Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

sigorta sürem şartlar hepsi dolu durumda yaşı bekliyorum . vergi dairesine başvuru yapıcam tşkler .

% 44 oran yetermi tekrar düşürülür mü ? bundan emin değilim

CAMOKA35

Benim 40 gitti 40 la geldi isyerime yazinin gelmesini bekliyorum hersey duzuge uygunsa korkmayin

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar arkadaşlar bilgisi olan varmıdır ? Astım (akciger rahatsızlığı) raporlarına süreli mi süresiz mi veriyorlar vergi indirimini benim %40 astım (kronik) bir yıl süreli raporum (ilk rapor daha) şu an 3 buçuk aydır Ankarada bekliyorum halen merakım süreli mi süresiz mi gelir ?

blacksnake

merhabalar bende ağustos ayında yaptımm başvuru sizin maaş bağlandımı bilgiler edevlette görünüyormu

Göz doktoru gelmiş mi bilgisi olan var mı ben ulaşamadım

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün vergi dairesine gidip ankaradan 28 Ağustosta cevap yazılan evrakı istedim. Cevapta %52 olan oranın %36 ya düşürüldüğünü biliyorum. Yinede iş yerineize gelmesini bekleyin dedier. Sanırım olumlu sonuçlar için sadece evrak veriyorlar. İtiraz etmek yerine yeni raporla yeniden sevk isteyin dedi oradaki bayan. Vergi Mahkemesine itiraz olabiliyormuş fakat orasında yeniden hastaneye yönlendiriyor mahkeme süreci falan uzar dedi. (Sanki 8 ay çok kısa bir süreçmiş gibi) en iyisi hastaneden yeni rapor alın dedi. Benim rapor tarihim 13.02.2019 beyin kanamasından mütevellit sol tarafımda felç nedeniyle süresiz rapor. Fakat anladığım kadarıyla rapordan 10 gün sonra bütün puanlama sistemi sitem değişmiş. Buna binaen mi 16 puan düşürdüler sırf gıcıklık olsun diye mi bilmem. Aynı hastaneye gidip yeniden rapor isteyip bu sefer raporı vergi dairesine elden teslim edeceğim. Bir önceki raporun hastaneden gelip bakanlığa gönderilmesi 2 ay sürmüştü. Bu tip puanı düşürülen var mı?

katılıyorum hatta anlamıyorum raporu veren devlet hastanesi devlet doktoru düzenliyor sonra ankarayı bekle neden ?
herşey ortada yapın girişini devlet kayıtlarına alın insanlar gereksiz beklemesin .

Nisan Ayının Sonuna Gelmiştir umarım. Sonuçlanan veya Bilgi Alan Arkadaşlar varsa Paylaşabilir mi, Nisan için....
(Mayıs 9) Beklemedeyim..

arkadaşalar vergi dairesine başvuru yapıcam fakat hangi vergi dairesi ?
iş yerimin bağlı olduğumu ...kendimin bağlı olduğumu ?

yada herhangi bir vergi dairesimi ??

EFuLiN

Ağzın bal yesin nisan bugün başladı sayılır...biraz daha sabır..

Merhaba Arkadaşlar,
2 Nisan da Ankara ya giden raporum 23 Ağustos ta onaylandı ve bu gün vergi dairesinden olumlu sonuç raporunu aldım. Darısı bekleyen diğer arkadaşlara.

GurGun

Hayırlı olsun bende şimdi aradım 10 nisan Ankara'ya varış bu hafta umarım onaylanır dedi..

Merhabalar..
Vergi İndirim Belgesinin Faydası Sadece Erken Emeklilik Mi,Yoksa Emekli Aylığına da Faydası Var mı?

Sgk sitesinden maaş hesaplatıyorum. Mayısta hesaplanan maaş 2.386,90 ve ek ödeme 95,48 iken 4 ay sonra yani şimdi hesaplanan maaş 2.296,83 ek ödeme ise 91,87 yani 93,68 azalma var. Az daha giderse kalmayacak maaş :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selam benim çalıştıgım işyeri gungorende hangi sgk ya basvurmam gerekir esenlere biliyorum esenler sgk ya mı baglı bilen arkadaslar bilgi verirse sevinirim

benim raporum şekerden yuzde 20 pisikiyatriden atipik pisikoz 40 acaba vergi indirimim surelimi suresizmi gelir bilenler cvp verirse sevinirim ankara varış 13 mayıs beklemedeyim tşkler

melih1978

Psikiyatriden uzun soluklu bir tedavin var,kontrollerini yaptırıyorsan süresiz gelmesi muhtemel ama yeniysen emin ol süreli olur.

melih1978

Psikyatri sikinti olur formu oku bence onceki arkadaşlari 2018 deki arkadaslar cikti sanirim eski ben kaldim galiba :)

adilaltas5578

Benimki de çıkmamış 10 nisan bu hafta bu çile bitecek inşallah kardeşim [emoji106]

Emeklilik islerini halden ugrasan arkadaslar bilgi paylasirsa sevinirim

Üst Alt