Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

15 seneden beri ilaç kullanıyorum pisikiyatri 15 senedir tedavi göruyorum ilaç içiyorum ilaç raporlarım var şekerde 3 senedir 2017 de şeker çıktı pisikiyatri çok eskiden beri

İyi akşamlar
Ankara’yı telefonla aradıktan sonra olumlu yada olumsuz kaç gün içinde evise düşüyor sonuçlar,tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirmi?

yavuz eren

Benim 26 ist yollanmis ist vergi dairesini aradim en gec 10 dendi araya 30agustost girdi bugun yarin isyeri me yazi yollayacaklar mis

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umityalcin

Geçmiş olsun Benim sol akciğer fibroid tümör operasyonu ,(%20) sft (hafif derece kayıp) (%20) , fibroid sarkom (%20) toplam %60 oran süresiz yani kontrolsüz geldi muhtemelen sanada süresiz verirler ancak rahatsızlığının durumuna göre değişir. Bende hiçbir ilaç yada kemoterapi görmediğim halde bu şekilde geldi

Camdibili2

Merhaba yok henüz görünürde birşey 16 yada 17 Eylül e kadar belli olur dedi müracaat ettiğim SGK . E devlettede dys evrak takibinde kayıt işlemi diye ibare var SGK ya ilk müracaat ettiğim 6 Ağustos tarihinde çıkmıştı o yazı hala aynı . Hayırlısı inşallah.

Slm blacksnake
Geçmiş olsun öncelikle.
Hayırlı olsun. Vergi indirimin süresiz gelmiş sanırım.
Peki sağlık raporun nasildi? Yani süreli mi süresiz miydi?

yavuz eren
Evisi beklersen 10 gün daha atar birkaç gün sonra kendin elden teslim alabilirsin vergi dairenden

EMRAH İLGÖZ
eçmiş olsun Benim sol akciğer fibroid tümör operasyonu ,(%20) sft (hafif derece kayıp) (%20) , fibroid sarkom (%20) toplam %60 oran süresiz yani kontrolsüz geldi muhtemelen sanada süresiz verirler ancak rahatsızlığının durumuna göre değişir. Bende hiçbir ilaç yada kemoterapi görmediğim halde bu şekilde geldi

Blacksnake tekrar merhaba
Geri dönüş yapmissin fakat sorduğum sorunun cevabı o değil kardeşim 😀
Senin sağlık raporun süreli mi ve kaç yıl yoksa suresiz mi ?
Vergi indirimini sormuyorum o zaten süresiz diyorsun !!

merhaba arkadaşlar
geçen hafta hastaneden raporu aldım fakat ıslak imzalı filan verilmedi çıktı alındı neden dedim bundan itibaren e devlette gözükecek dedi .
gerçektende hemen e devlete işlenmiş fakat biz başvuru yaparken ıslak imzalı yok onaylı filan diyorlar bu şekilde evrak isteniliyor dediler .
izliyorum internetten tek rapor e devlette olucak bütün işlemler buradan yapılacak diyorlar .bilgisi olan var mı ?

yeni rapor alanların hemen işleniyor daha öncekiler için zaman gerekiyor merak etme işlencek .

Herkese selamlar. Henüz aranızda yeniyim. Bugün Ankara'ya ulaşan varmı hangi durumlar. Hastalığım ms. %60raporluyum. 10 Nisan Ankara ya gönderilme tarihi. Şahsi başvuru ile raporu elden verdim.

@EMRAH İLGÖZ
Süresiz ,

@Camdibili2
Aynen öyle görünüyor maaş rakamıda belli olsun buradan paylaşalım SGK Sitesi ile tutup tutmadığını genelde tutuyor diyorlar ama bakalım

Arkadaşlar slm tekrar bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi şimdi bildiğiniz gibi SGK ya verilen emeklilik dilekçesinde maaş nereye yatsın seçenekleri var şimdi bilmeyen arkadaşlara hatırlatalım maaşınızı seçtiğiniz banka size Bir seferliğe mahsus 300 yada 400 tl gibi bir rakam ödüyor o bankayı tercih ettiğiniz için bilginiz olsun. Benim sorum ben tercihimi yaptığımda banka o ücreti yatırıyormu hesabınıza yoksa iLla görüşmek gerekirmi yada ilk ay değilde sonraki ay onlar ararmı. İkincisi bilgilendirme için söylüyorum dün İZSU ya gittim , su aboneliğini kendi üzerime almak için. vergi indiriminiz olumlu sonuçlandı ise müracaat edin orada size gerekli bilgi ve evrakları söylerler vergi indirim yazısı, dask poliçe no , bir adet su ft gibi bu işlem neticesinde abonelik size geçiyor ve yaklaşık %40 -%50 ye varan oranlarda su ft indirimli geliyor bilginize yaklaşık 20 dk bir zaman alıyor faydalanmanızı tavsiye ederim . Banka ile ilgili konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim.

blacksnake

Ayni zamanda kimliginizide cikarin muzeler falanda bedava esinizde dahil tabiki

Şubat 6 da başladığım Ankara süreci haziran 28 de yüzde 42'i giden raporum aynı oranla onaylandı geldi. Temmuz 25 de sigortaya emeklilik için müracaat ettim. Maaş bağlanma ile ilgili Müracaatı ayın 5'inde de etseniz 25'inde de farkettmiyor yani takip eden ayın 1'inden itibaren maaş bağlanıyor. Ben 25 temmuzda müracaat ettim 1 ağustos itibari ile emekli olarak maaş bağlandı. Daha önceki sgk hesaplamasında 1980 TL maaş gözüküyordu bağlanan rakam ise 2011 TL yani pek bir fark olmadı. Sgk sitesindeki abo (aylık bağlanma oranı) ile bağlanan abo da 2010 dan sonra ödenen prim hesaplanmasında 3 puanlık artış oldu oda 30 TL tutarına tekabül etti. Herkese kolaylıklar ve bol şans diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

blacksnake

merhaba benim sgk sitesinde abo1 57 abo2 37 abo3 26,75 görünüyordu şimdi abo1 60 abo2 60 abo3 30 olmuş maaşıda etkiler diye düşünüyorum ek ödeme bilgisine 56,74 girilmiş tahninen ne kadar olur maaş

,

merhaba arkadaşlar ek ödeme tutarı ile 26 ile mi çarpıp maaş belli oluyor yoksa 30 ile mi

Merhaba arkadaşlar bugün ulaşan oldumu ankaraya nisan çok yavaş ilerliyor sanki bayramdan sonra nisan dediler ama fazla bi harekey yok nisan ın kaçındalar aceba bilen varmı. Benim 25 nisan

Koşulsuz

Hayirli olsun gule gule allah harcamiyi nasip etsin benimde 2020 6 ayda doluyor 19 yil askerligi yatrsam ne kadar oynar acaba

abdul1970

Teşekkürler. 2000 yılından 2010 yılına kadar bende aylık bağlanma oranı 60 idi. Sizde ne olur ne bağlanır bilmem ancak mutlaka fark edecektir.

Uzun uğraşlar sonucu telefonuma baktılar az önce telefonda konuşan bayan göz doktorunun geldiğini fakat baş hekimin 1 hafta izine ayrıldığını söyledi ama nisan ayı kurulda görüşüldü yazıları yazıyor denildi benim 25 nisan 2 hafta sonra tekrar arayın dedi sadece bilgi amaçlı yazdım

Camdibili2
O konu ile ilgili bilgim yok ancak yaklaşık 1 hafta önce bir arkadaşla yine bu abo oranı değişiminin maaşa etkisi üzerine bu siteden yazışmamızda yanlış hatırlamıyorsam 100 tl gibi bir oynama olabilir dedi ancak bu rakam hesaplaması nasıl oluyor bilmiyorum. Yazan arkadaş bu yazıyı okursa Eminim yardımcı olur

blacksnake
"Ramtem" rumuzlu arkadaş adını şimdi hatırladım. Ramtem kardeşim yardımcı olabileceğin bir konu ise aydınlatmanı bekleriz teşekkürler

Selam arkadaşlar
2 Nisan tarihli 2 yıl süreli % 48 raporum aynı oranla 29 Ağustos tarihinde süresiz olarak onaylanmıştır.
Darısı tüm bekleyenlerin başına.Hayırlı haberler alırsınız inşaAllah

eski raporların e devlet de gözükmesi nasıl oluyor,e nabız da bile sadece rakamlarla gözüküyor benim ki..gerçi benim 2 yıl süreli vergi indirimim süresiz?

Üst Alt