Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
merhabalar, bir sorum olacak mayis ankaraya dosyam ulasti, sonuc ne zaman belli olur, bir de sonuc gelmeden 15 yil 3600 gunum dolu, isten ayrilirsam simdi , sonuc gelince yine emekli olabilirmiyim?
Raporun olumlu geleceğine eminsen gününde dolu ise işyerin ile kıdem tazminatında sıkını yoksa işten ayrılmanda sıkıntı yok, sonuç geldiğinde yine emekli olabilirsin. Sadece vergi dairene veya hastaneye ilk müracaatta çalışıyor olman şartı var sonrasında çalışıp çalışmamanın emekli olmana bir engeli yok
Benim amaç bunların dışında geri işe dönüş yapmak istiyorum şuan işler düşük adam çıkarıyorlar (emekli olur ) kagıdımda geldi bu evragın geçerlilik süresini ögrenmek istiyorum işler açılırsa o zaman emekli olup işe geri dönebilirim
3 çocuk var 1500tl aylıkla bizim ev dönmez çalışmak zorundayım
Başvurunuz incelenmiş olup, söz konusu raporunuz Merkez Sağlık Kurulunca incelenmiş olup Hakem Hastaneye sevkiniz yapılması gerektiği belirtilmiştir. Hakem Hastaneden almış olduğunuz raporun Başkanlığımıza iletilmesi sonucunda gerekli işlemin ivedilikle yapılacağı tabiidir.
Arkadaşlar ben şu an ne yapmam gerekiyor.
Abdul sen bu konu hakkında tecruben var bana yardımcı olurmusun.
Hangi hastaneye sevkin yapıldıysa rapor bölümüne gidip muayeneni olup raporunun çıkmasını bekliycen sonrada onlar tekrar maliyeye gönderecek olumlu ise onaylanacak vergi indiriminin.....
İşe istediğiniz zaman dönebilirsiniz.
Emekli olur kağıdını sonradan yine alabilirsiniz.
Önemli olan vergi indirimi sürenizin geçmemesi.
İsterseniz SGK ile konuşun, içiniz rahat etsin.
Geçmiş olsun, insanlara işkence yapıyorlar.
Bizdeki kadar saçma bir sistem aklı başında bir ülkede yoktur.
Devletin doktorları birbirine güvenmiyor,bizi uğraştırıyorlar.
Hangi hastalıklardan rapor almıştınız?
Bu NİSAN ayı neden bu kasar uzun sürdü anlayabilmiş değilim.
Ankarayı arayıp şuan hangi tarihin raporlarına bakıldığını öğrenen oldumu acaba arkadaşlar
Arkadaşlar selam
Benim bir sorum olacak.Özellikle bu konu ile ilgili bilgili olanlar ve aynı durumda olanlar cevaplarsa çok sevinirim.Benim hastane raporum 2 yıl süreli idi.Fakat vergi indirimim süresiz geldi.Şimdi ben 2 yıl sonra tekrar rapor aldığımda ve oran 40ın altında olursa vergi indirimim ve emekliliğim bitermi.
Merhaba arkadaşlar benim raporumda 17 nisanda ankaraya ulaştı ben haseki eğitim araştırma hastanesinde heyete girdim kalp doktoru 30 puan verdini söyledi birde 9 senedir şeker hastasıyım 6 yıldır insülün kullanıyorum şeker oranıda 9. 5 3 aylık ama şeker doktoru kaç puan verdini söylemedi sizce kaç puan almış olabilirim onaylanmı durumu nedir
ismail53
Hayır beyin kanamasından mütevellit felç durumlarında kişi yatağa da mahkum olabiliyor ağır aksak gezebiliyor da. Halihazırda bir rapor varken kişiyi görmeden neye göre karar veriliyor onu anlamıyorum.
Merhaba arkadaşlar benim raporumda 17 nisanda ankaraya ulaştı ben haseki eğitim araştırma hastanesinde heyete girdim kalp doktoru 30 puan verdini söyledi birde 9 senedir şeker hastasıyım 6 yıldır insülün kullanıyorum şeker oranıda 9. 5 3 aylık ama şeker doktoru kaç puan verdini söylemedi sizce kaç puan almış olabilirim onaylanmı durumu nedir