Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Koşulsuz

Bakalim yaziyi bekliyorum isyerime gelsin sgk gitcem

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

æadilaltas5578
Sosyal p bakanligi karti

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar az önce aradım hala Nisan ayına bakıyorlarmış

Arkadaşlar klas 2 ile hipertansiyon aynı hastalık grubundanmıdır engelli oranı farklımıdır

Ramtem

sana bir şey daha soracağım bilgin var ise aydınlatırsan sevinirim, bildiğin gibi SGK ya verilen emeklilik dilekçesinde maaş nereye yatsın seçenekleri var şimdi bilmeyen arkadaşlara hatırlatalım maaşınızı seçtiğiniz banka size Bir seferliğe mahsus 300 yada 400 tl gibi bir rakam ödüyor o bankayı tercih ettiğiniz için bilginiz olsun. Benim sorum ben tercihimi özel bir bankadan yana kullandım banka o ücreti yatırıyormu hesabınıza yoksa iLla görüşmek gerekirmi yada ilk ay değilde sonraki ay onlar ararmı.

İyi akşamlar bu gün emekli olur yazım geldi ama ben şuan için emekli olmayı düşünmüyorum
Yıl sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum
Emekli olur evragının geçerlilik süresi var mı yoksa her daim geçerli bir evrak mı?
Bilgisi olan veya böyle bir süreç yaşayan var mı?

blacksnake
Bankayla 3 yıllık sözleşme imzalamadan promosyon parasını yatırmazlar.bankayı seçmen seni o bankaya bağımlı yapmaz.

ferhanbal2012

ikisine ayrı ayrı oranmı veriliyor hipertansiyonum var klas 2 %20 verdiler hipertansiyondanda almam gerekiyor o zaman hipertansiyona oranı hangi bölüm oran veriyor

Sürekli yüzde 44raporum vardı kontrol muayenesi ne yolladılar oradan astım olduğu halde doktor puan vermemiş hakemhastanesine sevk istedim.orada yapılan incelemede hastalığımın arttığı yüzde 72 engelli olduğumu gösteren rapor önce SGK ya şimdide gelir idaresine yollandı 6aydir maaşım da kesildi.acaba süreç nasıl olur kaç ayda sonuçlanır.telefonla arıyorum hep meşgul çıkıyor

Merhabalar,
Benim iki sorum olacaktı. Bilgisi olan yardımcı olur ise sevinirim.
1-) Testis kanseri %64 oran 3 yıl süreli raporum ile vergi dairesinden vergi indirim haberi bekliyorum. Vergi indirimim sizce süresiz gelme ihtimali var mı ?
2-) %82 oran ile emekli oldum diyelim. Bu oran ile tekrar başka bir işte çalışabilir miyim ? Herhangi bir sorun teşkil etmez değil mi ?

EMRAH İLGÖZ

süresiz gelip gelmemesini bilmem ama malul emekli olmadıkça çalışabiliyorsunuz engelden dolayı erken emeklilikte o avantaj var .

@Şira

Normal süreç işlerse 4.5 5 ayı buluyor ama kurumların gönderilerine öncelik tanınırsa daha erken sonuçlanır....telefondada şu numarayı arayın 0312 415 32 59

Ramtem

Arkadaşlar maaş hesaplama yerinde 1337 tl maaş çıkıyor 1.abo 68.2.abo 53.3.abo 40.43 çıkıyor ek ödemede 53 küsür 2000 öncesi 747 gün var 2008 öncesi 2530 kalanıda 3.aboya giriyor toplamda 7100 gün var başvurumu bu ay yapacam maaş bu civardamı azmı çokmu olur fikriniz var mı?

Umityalcin

Sgk da seni kendi hastanesine yollama ihtimali var yada hakem hastanesini kabul eder cunku celiski oldumu bunu yaparlar

Yücel06

Bende aynı durumdayım. Maaşınız kıdem tazminatını tavanı olan 6.279 TL civarında ve tazminat yılınız 10 yıl civarında ise 2020'de emekli olmanız daha mantıklı.Ocak ayında kıdem tazminatı tavanı açıklandıktan sonra emekli olmayı düşünüyorum.Ocak ayında dilekçemizi verirsek 1 Şubat itibari ile emekli olabiliriz.Daha yüksek maaş ve kıdem tazminatı farkı ile zararımız olmaz.

Üst Alt