Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Teşekkürler tam detayları pek bilmiyorum ben nasıl uygun mu diye Nisan 17 herhalde bu hafta zorda haftaya belli olur diye ümit ediyorum

Sertan1903

Benim Ankara'ya gidiş 11 Nisan önümüzdeki hafta çıkar dediler sizin 17 Nisan 2 hafta sonra çıkabilir bu kadar bekledik bekleyip hayırlı haberleri alalım inşallah

Emeklilik için vücudumuzdan rahatsızlık çıksın diye ne kadar Tanrıya dua eder olduk aslında düşündüğün zaman 1000 tl için degermi o da bilinmez bir muhamma kalp dr %50-60 vermesi demek o kalbin seni en kısa zamanda terk etmesi demek çünkü bulunmaz bir nimet devamlılığı yok insanlarımızı bu yöne itenlere ne demeli

Durumum nedir?

Merhaba arkadaşlar Teemuz itibariyle maaşım kesildi, daha önce 2 kere daha rapor aldığımdan bu sefer daha bilinçli olarak Mart ayında işlemlere başladım. 18 Haziranda sağlık kuruluna girdim;
Bipolar 40
KBB 16
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon 14
57% olarak raporum çıktı.
Sonuç SGK ya 6 ağustosta ulaştı. Süreç aşağıda resim linkini eklediğim gibi gerçekleşti. Şu anda durumum nedir bir fikri olan var mı? Ankaraya mı gitti yoksa İzmirdeki sağlık kuruluna mı gitti?

https://www.dropbox.com/s/f7rpk76o8twggxa/gdb.JPG?dl=0

Not: Neden gidip Buca SGK ya sormuyorsun diyebilirsiniz, evraklar 6 Ağustosta Buca SGK ya vardığında (DYS evrak takipten izliyorum) sevine sevine gittim; "evraklar daha yeni bize ulaşmış, hemen geliyorsunuz" diye bir de azar işittim

Saygılar

Sonuçları telefon etmeden İnternet üzerinden öğrenebileceğimiz bir yer yokmu

Az önce aradım 11 Nisa’n Ankara’ya gidiş
%50 ile gönderdiğim raporum %50 ile onaylanmış
Sadece böbrek rahatsızlığım vardı.

adilaltas5578

hayırlı olsun bir taraftan çok çok geçmiş olsun ayrıca
dikkat edin kendinize 3 evredesiniz sanırım en önemlisi tuzu hayatınızdan çıkarın tamamen ve tansiyon varsa tansiyonunuzu dengede tutmaya bakın

bende bekleme surecindeyim hayırlısı ile

STANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ (MALULİYET) Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 03/09/2019 2:17 PM xxxxxxxxIN

bizim daha belli değil papatya falı bakıyorum olacak olmayacak :)

30.04.2019 Tarihinde Evraklarım Gitti.
0 (312) 415 32 59 -Hattan Telefonu Açan Hanımefendi,Kuruldan Geçtiğini,Yazışma Kısmına Verildiğini Beyan etti.
Onaylanıp,Onaylanmadığını Göremiyorum Dedi.
Nasıl Öğrenebilirim?

Celalshnn.

415 32 05 e sorun
YADA başvuru yaptığınız vergi dairesinden de bilgi alabilirsiniz
İnteraktif vergi dairesinden de sorgulatabilirsiniz

Beylikduzu
Teşekkkür ederim Allah razı olsun
Dikkat ediyorum
Evet 3.evredeyim
Bekleyen herkes hayırlı haberler alır inşallah
Beklemek zor ama sabır sabır sabır

titanikks
Teşekkürler ederim
16 Nisan raporları 10-11 Eylül gibi çıkar zannedersem
Herkes hayırlı haberler alır inşallah

adilaltas5578

Merhaba,

Bende sadece böbrekten gönderdim.
Oranlarımızda aynı. Siz hangi evrakları teslim ettiniz.

Test değerlerinizi sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz.
Benim değerlerim aşağıdaki gibiydi. 2013 yılında beri takip takipteyim.

Kreatin > 2,36
GFR > 44

blacksnake 170 hattını aradım durum sizde görümüyormu dedim edevlette görünenleri söyledi ama sonuç hakkında bilgi isteyelim kurumdan dedi dün biraz önce 170 ten msj geldi sonuçlanmıştır diye aradım 19.,9.2019 tarihinde ziraat bankasından maaş çekilebilir diye bilgi msj gelmiş ama aylık miktar belli değil sizinde henüz belli değilmi

willerdem

5 yıldır sol böbrek astrofisi tedavisi görüyor
Sol böbrek %15 sağ böbrek % 75 çalışıyor
Kullandığı ilaçlar urikoliz colcıchıum cozaar
Kan değerlerimi idrar tahlillerimi 24 saatlik idrar tahlillerimi böbrek değerlerimi gösteren SİNTİGRAFİ sonucumu Ankara’ya gönderdim

adilaltas5578

gutmu var ? adenurik artık sgk ödüyor urikoliz yerine onu kullan ama önce sor doktoruna urikoliz bende alerji yaptı birde uzun kullandırmıyordu urikoliz yerine adenuric verdi doktorum katkı payı yüksek ama benim ure asit 12 lerden 7.5 indi 2 ayda bir gut atağı geçirirdim 6 aydır tek atak olmadı allaha şükür.

selam mayıs ayına geçtikleri zaman haber verirmisiniz mayıs onaylanan varmı 13 mayıs ankaraya varış tşkler

adilaltas5578

valla benimde 42 lerde gfr kilo verme soorunum vardı açlık çekiyordum l-carnitin kullanmaya başladım biri tavsiye etti 2 aydır çok rahatım 20 sinde randevum var doktorum ne diyecek bakalım
bildiğin gibi bizim vucut bazı hormonları üretemiyor benim gibi kilon varsa carnitini sor doktoruna daha az yiyorum halsiz kalmıyorum carnitin yağları enerjiye çeviriyormuş

Akşamları ısırgan çayı maydonoz ye en iyisi blanderde az limon suyu maydonoz 2 veya 3 cilekle yap içmesi kolay olur birde buzdolabında donan jel paketleri var ataklarda soguk kompleks iyi gelir ve bileklerine kompile sarabilirsin onlardan hazır et ağrı çeksende lazım olur prendol fazla kullanma salazopyrin verdiler bana bir doktora danış baş parmağımda bile şuan agrı yok ama ısırgan maydonuz rezeneye devam ediyorum ben

ALLAH kolaylık versin gut atağı çok kötü

Arkadaşlar merhaba raporum %60 SÜREKLİ . Rahatsızlığım iç hastalıklarından. Ortopedik veya araç kullanımıma engel hiçbir durum yok. Şimdi sorum şu raporumda engelli tertibatlı araç kullanabilir ve H sınıfı ehliyet alabilir kısmında DEĞERLENDİRİLMEDİ yazıyor. Bunların karşılığına EVET engelli tertibatlı araç kullanır ve H sınıfı ehliyet alabilir gibi ibareleri yazdırmam için yada o şekilde değiştirebilmem için ne yapmam gerekir. Acil

Bugün raporum onaylanıp vergi dairesine yazı gönderilmiş (11 Nisa’n)
Şuan hangi işlemleri yapmam gerekiyor ne kadar bir süreç var önümde acaba bilenler cevap yazabilirse sevinirim
Teşekkürler

adilaltas5578

Bende senin gibiyim isyerime yazi gelmsini bekliyorum eksik gunlerim var gelsin sgk hasaplatcam bundan sonrasini arkadşlar paylasirsa bilgi sahibi oluruz tabikii

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Camdibili2

Hayırlı olsun inşallah bana daha birşey gelmedi yarın bende bir 170 i arayım bakim ne diyecek. Birde dys evrak takibinde bugün bir değişiklik olmuş aşağıdaki gibi bu nedir bilgin varmı. 6 Ağustos dilekçemde gelen evrak beklemede diyordu dünkünde ise işlemi yapan memur adı ve giden evrak kayıtlı yazıyor.
12806226 05/09/2019 AHMET GÜNGÖR İZMİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 1 [4-A YAŞLILIK AYLIĞI İŞLEMLERİ SERVİSİ / SİCİL SONU TEK OLANLAR] Giden Evrak Kayıtlı 05/09/2019 4:25 PM EYÜP KARABACAK

11494055 06/08/2019 TAHSİS TALEP DİLEKÇESİ İZMİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 1 [4-A YAŞLILIK AYLIĞI İŞLEMLERİ SERVİSİ / SİCİL SONU TEK OLANLAR] Gelen Evrak Beklemede 06.08.2019-1.tif[Kayıt İçin]

Üst Alt