Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ahmet444

Hayırlı olsun ssk sitesinden hesaplattırdığınla aynımı bağlandı maaş fark varmı

Ahmet444

Hayırlı bereketli olsun Darısı tüm bekleyenler için inşallah
Benim de ayın 5 inde (Perşembe günü) yazım gönderilmiş
Ankara'dan yazı yazıldıktan kaç gün sonra Evrağınız geldi vergi dairesine

Feray23
Öncelikle geçmiş olsun
6 Ağustos 1994 ile 5 Ağustos 1997 arasında işe giren ler için 17 yıl 3920 gün prim sayısı isteniyor
Ankara'nın ortalama evrak onaylama süresi 5 ay 5 gün içerisinde en fazla olmak şartı ile raporunuz onaylanıyor.4.5 ay daha gelebilir 5 ay 5 günde de gelebilir
Benim raporum tam 5 ayda onaylandı

turgutcobanoglu
Ortalama evrak onaylama 5 ay 5 gün
Ankara'yı aradığımda bana 5 ay 5 günü geçen rapor hiç olmadı denilmişti en geç Çıkan rapor 5 ay 5 gün de çıkar demişlerdi
İnşallah sizinde ennn kısa zamanda onaylanır

blacksnake

merhabalar ben bankadan birikmiş parayı aldım sgk ya gittim bu ayın 19 ilk aylığımı alıcam nasipse maaş 1475 tl bağlanmış ama edevlette daha maaşla ilgili bir bilgi yok bankaya promosyonu sordum tam maaş yatmadan olmuyor dediler nasipse ayın 19 tekrar sorucam tekrar bilgi paylaşırım sizde paylaşım yaparsanız sevinirim.

Ahmet444

hayırlısı olsun allah güle güle yemek nasip etsin ben 16.8.19 sgk başvuru 6.9.19 tarihinde biriken miktarı aldım sgk ya gittim 1475 tl dedi memur bey ama ek ödeme dahil diye bir ibare kullanmadı edevlette aylık bilgisi yok bu ayın 19 ilk maaş alıcam naspse bilgi paylaşımı yaparım

Camdibili2
Ek ödeme her zaman maaşınızın içindedir.

adilaltas5578
Yılbaşına 7 ay olursa kimse şaşırmasın. Bundan sonra uzar kısalmaz. Bize de 5 ay oldu. Hala ses seda yok. Devlet bilinçli olarak uzatıyor.

Ahmet444
Ramtem

Ankara'ya gidiş tarihi kaçtı.5ay olmuşsa en fazla 5 günlük bir süreciniz var demektir
İnşallah en kısa sürede hayırlı haberleri alırsınız

Arkadaşlar iyi akşamlar benim raporum subat 2020 de yeninem gerekiyor raporu yenilersem vergi indirım süreci tekrar edecekmi yoksa vergi indirim 1 kereye mı mahsus bilgisi olan arkadaşlar cevap larsa sevinirim

25/3/2019 tarihinden Ağustos ayından önce emeklilik maaşı alan varmı arkadaşlar ben hala bekliyorum cevaplariniza şimdiden teşekkürler bekliyenlere Allah sabırlar versin

Selamın aleyküm ben 02/08/2019 tarihinde emeklilik dilekçemi verdim halâ daha bana bir cevap gelmedi nezaman bilgi verirler acaba bilen varmı?

titanikks

Benim 1nisandi. 26 agust ist yollanmis durmadan ara ankarayi

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@titanikks

Aynen sabah varkli durum ogleden sonra varkli durum durmadan ara ankarayi

Cok sagol un arkadaslar 2018/ciktigim bu yolda 2019 8 ayda son buldu inan cok zor bir surec itirazlar hakem hastenesi derken tam 1 yili geckin bir surec izledim ben isyerimde kalp kirizi ve acik kallp amleyati gecirdim allah doktorlarimizdan razi olsun anjio la acilamayan damarlar 6saalik bir amliyatla yeniden dunyaya geldim ve suan agir olmasada işim calisiyorum ve ayni zamnda sgk muracatta bulundum is kazasi oluyor klp kirizi iş gormezlik icin sgk hastaneye sevk yapacak burda formda okdar tecrube li arkadaslar varki herkezden allah razi olsun

@willerdem

Yok bu is gormezlik icin

@Engink57

Sizi ankarami yolladi hakem hatanesine? Ve neden yolluyor ?

Önemli olan zaten emeklilik için vergi indiriminin sürekli olmasıdır. Raporunuz düşsede emekliliğinizi etkilemez

Evet olabilirsin

Alp74
Teşsekkürler evet sgk sitesin birebir kuruşu kuruşuna bağlandı emekli maasi
adiltaş5578
Ben ankaradan önay öğrendikten sonra istanbula gönderilmişti vergi dairesine gidip vergi indirim belgesisini alıp emekliliğe başvurmustum.vergi indirim belgenizin bulunduğunuz ile gönderildiğini öğrenin bir hafta sonra gidip vergi dairesinde alabilrsiniz.evisi beklemeyin tavsiyem
adiltaş5578
Ben 31.07.2019 başvurdum 15.08.2019 birikmisi 24.08.2019 da maaşımı aldım kısa sürede baglandi
Camdibili2
Hayırlı olsun emekliliğin çok bekledin baya uğraştıydılar mutlu sona ulaştın
adiltas5578
Benim ankaradan 4 buçuk geldi evraklar vergi dairesine

@ümityalçın
2000 öncesi 408 günüm vardı asgariden biraz fazla yattı toplamda 7174 gün ile emekli oldum

Ahmet444

Ne kadar emekli maaşı alırım oradan yaptınız hesaplattırmayı değil mi diğer kısımdan hesaplattırınca fazla çıkıyor çünkü.

Merhaba,
Cimere yazıldığında cevap olarak sırayla bakılıyor diye bir cevap geliyormuş yazan arkadaşların söylediğine göre,
size nasıl bir cevap geldi?

merhaba
başvuru yapılmış olması bağlanması 1 ay gibi bir süre yazılmış doğrumu .
ben 07/09/2019 gecen hafta başvuru yaptım vergi dairesine bana etrafımdaki insanlar 3 ay yada 4 ay beklersin dediler .

arkadaşlar arayın diyorsunuzda butun numaraları aradım 15 gundur sürekli çalıyor ama açan yok. görüşenler nasıl görüşüyor anlamadım. belli bir saatimi var acaba o saatte arasak. benim evragım balıkesirden 29/05/2019 da yollanmış ankaraya ne zaman gitmiştir hiç bir bilgim yok. ne yapmalıyız sisteme düşmesinimi beklemeliyim.

CAMOKA35
Emeklilik başvurusu ortalama 1 aylık bir süre. Vergi indirimi ise 4-5 aylık bir süre alıyor.. İkisi ayrı işlemler. Karıştırmışsınız..

Evet aradım öğrendim yarın kendim görüsecem ankaraya gidip

13-15 nisan çıktı benim 10 nisan çıkmadı şimdi aradım eli kulağında bu hafta inşallah diyor ..

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi numarayı aradınız benim 8 nisan da gönderildi geçtiğimiz cuma aradım çıkmamıştı, bugün telefonu açan yok malesef

titanikks benim işlemin rapor yeniletmekti 28,04,2019 heyete girdim 15,07,2019 maliyeye ugradıgımda raporun kontrol muayenesiz olarak onaylanmış dediler 8. ayın ortalarındada eve evrak geldi posta yolu ile
2017 7 ayda vergi indiriminden %55 rapor oranı ile emekli olmuştum 2 yıl sonra muayene olacaksınız demişlerdi şimdi haştalık ilerlediği için %74 ile kontol muayenesi yoktur diye yazı geldi memura sordum senin emeklilik surekli olmuş dedi kontrol muayensi iztemezler artık dedi hepinize geçmiş olsun

Gözün aydin bir dertden kurtuldun artik

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt