Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Melih bey ben çok aramama ragmen bugun 16:20 gibi ilk aramamda açtılar ve 10 nisanın bittiğini soylediler mayısa daha çok var dediler. benim 29 mayıs 1 ayı bulur dedi. beklemeye devam

Koah hastalığına oran düşürüyorlarmı bileniniz varmı

Güzel haberler geliyor.Belgesi gelen arkadaşlara hayırlı olsun.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese hayırlı akşamlar güzel haberler geliyor raporu sonuçlanan arkadaşlara hayırlı olsun bizimde az kaldı 25 nisan titanik mesajını aldım bende attım ama görünmüyor galiba vergi dairesine gittim bi haber yok 15 gün sonra bida gel dediler

Evet vergi dairesinden aldim isyerinden almama gerek kalmadi

Çalışanlar vergi indirimini aldıktan sonra nasıl emekli olacaklar. Süreci paylaşabilir misiniz.

ecenindünyası

Bugün arayın haber alabilirsiniz kuruldan geçti nisanlar yazım aşamasında şuan yazımdan geçenlerin sonucunu söylüyorlar.Benim 11 nisan 19 ağustosta çıktı.0312 415 32 59 415 32 05 -07-17-18

Umityalcin

Dun aksam aradığımda ertesi güne birakilanlar içinde var mı bakım dedi malesef yokmuş dedi 11 nisan.. ne bilim aramaktan da bıktım arayınca sonuç elime gelmiyorki yeni bı süreç başlıyor [emoji3525][emoji3525]

Turgut kardeş bence bizim evraklar karıştı yada karışık bakılıyor korktuğum şey inşallah 2 ay sonra kayıp evrağın peşine koşmayız. Dün aradığımda mart sonu ve 1 Nisan olan kişilerde arıyor onlarında çıkmadı demişti memur hanım.

Arkadaşlar merhaba,
Az önce 0312 4153218 numaralı telefona ulaştım. benim 8 Nisan raporumun hala sonuçlanmadığını benden sonra başvuru yapan kişilerin çıktığını ve bunun sebebinin ne olabileceğini sordum. Memurun verdiği cevap eveliyatı olan yani daha önce başvurusu olan kişilerin önceki dosyalarının arşivden çıkarılması gerktiği için yani mükerrer dosya olmaması için biraz daha geç sürebileceğini iletti. (benim ikinci başvurum) Bilginize.
Yani daha önce başvuru yapılan dosyalar var ise daha geç çıkacakmış. :(

cettin67
Koah hastalığı İçin göndermiş olduğunuz SFT testi düzgün yapılmışsa oran düşmez
FEV1 oranı %70 altında olmalıdır.

Bende saat 10:30 da bugün ulaştım Ankara'ya. 10 Nisan'da kişisel olarak elimde bulunan raporla yaptığım müracaat ayın 6 sında onaylanmış. 60 la gitti 60 la sürekli onaylanmış

turgutcobanoglu
Önceki raporunla yeni aldığın rapor çakışır yani tanı,teşhisler ve hastalıklarınız iki rapordada aynı olmazsa, hakem hastaneye sevk demek bilginiz olsun....ikinci başvurusu olan arkadaşları ilgilendiriyor özellikle...

Merhaba,
ben itiraz ettim İzmir il sağlık müdürlüğüne beni hakem hastaneye gönderdi ve ikinci raporumu hakem hastaneden aldım. tekrar gönderme yaparlarmı? Zaten hakem hastaneden yeniledim raporumu.

14 mayıs onaylandı

Benim 14 mayısda giden raporum onaylanmış

mrtsrtkl
Bu formdan duydum oda isyan ediyordu zaten itirazla 3 hastaneye gittim en son raporum hakem hastaneydi tekrar beni hakem hastaneye sevk ettiler diyordu diyceğim olmaZ değil olabiliyor.Benim 2.rapor alışım ilkini 59 dan 32ye. İkinci raporumuda 55den 42ye düşürdüler artı tetkikler istediler tekrardan, bana sonucun ulaşması 9 ay...

TEKHASAN

öncelikle hayırlı olsun,darısı bizim başımıza siz ilk kez rapor alıp mı gönderdiniz,yoksa yenileme falanmı...BENİM 22 NİSAN HALA SES SEDA YOK 5,5AY OLDU DAHA SONUÇ GELMEDİ...

Bende dün aradım nisan ayı kuruldan geçti şuan 10 be 11 nisan raporları üst yazıları yazılıyor dedi benim 25 nisan 2 haftaya çıkar dedi arkadaş 14 mayıs onaylandı diyo bu nası iş anlamadım aceba gönderilen ile göremi değişiyor bu raporlar

nisan ayı çoktan bitmiş arkadaşlar dün konuştum
gelmeyenler olmuş yazmışınız onaylananlar onaylanmayan lar geç çıkacakmnış

Arkadaşlar benim raporum yüzde 50 ile onaylanırsa bankaya yatan tutarım 4200tl emekli olursa ne kadar maaş alabilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Üst Alt