Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

19 nisan kuruldan çıkalı 2 hafta oldu yazım bekliyor diyorlar, ama yazım falan olmuyor tek çare Cimer .

Cimer e de başvurdum durumumu anlattım.hakem hastanesi raporlarınla gelir idaresi başkanlığı engelli tespit kurumuna ulaştırın diyor.tekrar başvuru yaptım Cimer e zaten raporlarım orada sonuç bekliyorum yazdım bakalım 10 gün sonra tekrar gelir mesaj.bizim hassasiyet imizi bilen kişiler çalışması lazım aradığım numara bayram vardı 30 Ağustos vardı kurum toplanmadi diyor.

Ankara ile görüştüm 15 Nisan yazımlarının devam ettiğini söyledi ama 19 Nisan tarihli başvurum bu hafta ilgili vergi dairesine gönderilirmiş.Benim için haftaya netleşir diye umuyorum.

Merhaba arkadaşlar şimdi görüştüm.
15 Nisan yazım aşamasında , Nisan ayı kurulda bitmiş. Mayıs ayında gidenlere başlanmış kurulda. Bilgilerinize

willerdem

Eylül başvuru yaparsanız. Ekimde toplu olarak ödenir. Ekim ayını tam. Eylül ayını da kaç gününüz varsa o kadar alırsınız. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Sizin söylediğiniz eskidendi.

10.nisan hala çıkmadı cimere rapor ve başvuru dilekçesini resimleriyle birlikte şikayet ettim ..

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tsk ederim saglık bakanlıgından veriyolar bu raporu ne hıkmetse adamı ugrastırmak için herseyi yapıyorlar nasip diyelim artık

Vergi İndirim Sürecim Devam Ediyor ve Eli Kulağında.
Yalnız Sigorta Girişim Yapılarak Başka Bir Şehir'de Çalışmaya Başladım.
Sonuç Geldiği Zaman Çalıştığım Şehirde mi Başvuru Yapıcam.

selam
raporum ankaraya gitti fakat burada elimde olan hastaneden verilen raporla işkur başvuru yapmam gerektiğini söylediler .
çalışanım şimdi ankara dan gelen sonuçlamı yoksa hastaneden alınan sonuçlamı işkur a başvuru yapmalıyım

Nisan ayı çok uzun sürecek anlaşılan şimdi ulaştım 32. 18 nolu telefona 25 nisan raporu bu ayın sonunu bulur diyor nisan ayı kuruldan geçmiş yazısı yazılıyor diyor. Allah herkeze sabır versin.

Slm arkadaslar nisan ayi kuruldan cikti diyorsunuz bnm 19 nisan bakanliga giden bugun ist vergi dairesine gittimde daha raporun onaylanmamis dediler.bnde raporu onaylanip emekliligini verenler var dedim. Bu ay icerisinde onaylanir dediler.

Resmen bizimle dalga geciyirlar.1. Ayda operasyon sonuncu martin 13 heyet anlayacaginiz 1. Aydan beri magdurum ankarada dayisi olanlar gemiyi yuzduruyor.ne edelim ayimizda dayimizda yok.18 ay kaldi normal emekligime satacam sizim vereciniz rapora de diyor seytan.offff offf

Daha nisan ayı bitmedi 03124153259 nolu telefon numarası ile dün görüştüm,nisanın 10-15 arasındaki raporlar yazılıyor dedi.benim raporum ankaraya varış 22 nisan daha gelmedi.ne eviste nede interaktif vergi dairesinde gözüküyor..

İNSANLARI OYALAMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYORLAR BENCE....

Bu raporları kaç memur yazıyor merak ediyorum. Kesin bu işte kota var.Kotaları doldu mu yazmayı bırakıyorlar.
Heyet bittikten sonra bu işlerin bu kadar uzun sürmesi hiç mantıklı değil. Üstelik artık posta falanda yok, bütün süreç elektronik.

Orkun bey merhaba,
benim 8 Nisan Ankaraya gönderiliş tarihli evrağım daha yazılmamış bile aradığımda ise ikinci başvurum olduğu için diğer dosyanın arşivden gelmesi gerekli olduğunu sürecin biraz daha uzun süreceğini iletti memur. Neye göre nasıl bakıldığını anlamış değilim belirsizlik kadar kötü birşey yokmuş. :(

Vergi indirimden erken emeklilik için başvurdum ankarada eksik evrak diye tekrar hastaneye gitmemizi sevk etti hastanede rapor aldık ve evise baktığımda hastaneden halen rapor bekleniyor yazıyor 2 ay oldu bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim

mrtsrtkl

Bizim evraklar hafta sonuna kadar çıkacak gibi bı umudum var kardeşim hele sabır. ..

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım şey türkiye genelinde hemen hemen bütün hastanelerde hergün sağlık kurulları toplanıyor.ama gel gelelim bu engelli raporlarına bakacak sağlık kurulu haftada niye iki kere toplanıyor...

15 nisanda %56 giden raporum dün itibariyle %56 olarak onaylanmış Balıkesire yollanmış

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22 nisan raporum tekrar sevk iş yerinden çalışan belgesi ile baş vurun diye döndü. hastnaye sevk ettiler.
nisan raporları 4 aydan fazla bekledi benimde umarım kimseye tekrar sevk ile dönmesinler. yoksa insan çok kötü üzülüyor. şimdi en az 4 ay daha beklicem.

16 nisan raporum tekrar sevk..mr sonuçları ve norolojik muayene olarak geri dondu..simdi benim ne yapmam lazim..calisma belgesi ile tekrar dan bütün doktorlara gözüküp sil bastanmi yapmam gerekiyor..

Vergi indirimini aldıktan sonra hemen sgk ya baş vurulabiliyormu yoksa 1 ay indirimden yararlandıktan sonramı baş vuruluyor teşekkürler

hsnpiyi şimdi nasil bir yol izlicez
hsnpiyi sil baştan rapormu alacaz yoksa istedikleri evraklari vergi dairesine elden vermemiz yeterli olacakmi acaba

Üst Alt