Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Herkese selamlar
Vergi indirimi hakkından yararlanip emekli olduğun zaman maaş hesaplamasını doğru bir şekilde nasıl hesaplariz? Daha doğrusu sgk gercektende doğru abo oranları üzerinden mi hesaplama yapıyor ? Nasıl doğruluğunu teyit edebiliriz ?

Merhaba,
Bu sabah 0312 4153205 no'lu telefonu aradım 8 Nisan tarihinde %71 oranla Ankaraya giden evrağım dün itibari ile %71 olarak onaylanmış.
inşallah bekleyen herkesin hayırlı haberler almasını diliyorum.

Arkadaşlar benim raporum onaylandı sgkdan emekli olabilir yazısı için başvurdum bana gelen cevap normal emeklilik statüsü yani olamazsınız yönünde oysaki ben 17 yıl 3920 güne tabiyim ve 23 yıl 7100 gün primim var,maliyeden gelen evraklarıda iliştirmeme rağmen dikkate almayarak bu cevabı veemişler,bu evrağı istememdeki amaç tazminatımı alayım diye yoksa direk çıkış yapıp başvurumu yapardım şimdi tekrar tekrar uğraş kısa yoldan napabilirim onuda şuan kestiiremiyorum...

selam arkadaslar şimdi ankarayı aradım (0312 415 32 18) nolu numarayı nisan ayının yazısmaları yapılıyor dediler mayıs ayına nezaman gecersiniz dedim wkimi bulur dedi 10 cu ayda mayısa baslarız dedi benim raporum 13 mayıs dedim nezaman onaylanır dedim 15 ekimi bulur dedi ekimin ortalarına dogru çıkar dedi hadi hayırlısı bir ayımız daha var bir aya çıkar dedi bende ekimin ortalarında bida ararım dedim saygılar son bir ay dayanması beklemeside zor arkadas baska yapacak bişey yok 4 ayı geçti dedim raporun onaylanması 5 ayı buluyor dedi bana hadi hayırlısı

@mrtsrtkl

Hadi gözün aydın sıra bende o zaman

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet arkadaşlar 10 nisan gönderimi benim raporumda 46yla gitmisti aynı oranla onaylanmış telefona bakan abla çok kahrimizi çekti Allah ondan razı olsun hepinize selamı var...[emoji847]

hayırlısı olsun Turgut kardeşim, çok sevindim senin adınada. Benim bugün Evis sistemine de düşmüş önümüzdeki hafta yazı çıkar herhalde. Ankaradaki memur Emine hanım çok nazik ve sabırlı bir insan Allah razı olsun ondanda.

Celalshnn.

Alsanız bile işinize yaramaz. Başvuru yaptığınız vergi dairesinin, çalışırken başvuru yaptığınız şirkete yazı göndermesi gerekir.

Arkadaşlar benim bugün evrağım gelmiş gelen evrakta sft sonucunu istemiş vergi dairesinden vergi dairesi de bana raporu aldığın hastaneye yaz) yazacağız hastane bize sft sonucunu gönderecek bizde tekrardan ankara ya gönderecek dedi bu süreç ne kadar sürer ben sft sonucunu kendim elden ankara ya ulaştırsam dahamı iyi olur biri bana yardımcı olsun rahatsızlığım koah

Arkadaşlar benim engelli raporu e nabız da görünüyor fakat e devlette görünmüyor aceba ankara onayladıktan sonramı e devlette görünecek yoksa görünmesi gerekiyormu şuan

22 Nisan'da %60 ile Ankara'ya ulaşan raporum,bugün itibariyle aynı şekilde onaylanıp vergi dairesine gönderilmiş.Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin...

Umityalcin

Arkadaşın çıkışını vermişler emeklilik için başvuru yapmış
Şimdi de işe geri almıyorlarmış ☹☹☹

16 nisan raporum tekrar sevk ile geri döndü..izmir vergi dairesinden öğrendiğim eksik evraklar sirasiyla soyleymis..EMG,MR SERVIKAL LUMBOR VE DETAYLI NOROLOJIK MUAYENE...simdi ben bunlari raporu aldigim hastaneden alip calisma belgesi ile tekrardan vergi dairesine versem elden olur degilmi..ayrica bunlari verip tekrardan baska tahliller istemez ler degilmi..başından gecen varmi boyle bir durum arkadaslar..yardimci olursanız sevinirim...

Haataneden alacan o istenenleri hastane üst yazıyla gönderecek tabiki buda 4 ay atıyor.Bendende aynılarını istediler.TİTANİKS

Orkun Sağlamer
Hayirli olsun.19 Nisan raporum hala çıkmadı.Hangi hastaliktan gondermistiniz.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umityalcin ben kisisel basvurmustum..kisisel olarak ayni hastaneden emg leri falan alip vergi dairesine elden teslim etsem olmazmi...

mrtsrtkl

İsminin Emine hanım olduğunu bilmiyordum gerçekten çok nazik ve kibar bütün memurların aynı samimiyetle görevini bu şekilde ifa etmesini dilerim buradan bizi takip ediyorsa da kendisine çok teşekkür ederiz...

Engelli maaşi e devlet le yada sitedekilerle bire bir tutuyor mu

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adiltas5578
Sgk gitsin emekli olur yazısını alsın işyerine versin bak bakalım nasıl çıkış verilar
Addul1970
Sgk sitesindeki hesaplama ile birebir aynı maaş bağlanıyor.ben aldım emekli maaşını ilk ay

Ahmet444

Yazıyı aldığı halde çıkış vermemişlerdi
Çıkışını aldı işlemlerini yaptırdı bu seferde işe alım yapmıyorlar

E devlette ödeme günü bende 26 sı yazıyor ayın 10 unda müracaat ettim o zaman ayın 26 sında kaç günlük maaş alırım

Mali musavirin yaninda sigortali çalışan biri vergi indirimine basvurabilirmi..sirket degil sonuçta ama bilgisi olan varmi acaba ?

adilaltas5578
tekrar işe almak zorunda değiller yasal olarak. o kısım işçi ile işveren arasındaki anlaşmayla olabilir ancak. işveren yasal olarak mecbur olmadığı için işçiyi işe geri almayabilir. aynı işte çalışma niyeti varsa işverenle bu durumu baştan konuşmak gerekirdi.

6 Eylül 2019 SGK ya (İzmir) dilekçemi ilettim ve şükürler olsun dün e devlete maaş bilgisi düştü. Rakam henüz yazmıyor ama yazdığında SGK maaş hesaplama sitesiyle ne kadar oynama olduğunu paylaşacağım, Şubat 2019 da raporun Ankara maliyeye gönderim süreci ile başlayan koşturmaca çok şükür dün itibari ile sona erdi. Allah gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin inşallah. Herkese acil şifalar diliyorum. Bu forum bizler için bulunmaz nimet, bilgisi olan arkadaşlar yeni katılanlara yardımcı oluyor yol gösteriyor. Vs vs vs . Burada kalmaya devam edip edindiğim ve doğru izlenmesi gereken yollar hakkında BİLGİ SAHİBİ olduğum kadarıyla yardıma devam edeceğim. Allah’a emanet olun hepiniz.

EMRAH İLGÖZ
SGK emekli maaşı hesaplama sitesi hemen hemen %100 e yakın doğru Bilgi veriyor . Emekli işlemleriniz bitip e devlete düştüğünde abo oranlarınız değişirse yaklaşık (değişen abo oranı ilede alakalı) 100 tl ye kadar maaşınızda artı yönde oynama olur.

Üst Alt