Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ahmet444

hayırlı olsun maaşınızı almadan itiraz hakkını kullansaydınız 2000 ile2008 yılı arası abo oranı 60 az olamaz diye zaten kanun var

Merhaba arkadaşlar

benim bi sorum var şuan raporumu gönderdim bekliyorum fakat raporum düşük gelirse tekrardan gönderebiliyormuyum vergi dairesini bilen var mı

Arkadaşlar Ankara ile şimdi görüştüm 20 nisan raporlarına baklıyormuş.Bu tarihten öncekilerin sonuçları bu akşam üstü veya haftaya kesin sonuçları çıkacakmış.

Düşük Gelmez Meraklanmayın.Gelse Bile Tekrardan Gönderebiliyorsun

Telefona Çıkan Beyefendi 10-15 Güne İlgili Vergi Dairesine Ulaşacağını Söyledi.
Fakat Başka Bir Şey Demedi.Onaylanmadığı İçin mi Acaba Öyle Söyledi.
Bu Durumu Yaşayan Kimse Varsa Bilgi Verebilir mi?
YUNUS YURDAKUL

İyi günler bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum SGK sevki ile vergi indirimi ile emeklilik için hastaneden %51 rapor aldım üç yıldır da her yıl alıyorum bu senede Ankara dan onaylanmış şekilde maaşım tekrardan bağlandı fakat vergi indirim yazısı bu sene elime ulaşmadı nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

cettin67

kabul etmıyorlar bendede aynı durum var. vergi dairesi üst yazı ile senı hastaneye gonderecek. hastane sft testini yazı ile vergi dairesine onalar annkaraya gönderecek. hastanenın donmesı 15 gunu buluyuyor . ankara ise bu dosyaya yenı gelmıs gıbı işlem yapıyor. tahmınım 4,5 ay sürecek atacak bizim

Engink57

İzmir vergi dairesinde internet üzerinden sorgulama yapıyorum ilk aldığım 2016 yılındaki vergi indirimi görünüyor sadece benim raporu Ankara ya SGK gönderdi süreli olan vergi indirimimde bu sene de rapor almak için kuruma başvurdum oradaki görevli vergi indiriminde süre yok diyor bu ne demek birde bunu yanitlarsaniz sevinirim

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak sgk sitesinde emekli maasi hesaplatinca 1250 tl cikiyor bunun uzerine vergi indirimi koycazmi yoksa maas bumu olacak herkeze selamlar

Ahmet444

Benim askeri ucretin ustunden yatti 5sene en az ama 1200 maaaş cikiyor normalmi 5000 gunim tamam. Her ay 3000 civari yatiyor sgk

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telefondaki bayan 20 nisan bakılıyor akşamüstü arayın dedi.Sizinki 19 nisan bugün akşamüstü arayın veya en geç haftaya belli olur dedi.

Benim maaş ödemem ayın 26 sında yazıyor e devlette
Ayın 10 unda müracaat ettim SGK ya
Ayın 26 sında hem biriken parayı hem de maaşımımı alacağım

Ankara'yı aradığımızda raporun olumlu yada olumsuz olduğuna dair bilgi veriyorlar mı?

Arkadaşlar SGK'ya muraacatta istenen belgeler neler süreci tamamlayan bı arkadaş yazabilir mi acaba??

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara ile şimdi konuştum. 19 Nisan raporları bugün hiç çıkmamış.
Önümüzdeki hafta çıkar dedi.

Raporumda, rapor tarihi 18/04/2019 yazıyor. Ama Ankara'ya gidiş tarihi 17/05/2019. bu durumda hangi tarihe göre bakacaklar.

Arkadaşlar bügün evisde dereceye girdiniz evrak işyerinize gönderilde dedi ben şimdi işten çıktım vergidairesinden evrağı alıcam emeklilikle ilgili problem olurmu işten çıktım diye böyle bir durum başına gelen varmı

turgutcobanoglu

SGK da maaşını nereden almak istediğinizi beyan edeceğiniz form dolduruyorsunuz
Çalışıyorsanız tazminatınızı almak için mutlaka yaşlılık aylığı almaya hak kazanmıştır yazısı isteyiniz SGK dan
İşlem sırasında işyerinizi arayıp çıkış aldıktan sonra SGK yaşlılık aylığı alabilir yazısı veriyor
İşlemleriniz o gün başlatılıyor
Maaşınız çalışmaya başlıyor
Oradan verilecek tahsis numarasının son sayısına göre maaş alacağınız gün belirleniyor
SGK dan evinize yazı geliyor şu tarihte şu bankadan maaşınızı alabilirsiniz diye
Süreç bu şekilde

aytacblt

Hayır emekli maaşına vergi indirimi eklenmez, maaş ne ise o yatar. Vergi indirimi almanız için tekrar işe başladığınızda bordronuzda, kaçıncı derece emekli iseniz karşılığı kadar tutar (vergi indirimi dediğiniz ücret) aylık ücret bordronuzda maaşınıza ilave edilir

Arkadaşlar konu dışı ehliyeti yenilettirirken engelli raporun sıkıntısını yaşayan oldumu

Üst Alt