Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar 11 nisanda raporum ankaraya ulaştı Bügün zor uğraşlar içinde ankaraya ulaştım ve raporumun istanbul vergi dairesinr gönderildiğini öğrendim.. Nr eviss de ne e devlette gözüküyor bunu sormam üzerine telefondan bana internete geç düşüyor dediler... Raporumun onaylandığını ankaradan öğrendim eylül 5 de vergi dairesine göndermişler... Az önce vergi dairesinden geldim bana oradan pazartesi gelmen lazım buradan yazı yazılacak dedi benim sorum şu bu emeklilik işlemleri ne kadar sürer birde ben işten çıkışımı verdim bir sorun olurmu

Hayırlı olsun. Sizin ilk başvurunuzmuydu yoksa daha önceden başvurunuz varmıydı? ve 17 Mart evrağınız hangi tarihte onaylandı?

teşekkürler

Arkadaşlar, 19 nisan gidişli evrakım için eylül başından beri 3 defa ankara ile görüştüm hepsinde de kuruldan çıktı yazımı 1 haftaya olur yanıtı aldım. ama bu evraklar halen yazılmamış durumda . orada her ne oluyor ise evraklar yazılmıyor. artık son çare CİMER 'e şikayet yazdım. Bakalım ne olacak . nisan gidişli evrak bekleyen herkese önerim Cimer . başka yol kalmadı. saygılar herkese.

Telefonda Görüştüğüm kişi Bana Kuruldan Çıktığını Fakat Olumlu mu, Olumsuz Mu Olduğunu Bilmediğini Söyledi.
Süreç Bundan Sonra Nasıl İşleyecek Bilgisi Olan Varsa Yazabilir mi?

willerdem

Aynen Dediğin Gibi Sanki Nasa Araştırma Merkezi Üssünde Uzayla İlgili Çalışmalar Yapıyorlar :)

CİMER'le Boşuna Yorma Kendini.
Çünkü CİMER'de Gönderdiğin Yazını Olduğu Gibi Maliye Bakanlığına Gönderiyor.
Bence En İyisimi Sen Huşu İçinde Bir An Önce Gelmesi İçin Allah'a Dua Et.

Biraz Daha Açıklayıcı yazarsan belki yardımcı oluruz da. Bankaya yatan 4200 TL ne demek.
Maaşın mı?

Görüştüm.Bugün İtibarıyla 15 Nisan Tarihlileri Yazıyorlar..

merhabalar, dun yazmistim ama kimse cevap vermedi ya da gormedi. kronik hepatit b hastaliginda merkez hakem hastanesinden aldigim rapor orani sizce dusururlermi

Arkadaşlar merhaba, benim onayim 5 ayda anca geldi. Ben de en son artık cimere yazdım ama şikayet olarak değil durumu anlatan bir yazı yazdım ve sonuç alamadım konuyla ilgili bilgilendirme talep ediyorum diye 1ay sonra onayim geldi. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz. Ben Şubat'ta yollamistim.

ogoksen

Böyle bir hastalık için oran netttir, düşürüleceğini sanmıyorum.
Hepatit için ne kadar oran veriliyor.

gözden 32 - kronik hepatit b'den 15 sonuc 42 ile ankaraya gönderildi mayis ayinda

03124153259 numarali telefonu aradim ..bilgi yazisinin yazildigini yarin sabah izmir vergi dairesinden öğrenebileceğini soyledi...icerik goremiyorum dedi..ne demek istedi acaba..bence olumsuz bisey var galiba degilmi

anladım benim 8 nisan hala yazılmadı ikinci başvurum olduğu için bu yüzden sordum teşekkürederim.
inşallah hayırlı haberler alırsınız.

cemal110061

Benim de 5 eylülde yazım gönderildi
İl ve ilçeye yazılarım geldi bugün SGK ya emeklilik başvuru yaptım

Darısı bekleyenlere

16 nisan basvurumun bilgi yazisinin yazildigini yarin sabah izmir vergi dairesinden sonucu ogrenebilecegimi soylediler..bu nedemek sizce..3259 numarali hattaki bayan bakti...bu memurlar olumlumu yada olumsuzmu diye gorup soylemiyorlarmiydi..işimiz yaş galiba..olumsuzki izmir vergi dairesinden ogrenebilirsiniz dedi galiba..siz ne dersiniz

Arkadaşlar
Menüsküs ameliyatına
Mide fıtığı ve mide kapakçık gevşek

Bu rahatsızlıklara oran veriliyor mu

adilaltas5578

Erken başvurunun maaşa bir etkisi var mi? Emekliliğiniz 1 Ekim'den başlayacak diye biliyorum.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bir sorum olacak; bugün Buca SGK ya gittim, durumumu sordum"izmir yüksek sağlık kurulunda, işlemler devam ediyor" dediler.
SGK nın sayfasında aynen şu ibare var, " Sosyal Sigorta Yüksek Sağlık Kurulu ANKARA’dadır".
Lütfen bilen varsa yanıtlasın, izmirde de kurul var mı?
İşlemlere Mart ayında başladım, Temmuzda maaşım kesildi, forumu okuduğumda ankara sağlık kurulunun nisan başvurularına başladıklarını okuyorum, ne iştir anlamadım

Benim mesleğim inşaat ustası uzun vadeli sigortam bir sirkette yatmadı en son başvurdugum şirkettede 1 sene çalıştım zaten benim için önemli olan emekli olabilmek ne yazıkki inşaat ile ilgili devletimizin düzgün çalışması yok 1980 girişli sigortam var düşünün ki 1 lira tazminat alamıyoruz buda devletimizin eksikliği

Hayırlı olsun darısı benim gibi bekleyenlerin başına benimkide gelir eli kulagındadır herhalde

willerdem

Ben bugün vergi indirimi belgemin fotokopisini işyerine verdim
Emeklilikten dolayı Kıdem tazminatımı alarak işten ayrılmak istiyorum diye dilekçe yazdım
SGK ya vergi indirimi belgemle gittim birde form doldurdum nereden maaş almak istersiniz gibi bilgiler istendi
1 ay içerisinde maaşınız bağlanır dediler bağlanmazsa bizi arayın dediler
HEPSİ BU KADAR
Tekrardan işe giriş yaptılar tekrar ile başlamış oldum bugün

adilaltas5578
16 nisan basvurumun bilgi yazisinin yazildigini yarin sabah izmir vergi dairesinden sonucu ogrenebilecegimi soylediler..bu nedemek sizce..3259 numarali hattaki bayan bakti...bu memurlar olumlumu yada olumsuzmu diye gorup soylemiyorlarmiydi..işimiz yaş galiba..olumsuzki izmir vergi dairesinden ogrenebilirsiniz dedi galiba..sen ne dersin

adilaltas5578

Heyete girerek Denemek lazım.

titanikks

Kuruntu yapmayın. Sorun yoktur inşAllah. Telefona çıkan bayan her arayana dakikalarca konuşamaz. Kuruldan çıktığını sadece söylüyor. Çünkü bana da aynısını söyledi. Hakkımızda hayırlısı

titanikks

32 59 da Emine Hanım var.Her aradığımda elinden geldiği yardımı sağladı bana
En son aradığımda raporumun %50 sürekli olarak onaylandığını sürekli yerine bazen memurların çizgi çektiklerini çizginin onaylandı anlamına geldiğini söyledi
Hatta Yazımın gönderildiğini ve şuan da Sakarya gelirler idaresi başkanlığında olduğunu yakın zamanda size evraklarımın geleceğini söyledi
O gün ilçe vergi dairesinden de evraklarımı aldım
Onaylandı veya onaylanmadı diye söylüyor Emine hanım

Üst Alt