Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

teşekkürler deneyelim bugün. benim korkum dilekçe kaybolmamıştır inşallah.çünkü cuma günü aradığımda 10 nisan ve 11 nisan yazılıyor sizinki yazılmamış demişti niçin dediğimde altta kalmış olabilir 1 nisan bakılmayan biri daha var sizin gibi diye söyledi memur.

Evisste
"Açıklama ; % ; 36 E TEBLİGAT OLARAK İŞYERİNE GÖNDERİLMİŞTİR."
yazısının altında
"İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )" yazıyor.

Dereceye girdiniz kısmı dikkatimi çekti. %52 raporu %36 ya düşürdüler ama dereceye gridiniz kısmı ne oluyor.
Raporu da bu şekilde geri gönderdiler.
og2wWU.jpg

merhaba
arkadaşlar iyice kafa karıştı şimdi hastane bana % 50 verdi sonra ankara düşürme yapmıyor raporu aldığın hastane düşüyor dediler ve gerçekten % 44 olarak sürekli rapor verdiler ve e devlete işlendi orada rapor duruyor .
ankara ya gönderdim geçen hafta bir daha orda mı düşülecek ? orda düşülecekse e devlette rapor %44 olarak işlenmiş nasıl düşürülür zaten hastane hesaplama yapmış.

CAMOKA35

Hastane oranlamasını yapar raporunu düzenler,maliye düşürüyor hatta bazen 40 ın altına düşürdüğüde oluyor.Arkadaşın 52 oranını 36ya,benim 55 oranımı 42ye düşürmüşler.

Şimdi şunu merak ediyorum
Ankara’da yazılan onaylanan raporlar bulunduğumuz vergi dairesine e posta yoluyla mı geliyor yoksa posta ile mi geliyor
Vergi dairesine sordum evrak gelmemiş dediler de

Slm

öncellikle iyi günler dilerim sayfayı uzun süredir takip ediyorum deneyimli insanlar var bilgi verecek bende %44 olarak engelli raporu aldım süresiz ankaraya 26 hazarinda gitmiş yardım istedigim konu ise bu durumun kontrolünü yapabilecegimiz bi adres yok mu telle arıyorum mesgul e devletten bakıyorum kayıt bulunamadı interaktif vergi dairesinin uygulamasından giriyorum ordada islem sonlandırıldı diyo ben buna nerden bakacam nasıl takip edecem hangi asamada oldugunu yardımcı olabilecekmisiniz

Umityalcin

Ankara'yı tekrar aradım evraklarınız Sakarya gelir idaresi başkanlığına ulaşmış oradan ilçe vergi dairesine üst yazı yazılacak denildi
Birkaç güne kadar başvurduğunuz vergi dairesine ulaşır dediler

@YsnDnK
benimde 24 haziran gidiş.eviss her ilde yok sadece 0312-415 32 59 veya 0312-415 32 05 nolu telefonları devamlı ara açıyorlar özellikle saat 16:00 dan sonra ararsan açarlar.başka takip edebileceğin yer yok maalesef.interaktifte sadece kurul sonrası cevap gelir.ben devamlı görüşüyorum haziran ayı raporları kasım gibi belli olur diyorlar

Kuruldan çıksa bile elimize geçmesi 2 hafta daha sürer. Ekim ayına zor emekli oluruz.

Arkadaslar şuan itibariyle işyerime yazi gelmiştir 40la giden raporum 40la gelmistir herkeze allah sabır versin

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar benim raporumda e devletten baktımda şeker yüzde 28 kalp yüzde 30 yazıyor ama altta yazıyla 50 rakamla 50 yazıyor puanda hangisi doğru olan 58 mi 50 mi

Ankara ile konuştum.19 Nisan tarihli başvurunun kurula girmesi önümüzdeki haftayı bulur dedi. Kuruldan çıktıktan sonra İstanbul'a gitmesi'de 15-20 gün arası sürermiş.Her türlü Ekim ayına kalmış olduk. Ekim ayında emeklilik dilekçesini versem Kasım ayında emekli maaşı almaya hak kazanırım. Maaşım kıdem tazminatı tavanından yüksek ve 11 yıllık kıdem tazminatı alacağım olacak. Vergi indirimi Eylül ayında çıkmazsa yılbaşından sonra emekli olmayı düşünüyorum. 6 ay sürdü ayıptır, 6 maaş 15.000 + 2 ikramiye 2.000 beni 17.000 TL'den ettiler.

merhabalar. ilk kez bugun ulaşabildim demekki 16:00 dan sonra bakıyorlar tlf lara. 10 nisan da olduklarını benim evragımın 29,05,2019 geldiğini bana sıranın en az 1 ay olacagını soyledi. tatlı bir ses tonuyla bir bayan arkadaş.

mining

Bende şimdi bı daha aradım 10 nisan çıkmamış kanka olduk o tatlı ses tonlu bayan arkadaşla araya araya ..

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,
Bende bugün görüştüm o memur ile üstüne basa basa sordum 8 Nisanda gitti 5 ay oldu kaybolmuş olabilir mi dedim, hayır Nisan raporlarının hepsi kuruldan geçti ve Nisan bitti dedi. Muhtemelen yazılma sırasında karışmış olabileceğini ve bu evrakları da aradan arayıp bulacaklarını sanmıyorum çünkü çok yoğunluk var dedi. Bizim gibi mart sonunda gelen ve 1 nisanda gelen kişilerin evraklarının yazılmadığını sürekli aradıklarını söyledi. bu durumda beklemekten başka yapılacak birşey yok sanırım.

Bu kadar beklemenin ve aksiliğin sonunda hayırlı bir haber alırız inşallah. %71 oranla gitti raporum, inşallah bir olumsuzluk yoktur.

11 nisanda Ankara’ya evraklar gitti
5 nisanda onaylandı
9 nisan bugün Sakarya Akyazı vergi dairesinden evraklarımı aldım yarın SGK ya başvuracağım nasipse

Kuruldan çıksa bile elimize geçmesi 2 hafta daha sürer. Ekim ayına zor emekli oluruz.

Kuruldan 5 eylülde çıktı 4.günde evraklar vergi dairesinden elime ulaştı.
Sakarya Akyazı

Kuruldan 5 eylülde çıktı 4.günde evraklar vergi dairesinden elime ulaştı.
Sakarya Akyazı

18 nisan basvurum 03.09.2019 onaylandi bugun ciktisini alip sskya basvurumu yaptim darisi sizlere

3 Nisan tarihli % 48 iki yıl süreli raporum 29 Ağustos tarihinde aynı oranla süresiz olarak onaylandı.Emeklilik başvurumu yaptım.Darısı bekleyen herkesin başına

Oran düşürmre yok %62 ile gitti %62 ile geldi

18 nisan 03.09.dao aylandi bugun vergi dairesinden ciktisini aldim sgk emeklilik icin başvurumu yaptim

hayırlı akşamlar hepatit b de oran düşürme oluyor mu arkadaşlar

kronik hepatit b bu arada

mete bey sizin raporun isyerinize gelmesini beklemeden gidip aldinizmi

selam arkadaslar nisan raporları bitti diyo arayan arkadaslar mayısa basladılarmı acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim 13 mayıs ankaraya varış mayısa basladılarsa yazın arkadaslar tşkler

Üst Alt