Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar birşey danisacagim.
Ankara dan vergi indirimi sonuclaninca sonucunu ne kadar surede ve nereden görebiliriz ? Ayrıca kontrol olup olmadığını da nereden görebiliriz ?

İstanbul vergi dairesi ile görüştüm. Ankara süreci bitti , %50 ile giden raporum aynen onaylanmıştı.
Süreci eviss'ten takip edin başkada bir şey demiyorlar. Ekim ayına kalıyorum bu gidişle.

raporu ankaradan onaylanıp vergi idaresine gelen arkadaslar egerki calısmıyor emekli olmak icin basvuru yapıcaklarsa vergi idaresini gidip emekli olucaklarını söylerlerse elden vergi indirim belgelerini alabilirler

rist53

Harici Elden alamıyormuyuz.. Mesala Çalışmaya Devam Ediyoruz, Elden Teslim alıp bir kenara koyup 6 ay sonra emeklilik istediğimizde Belgelesek olur mu..

EFuLiN

Alirsin biraz dil yaparsan ve zaten isyerine gelicek yazi

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul vergi dairesi süreç tamamlanmadan elden yazıyı vermiyor.Eviss'ten takip edin diyorlar.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22 nisan ankaraya varış evragım bugün vergi dayresine gittim olumlu oldugunu söyledi yazıda bi anlaşmazlık varmış haftaya tekrar gel dediler
raporum 48 le gitti sürekli fakat kaçla geldigini söylemediler izmir vergi dayresine elden vermişdim

EFuLiN

Vergi dairesine gelir gelmez beni aradılar gittim elden aldım
İşyerine de e posta ile gönderdiler normal posta ile değil

Herkese günaydınlar
Ankaradan sonuç çıktıktan sonra evis sistemine düşmesi kaç gün sürmektedir ? Yada sonucu ilk anda nereden gorebilecegiz ? Bir de kontrol şerhi var mı yok mu diye nereden gorebiliyoruz ?

merhaba arkadaşlar
az önce 0312 4153204 nolu telefonla görüştüm. bana 20 gün sonra falan sonuçlanır dedi. heyete girdi mi, yani bu süre yazının hazırlanması için mi dedim. evet, raporunuz heyete girmiş ama henüz yazısı hazırlanmamış dedi. ankaraya varışı raporun 15 mayıs. anladığım kadarıyla heyet nisanı bitirip mayısa bakmaya başlamış ama yazıların yazılmasında henüz nisan ayını bitirmeye çalışıyorlar. hatta mayısın başında gönderenler bu günlerde sonuçlarını almaya başlarlar muhtemelen. bu aya yetişmeyecek muhtemelen ama önümüzdeki ay emeklilik başvurusu yapabileceğiz raporda bir aksilik çıkmazsa inşallah.

Ben bugün hastaneye tedavi olmaya gittim muayene oldum 22 tl muayene parasını 9.47 ilaç katılım parasını ve ilaç kutu parası 3 lirayı elden aldı
Bizim bu ücretleri emekli maaşından kesilmeyecekmi
Sorduğumda emekli çalışan olduğum için ücretiniz maaştan değil elden vereceksiniz dedi
İşyerinde yine emekli çalışan arkadaş var ve ücretler maaşından kesiliyor
Bir yanlışlık varmı burada

Merhaba Yüzde 30 lük kontrol muayenesi sonucunda maaş durdurulup tekrar hakem hastanesinde 72 alınırsa en son raporun alınmasının tarihi mi bakılarak maaş alınır yoksa Mart ayından itibaren mi hesaplanır acaba

Arkadaşlar merhaba.

2011 yılında işyeri sevki ile %44 rapor aldım ve raporum ankaraya gitti, bir kaç ay sonrasında ise işyerimin insan kaynakları raporumun onaylandığını söyledi ve kurumumda engelli kadrosuna geçerek çalışmaya devam ettim ve halen ediyorum.

Geçen sgk'ya gittim bağkur ve ssk primlerimi birleştirirmisiniz diye ama benden o vergi indirim onayını belirten evrakı istediler, bende insan kaynaklarından istedim onlarda yoktu, cimere yazdım onlarda kocaeli vergi dairesine paslamışlar onlarda da yokmuş. edevletten, vergi dairesinden, nerden bakarsam bakayım bişey gözükmüyor. Benim engellilik durumu için evrakı nereden bulacağım, resmen raporum ve başvurum buhar olmuş uçmuş gitmiş. [FONT=sans-serif]0312 4153204 numarasınıda aradım fakat cevap vermedi.[/FONT]

Herkese merhabalar benim de raporum eksik evraktan geri gelmişti dün itibariyle tekrar vergi dairesi gönderdi bakılım tekrardan beklemeye devam beklemek çok zor Allah herkese güzel haberler verir inşallah

Arkadaşlar birde benim merak ettigim bi konu var eksik evrak diye gelen raporumu dün vergi dairesine verdim buda eviste görünecek mi hala esvi verdigim evrakın bilgileri var cevap bekleniyor diyo

YUNUS YURDAKUL
Bende yeni verdim eksik evraklari..simdi 5 ay beklicez yine..senin hangi evraklari istediler..benden emg ve detayli norolojik muayene istediler..

Cimer, zaten İzmit vergi dairesine yönlendirmiş ve cevapları şu şekilde;

[FONT=&quot]İZMİT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ: [/FONT][FONT=&quot]DOSYANIZDA YAPILAN İNCELEME NETİCESİNDE VERGİ İNDİRİMİ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR YAZIŞMAYA RASTLANILMAMIŞTIR. BİLGİLERİNİZE RİCA EDERİZ.[/FONT]

yunus bey evraklarinizi vergi dairesine ne zaman vermistiniz tarih olarak

Üst Alt