Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
selamlar,
süreci bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
19/09/2019 tarihinde %82 engelli raporu aldım.
Şimdi erken emekli olmak için önce vergi indirimi için vergi dairesine başvurup yaklaşık 4-5 ay bekleyip onaylanınca sgk ya gidip emeklilik işlemi yapacağım süreç bu mudur arkadaşlar.
CAMOKA35
Benim maaşım internet üzerinden hesaplandığından 80 tl fazla bağlandı
abdul1970
Konuyu tam anlayamadığım için soruyorum
Benim sağlık kurulu raporum 5 Nisan 2019 da onaylandı
Şimdi tekrar yeni rapormu alacağım
Kaynak varmı nereden okudunuz
Teşekkürler
Arkadaşlar bir sorum olacak , bir arkadasim 15 yıl çalışma suserisinin dolmasına 1 yıl var , engelli raporunu bireysel alacak ki alır ms hastası , bireysel muracatindaki sebeb ise iş yerinde sıkıntı olabilir , raporu şimdi alsa 1 yıl sonra vergi indirimi için işleme sokabilirmi ,
Arkadaşlar az önce 0312 4153259 nolu telefonu aradım, çok nazik bir hanım cevap verdi . Benim evraklarımın 7 ağustosta ulaştığını, 15 ağustosta bir evrak daha geldiğini ama detayları göremediğini belirtti;
Önemli nokta İşlemlere öncelik verdiklerini ve şu anda Temmuz ayına bakıldığını söyledi.
Buna göre sizin işlemleriniz de 1 ay sürebilir dedi.
Şimdi Görüştüm Arkadaşlar.. EYLÜL Ayı Sonuna Geldiklerini Söyledi Hanfendi. (Muhtemelen Bu Hafta Sonuna Kadar Eylül ayı Biter. Önümüzdeki Hafta 1 Ekim Gibi MAYIS ayına Başlarlar diye Tahmin Ediyorum.) < 9 Mayıs