Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

selamlar,
süreci bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
19/09/2019 tarihinde %82 engelli raporu aldım.
Şimdi erken emekli olmak için önce vergi indirimi için vergi dairesine başvurup yaklaşık 4-5 ay bekleyip onaylanınca sgk ya gidip emeklilik işlemi yapacağım süreç bu mudur arkadaşlar.

0312 415 32 59 bu numarayı ararsan mutlaka açıyorlar hatta çok kibar ve yardımsever bir abla var Allah ondan razı olsun

evet aynen öyle

Arkadaslar eksik evraklari verdim simdi diyelim karar veremediler hakem hastaneyemi gönderiyorlar..birde ben izmir vergi dairesine aydindan aldigim raporu vermistim..hakem hastane isterlerse izmirin hakem hastanesimi yoksa raporu aldigim aydın ilinin hakem hastanesinemi gonderirler..cok tesekkurler cevaplar icin simdiden..

CAMOKA35
Benim maaşım internet üzerinden hesaplandığından 80 tl fazla bağlandı

abdul1970
Konuyu tam anlayamadığım için soruyorum
Benim sağlık kurulu raporum 5 Nisan 2019 da onaylandı
Şimdi tekrar yeni rapormu alacağım
Kaynak varmı nereden okudunuz
Teşekkürler

adilaltas5578

2008 öncesi raporlar,mükerrer raporlar ve şüpheli raporlar,emekliliklerde raporlar yenilettiriliyor sizde sorun yok rahat olun...

Arkadaşlar bir sorum olacak , bir arkadasim 15 yıl çalışma suserisinin dolmasına 1 yıl var , engelli raporunu bireysel alacak ki alır ms hastası , bireysel muracatindaki sebeb ise iş yerinde sıkıntı olabilir , raporu şimdi alsa 1 yıl sonra vergi indirimi için işleme sokabilirmi ,

Kml33
Vergi indirimini hemeen devreye sokar vergi indirimi onaylanınca.Zaten bugün müracaat etse aonuç alması 1 yılı bulur merak etme...

Arkadaşlar ankarada nisan aynın kaçının raporlarına bakılıyor bilen varmı ayrıca mayıs 20 de gönderdim tahmini ne zaman gelir

@popet

4ay 15 gun de gelir tahminen

@titanikks

Hakem hastaneye gonderilecekse size enyakin olan olur oturdugunuz yere yakin

Arkadas lar askerlik borclanmasi baglancak maasa etkisi olurmu ?

inşallah gelsin artık hergün beklemekten yorulduk teşekkürler..

%3 göz %35 uyku apnesi %8 boyun fıtığı %10 hipertansiyon raporum 2 yıl süreli çıktı %48 ankarada su an süresiz gelme ihtimali olurmu acaba

ÇALIŞTIĞIN DÖNEMDE SİGORTAN BRÜTTEN YATTIYSA BORÇLANMAYI ASGARİ ÜCRETTEN YAPARSAN ETKİLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Arkadaşlar
10.09.2019 da SGK ya başvuru yaptım
Maaş başlangıç tarihim 01.10.2019 yazıyor

Şuna da birikmiş maaşım 1737 tl

Ben 26.09.2019 da mı birikmiş maaşımı alacağım yoksa 26.10.2019 da maaşımla beraber mi alacağım

Teşekkürler

adilaltas5578

Öncesindede alabilirsin birikmiş maaşını. 170'i ara emeklilik bölümüne bağlan oradan maaşınızın yatıp yatmadığını söylerler.

Herkese selamlar iyi haftalar
Hadi bu hafta bizim haftamız olsun artık. 26 nisan sonuç bekliyorum. Güzel haber alanlar paylaşsın lütfen .

Arkadaşlar az önce 0312 4153259 nolu telefonu aradım, çok nazik bir hanım cevap verdi . Benim evraklarımın 7 ağustosta ulaştığını, 15 ağustosta bir evrak daha geldiğini ama detayları göremediğini belirtti;

Önemli nokta
İşlemlere öncelik verdiklerini ve şu anda Temmuz ayına bakıldığını söyledi.

Buna göre sizin işlemleriniz de 1 ay sürebilir dedi.

Arkadaşlar 28.08.2019 tarihinde kurula girdim 03.09.2019 da ankaraya ulasmis nezaman emekli olurum 1 yil sureli raporum nasil bir surec izleyeceğim

düşme olmaz tabiki ama askerlik borçlanması yaptığında asgarı ücretten odeme yapacağın için asgari ücret emekli olduüunda maaşını etkiler düşürür diye biliyorum

popet

Sagol ben yeniden hesaplatayim askeri ustu ne kadar tutuyor 9 aylik

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi Görüştüm Arkadaşlar.. EYLÜL Ayı Sonuna Geldiklerini Söyledi Hanfendi. (Muhtemelen Bu Hafta Sonuna Kadar Eylül ayı Biter. Önümüzdeki Hafta 1 Ekim Gibi MAYIS ayına Başlarlar diye Tahmin Ediyorum.) < 9 Mayıs

bugün itibari ile 26 nisan raporları bakılıyormus bilginiz olsun

baktım ; 27 -28 nisan haftasonuna denk geliyor. 29 -30 nisan dan sonra inşaallah mayıs başlıyor :)

16 mayıs Ankara varış ,hayırlısı bakalım,

Raporum 76 62 le geldi

Hastaneye heyete girdim rapor 62 le 1 yıllık geldi.e devlet de gözüküyor vergi dairesi den gelmesi ne kadar sürer

Üst Alt