Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

S.a herkese hayırlı cumalar Allah bekleyen herkese tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin

Selam arkadaslar 28.08.2019 tarihinde saglik kuruluna girdim 100 de 100 rapor aldim 1 yil sureli.sureci nasil takip edebilirim calistigim isyerinde emekli olarak calisabilirmiyim.tesekkur ederim.

Evrak evise düştükten sonra vergi dairesinden hemen alabiliyozmu.

Mayis 2 ne kadara cikar sizce

8079 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhabalar,

Ankara'nın tam numarasını verebilir misiniz?
benim de Ankara'ya varışı 26/04
Faysalaba

Mgx

03124153259

8079 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Celalshnn.

Canını sıkacak durum yok başka adres veya iş yeri gösterebilirsin ama bu süreci uzatır evrak geldiginde vergidairesinden alacaksın

Cok sukur dostlar 19.4 evragim aynen 61 gibi ojaylanip donmus vd sine almayagidiyom. Bekleyenlerr sabir versin allah tam 5 ay oldu bnm

Eksik evraktan donmustu raporum..19.9 2019 da yani bugun ankaraya ulasmis..kac ay simdi beklicem..yine 5 aymi

Arkadaşlar Ankaraya ne zaman ulaştığının bilgisini görebileceğimiz bir web sayfası var mı yoksa sadece telefonla mı öğrenebiliyoruz? Süreci evrak takipten izlemeye çalışıyorum ama orada görmüyorum

merhaba, bugün iş yerimizde çalışan engelli bir arkadaşın vergi indirim yazısı geldi.
bilgi olması açısından yazayım dedim.

08.04.2019 da başvuru
20.09.2019 iş yerine ulaşması

hemen hemen 5 ay 12 günde sonuçlanmış olarak görünüyor. Ankara'dan Kayseri vergi dairesine ne zaman ulaştı kaç günde iş yerine yolladılar orası belli değil. araya bayramlarında girmesiyle sanırım süreç bu kadar uzadı.

Bu ne ya bu ayin 17 sinde ist vd gitmis onaylanip alirsin dediler . Ist vd gittimde daha bizim yazismamiz vr en az iki hafta surer dediler
Nasilbi is bu ya ablamadim

Arkadaşlar vergi dairesine gittim salı günü yazısını yazıp raporu iş yerine göndericeklerini söylediler. Bana da sadece bilgi amaçlı çıktı verecebileceklerini söylediler.Ben pazartesi sigortaya başvurabilirmiyim zaten sigorta vergi dairesine resmi yazı yazıyomuş isterlerse biz onlara gönderiyoruz dediler.Hangi evrakları götürmem gerekiyo.

paşalı-34

Bende İstanbul vergi dairesine gitmeyi düşünüyordum. Eylül ayını kaçırmak istemiyorum.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1mart 2019 tarihinde maaşım durduruldu.hakem hasteye sevk edildim 2agustosta Gelir idaresi başkanlığı na gitti evraklarım .6aydir maaş alamıyorum acaba bu süreçte raporlarım onaylanır da bu arada ki 6ay alabilirmiyim bir bilginiz var mı acaba

Teşekkür ederim.Ayın 21maaş alıyordum 25de onaylansa sonraki maaş ta mı alırım

Şira
Onaylanınca hemen bağlanıyor,diğer arkadaşlardan biliyorum.Bu ay onaylansın önümüzdeki ay toptan alırsın....

Şira
Benimki onaylandı,eksik evrak diye gönderdiler vs derken 13 aralıktan bu yana uğraşıyordum 55 den 42 ye düşürerek onayladılar 19 ağustosta,şuan emekli olur yazısını beklşyorum darısı bekleyen arkadaşlara...

Umityalcin

Ocakta astım yok demiş Dr senelerdir ilaç kullanıyorum o yüzden kesildi maaşım ama hakem hastanesi 44 olan engel derecemin 72ye çıktığını yorucu süreç te sağlığımın bozulduğunu raporla kanıtla dım . Maalesef süreç çok uzun inşallah bir an önce sonuç aliriz.Emekliliğiniz hayırlı olsun bu arada.

Pulmoner kapak bozukluğu.pulmoner hipertansiyon. astım Mitral kapak darlığından operasyon geçirdim ben.

Selamın aleyküm arkadaşlar Öncelikle iyi geceler benim rapor 1 yıllıkdi ankaradan süresiz vergi indirimi yazısı geldi 2 ağustosda emeklilik için dilekçemi verdim dahaca maaşımı alamadım sisdem hatası var derdiler birde şunu soracam vergi indirimi yazısıyla istanbulkart otobüs kartımı yenileye bilirmiyim günü dolduğunda?

%60 olan raporum Ankara'da aynen onaylanmış.02/04/2019 tarihinde ankaraya ulaşmıştı, onaylanma tarihi 12/09/2019. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara.

Şira

Teşekkürler sizede geçmiş olsun, raporunuz onaylanır toptan alırsınız maaşlarınızı sft testinide ilave ettiyseniz dönmez eksik evraktan onu istiyorlar...

selam
internette ne kadar emekli maaşı alırım diye siteden bakıyorum bunun doğruluk oranı nedir ?
maaş alan arkadaşlar bu hesaplama ne kadar doğru ? çıkan miktarın üzerine ekleme yapmalı mıyız ?
engelli olduk onay da aldık ama emekli olmayıp çalışmaya devam etsek maaş ne oranda yükselir tşkler ...

Üst Alt