Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Herkese geçmiş olsun sonucunu allan arkadaşlar tarih verirler ise bizde bilgilenmiş oluruz benimde 9 mayıs ANKARA dan verdi 47 raporum var inşallah düşünmezler 30 işitme kaybı 20 şeker 5 his kaybından bilgi veren arkadaşlara tşk ler
Aynen öyle olmuş çekin başvurunuzu,belgeniz geldikten sonra yapın başvurunuzu.Elinize belge ulaşmadan emeklilik başvurusu yapmak pekte normal görünmüyor,bu iş aynı şuna benziyor halen sigorta devam ederken, çıkış yapmadan beni emekli edin der gibi.Gidin sgk ya araştırın bu nedir diye oluruna bakın o süreç devam ettiği süredede belgen onaylansa bile emekli olamazsınız işinizi zora sokmuşsunuz bu benim düşüncem....Mahkeme kanalıyla başvurunuzu ret etmişde olabilirler,araştırıp normal süreci işletin....
Umityalcin
istenen evraklari bugun vergi dairesine teslim ettim..cd oldugu icin posta ile gondereceklermis ankaraya..simdi beni kac aylik bir süre bekliyor..telefonla arayip eksik evraklari gönderdiğimi söylesem yardimci olup sure kisalirmi..
Bekle biraz evrakların ulaşsın,ulaştığını teyit ettikten sonra durumunu arzet güzel bir dille,iknacı bir şekilde konuş dosyanı öne çektirebilirler istisnai bir durum ama olmazda değil dene şansını.....Normalde 4 ay sürer....
Arkadaşlar benim raporum onaylanıp samsun vergi dairesine geçen hafta perşembe günü ulaşmış,onlarda cuma günü hem iş adresime,hemde ev adresime adi mektup(kayıtsız mektup)olarak göndermişler.ama hala ne işyerine nede ev adresime gelmedi.bu onaylanan raporumu vergi dairesine gidip elden alabilirmiyim...bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok memnun olurum...
BİRDE İŞYERİM VERGİ DAİRESİNDEN O YAZIYI BEKLİYOR.BENİM ÇIKIŞIMI YAPMAK İÇİN PEKİ İŞ YERİME GELECEK YAZIYI VE RAPORUMU DA ELDEN ALIP İŞ YERİNE GETİRİP VERSEM OLURMU..
İş yerinden çıkış yapmak için sgk dan emekli olur,kıdem tazminatı alır yazısı talep edin ki hak kaybınız olmasın.Vergi dairesinden alacağın evrakta işyerine hitaben yazılmış sayfa var onu vereceksin zaten...
biraz önce 8 nisan da istanbul vd. ne yaptığım 19 nisan ankara maliyeye ulaşan başvurum dün itibarıyla %42 olarak gittiği gibi onaylanmış olup yazısı ist. vd. ne gönderilmiş. 5 ayı geçen süreçte ilk aşamayı tamamlamış oluyorum. allah bekleyen herkese sabır versin.
Benimde 19 Nisan tarihli başvurum İstanbul vergi dairesine dün ulaştı. Bugün İstanbul vergi dairesini aradım, süreci eviss'ten takip edin dediler. Yazının işyerine tebligat olarak gönderileceğini söylediler. Çalışmayanlar evissten evrağın işyerine gönderildiğini öğrenirlerse vergi dairesinden elden teslim alabilirler. Artık yeni süreç buradan gelecek yazıyı beklemek.
aynen dediğiniz gibi. İst dışından başvurularda bu yazı 1-2 günde gönderiliryor ama ist. da 10 ünde ilk başvuru sisteme girdi bir 10 gün daha şirkete gelmesi sürer sanırım. ay bitmeden şu başvuruyu yapabilsek ikimiz içinde çok iyi olur.
Bugün ankarayı aradım 25 nisan varış tarihli raporum için cuma günü bidaha ara dediler muhtemelen cuma belli olur dediler. Artık son noktaya geldik Allah herkese sabır versin.
2000 öncesi aylık bağlanma oranı : 69
2000-2008-10 aylık bağlanma oranı: 60
2008-10 sonrası aylık bağlanma :41.16
2000öncesi gün :492
2000-2008-10 arası gün : 2964
2008-2010 sonrası gün : 3881
Toplam gün : 7337
Gösterge : 9475
Hisse oranı 1/1
Ortalama aylık kazanç 3800 tl
Arkadaşlar heyetten çıkan rapora işaretlenen alanları eksik işaretlemişler bu durumda yapacak birşey yok dediler varmı yolu il sağlık müdürlüğü mü kendi hataları bu nasıl olucak
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba.. Raporum ikinci seferde sürekliye döndü fakat sgk. Evrak çıkış tarihi. 08.05.2019 Ankaradan hala daha bir sonuç yok. Bu kadar süre normalmidir. Telefondan ulaştım, bir bayan çıktı fakat evrağı göremediğini şu anda 6.ayın evraklarına bakıldığını söyledi. 10 gün sonra tekrar aramamı söyledi. Bu süreç normalmidir. Beş ay oldu. Emekli maaşı alamıyorum. Herkeze çok teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.