Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Benim raporum süreli çıktı. Fakat 3 hekim sağlık kurulu raporum süresiz. Bu yüzden heyet raporuna itiraz etmeyi düşünüyorum fakat o kadar yordu ki bu süreç bi 2 ay daha raporla uğraşacak gücüm kalmadı. Sonrasında da 4-5 ay maliyeyi bekle onay için :( çok zorlu bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

3 hekim sağlık raporundan sonra aynı tetkikleri bi üst hastane de ister mi yeniden yoksa o rapora bakarak mı verir kararını. Rapora itiraz edip de başka hastaneye sevk edilenler tüm tetkiklerini sıfırdan mı yaptırdılar

Ankara ile görüştüm, 19 Nisan'ın yazımına daha başlamamışlar.
İstanbul'daki vergi dairesine 8 Nisan'da teslim etmiştim, 162 gündür süren bir süreç.

mayis ayinda ankara vergi dairesine raporum gitti, fakat 1 hafta once isyerimden ayrildim, sonuc gelinceye kadar herhangi bir isyerinde sskli calissam olurmu arkadaslar, bana bir akil verirmisiniz

bu arada emeklilik icin yil gun prim hepsi dolu sikintim yok o yonden

ogoksen

Durumu yeni çalışacağınız iş yerine açıklayın. Emekli olmak için işten çıkışınızı , eğer çalışmaya devam edeceksiniz tekrar girişinizi yapmak durumundalar.

Arkadaşlar
SGK ya başvurduktan kaç ay sonrA evraklarınız gelip maaş bağlanıyor ortalama olarak

Özür dilerim GİB na başvuru gibi algıladım SGK ya basvurduktan sonra ne kadar zaman sonra maaş bağlanıyor benim net bilgim yok.

Celalshnn.

Kardeşim benim bilsem zaten sormam, bu sitede bilmediklerimizi öğreniyoruz işte bak senin sayende birşey daha öğrenmiş olduk. Basit ama olsun

19 Nisan tarihli %50 ile giden raporum süresiz olarak onaylandı ve İstanbul'a gönderildi.Darısı tüm arkadaşların başına.

Raporum Kronik böbrek yetmezliğinden gitmişti. Kreatin 2,34 gfr 43
Hastanede heyete girerken eski raporlarımı ve tahlil sonuçlarını verdim.
Ayrıca hastane kendisi USG ,kan ve 24 saat idrar toplama tahlili yaptı.
Hastanedeki işlerim 1 hafta sürdü ve %50 2 yıl süreli engelli raporu aldım.
Vergi dairesine başvuru yaparken, engelli raporunu ve işle ilgili istedikleri diğer evrakları verdim. (Herhangi bir sağlık raporu vermedim.)
163 gün sonra vergi indirimi raporunu almış oldum. SGK sürecini bitince tekrar yazacağım.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
16 Nisan'da başlayan serüvenim Allah'a şükür gittiği gibi %42 sürekli olarak onaylanmış.Darısı tüm arkadaşlara.

Celalshnn.

Neden ki toplu para almayacakmıyız
SGK ya Başvurduğumuzdan maaş bağlanana kadar olan süredeki birikmişler de alınıyor diye biliyorum

abdul1970
Merhaba,

Evrak İstanbul'a gönderildikten sonra vergi dairesi ile görüştünüz mü?
Vergi indirimi yazısını elden teslim alma teklifiniz oldu mu?
E-tebligatı mecbur bekliyoruz galiba.

Şimdi Ankara'dan Bursa vergi dairesine ve iş yerime sonuçlar ne sürede gelir bilgisi olan arkadaş var mı?30 yıllık sigortalıyım ve 9000 bin gün primim var emeklilik için nereye hangi belgelerle ve nasıl başvuracağım?

@Serdar2829

Hayirli olsun

@willerdem

Hayirli olsun

Vergi dairesini aradim ben deyit ettim 15gun icinde isyerinize yollariz dediler ben bekledim gitmedim vergi dairesine ama istersen gitip alabilirsin elden

@Nanuu
Hakem hastenesimi kast ettiginiz?

Serdar2829
Vergi dairesine ulaştığı anda hemen gittim elden evrakları aldım imzaladım ayni anda da işyerine e posta ile gönderdiler

Ben ulastim bugun halen nisan ayindalarmis mayisa haftaya baslancakmis

Serdar2829
Hayirli olsun basvurma tarihiniz ne zamndi benim 17 nisan

adilaltas5578
İnşAllah dediğin gibi olur.
Bende öyle değil diye biliyorum.
Ne zaman ki vergi indirimi sonucu gelir. SGK maliyeyle yazışır o zaman sayılır.
ama daha bilgi sahibi olan kimse varsa düzeltsin beni.

blacksnake
Est. Ne mutlu bana o zaman.
Rastgele.
Allah’a emanet

Arkadaşlar sgk ya emeklilik için basvurulduguna raporu aliyor mu fotokopi mı çekiyor cogaltmak mı lazım??

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar2829 benimde 13 mayıs insallah 15 gune kadar onaylanır sana ankaradan oylemi dediler
Yücel Çelik size ankaramı dedi 15 gune çıkar diye benimkide 13 mayıs ankaraya varış insallah çıkar 15 gune

Vergi indirim belgesi gelmeden Mustafa beyin dediklerini dinleyip SGK ya iadeli taahhütlü vergi indirim süreci devam ediyor yazarak dilekçemi gönderdim. Sonuç aşağıda. Sanırım SGK beni iş mahkemesine verdi.
16/09/2019 işlemden kaldırma red
17/09/2019 Söke 1. Asliye Hukuk mahkemesi (iş mahk sıfatıyla)

Arkadaşlar merhaba , benim raporum 2 Nisan tarihinde ankaraya ulaşmış , ve hala sonuç , vergi dairesine gelmedi , iş yerine Ankara'dan mı gönderiyorlar , yoksa bulunduğum ildeki vergi dairesine gönderip onlarmi İstanbul'a gönderiyor . İş yerimin vergi dairesi İstanbul büyük mükellefler

Selam arkadaslar koroner arter hastaligi klas 3 ef degeri48 2 kere anjio oldum stend takilmadi baypas olmadim. 3 senedir raporlu olarak ecopirin 150 mg ,lipitor 20 mg,vasoxen 5 mg kullaniyorum (50 puan)+hipertansiyon klas 2 (20 puan)+agir osas ahi 93.7 (35 puan) cihaz kullaniyorum+ servikal 2 adet disc hernisi tablo 1.7 (7 puan) emar sonucu var toplam %112 doktor onayi %76 hastane rapor sonucu olarak 15 mayis ta ankaraya gonderdim sizce onaylanirmi bir sorun cikarmi arkadaslar

Celalshnn.

Maaş olayı maalesef müracaat tarihinden itibaren değil. ben 6 Ağustos ta müracaat ettim ancak maaş 1 Eylül’den itibaren çalışmaya başlıyor bana biriken maaş 1 Eylül’den itibaren yattı. Müracaat edilen Aydan sonraki ayın ilk gününden itibaren maaş işlemeye başlıyor . Maalesef Burdada Durum bu nasip artık bilginiz olsun

Üst Alt