Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Engelli durum a görmeyi işaretlememişler ruhsal duygusal alanı işaretlemişler süreğen(kronik) unutmuşlar bizim hatamız ama geçti artık pekde önemli değil dediler ve üç ayda bir durum bildirir raporu verecek dendi ve de göz için ince işler gerektiren işlerde çalışamaz yazmışlar oran 58 psikiyatri 40.göz 25.fizik 7 vermişler

Merhaba kara poyraz bey yazdıklarınızı okuyunca şok oldum.Allah sabır versin devlet işleriyle uğraşmak çok zor.Benim merak ettigim rahatsızlıgınız nedir niye sürekli sizden rapor istiyorlar

Benimde 25 nisan dün aradım cuma bi daha ara dediler inşallah yarın çıkar sonuçlar.

Arkadaşlar dün SGK'ya evrakları teslim ettim maaş ayın 1inde başlar dedi teslim tarihinden itibaren maaş sayılmıyor mu 1inde mı başlayacak anlamadım??

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayın 18 inde müracaat ettiniz 1 ekimden itibaren maaş birikmeye başlar

Vergi indirimi evrağı 17 Eylül'de İstanbul vergi dairesine gönderildi. Onlardan ay sonuna kadar gelmezse 1 ay daha heba olacak.
Vergi dairesine giderek durumu anlatıp , yardımcı olmalarını isteyeceğim.
İstanbul vergi dairesine ulaşan evraklar kaç günde size tebliğ edildi.

Benimki 22 mayis deminde görüştüm daha bir ayın var dedi bayan abla sağolsun her aradığımda cevap veriyor

Ayın 10 unda SGK ya başvurdum
Bugün aradım SGK yı
Ekim ayının 26 sında biriken maaşınızla beraber alırsınız dedi
Biriken maaş 1625
Ek ödemeyle maaş 2120
Toplam : 3745

Önceki hesaplama :2108 di

Evet arkadaşlar 4/25 / tarihinde yüzde 51 sürekli raporum gittiği gibi yüzde 51 le sürekli olarak onaylanmış rapor çıkmış yazızı bir kaç güne yazılıp gönderilir dediler bekleyen herkese allah sabır versin darısı bekleyenlerin başına

Sonu 59 la biten numarayla sabahlari aciyorlar ve kibar bir bayan iyi bir insan

İstanbul vergi dairesi yazıyı ne zaman gönderecek, olduğum yerde dönüp duruyorum.Vergi dairesini aradım, bir güzel azarladılar eviss'ten takip et dediler.

İl Değişikliği Yaptım.Yeni bir İşe Girdim.Vergi İndirim Sonucum 10-15 Güne Gelir İnşAllah.
Ne Yapmam Gerekiyor.
Yardımcı Olurmusunuz.

Nisan ayının kurul işinin bittiğini ve yazılarını yazdıklarını söylediler bana da.

Arkadaşlar merhaba,

Kafama takılan bir soru var ben 21.05.2007 yılından itibaren engelli olarak bir özel sektörde çalışıyorum 15 yılı doldurmama ortalam 2.5 sene kaldı, 15 yılı doldurduğum tarihte sigorta dan yazı alıp tazminat almaya hak kazanıyormuyum Raporum %42 ve vergi indiriminden de faydalanıyorum. Bilgisi olan var ise yardım rica ediyorum.

@firatbaser

Sgk gidersen roporunu yeniletir 2019 da butun rapor lar yenileniyor bilgin olsun

@Celalshnn.

Eski calsdigin yada eski bagli oldugun vergi dairesini ara bilgi verirler ne yapcagina dair

@willerdem

15 gun sonra calisiyorsan is yerine gelir

@Nihat67

Hayirli olsun

Temmuz 25 evrak gönderim 1 Ağustos Ankara ya ulaşmış sonuç nezaman çıkar acaba

ogoksen

Ben de işten çıktım heyete girdikden 3 ay sonra şimdi ssk ya verdim gelen evraklarımı bir problem olmuyor için rahat olsun sadece gelen raporunu vergi dairesinden sen alıyorsun ssk ya getiriyorsun bu kadar basit

Herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun.
Bugün inşallah güzel haberler alırız.Nisan sonuda bitsin artık ya.

Üst Alt