Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ilk olarak nisan 15 verdim 9 agustosta eksik evrak olarak geri geldi gecen cuma da hastane evrakları vergi dairesine göndermis bugun itibariyle eviste gönünüyor gidiş tarihi 24.09.2019 benim için malesef süreç yeniden başladı

Arkadaşlar ben internet vergi dairesinden takip edeyim dedim.Fakat sonuç butonuna bastıgım zaman işleminiz sonlandı diyor.Ankarayla görüştüm bir bayan çıktı 10 dk. kadar bakıp sizin evrakta biŕ tuhaflık var dedi.Nedir acaba dedigimde ise vergi dairesinden bize gelen dosya numarası farklı bizde çıkan farklı bide isim soyisim yazmıyo dedi.hemen vergi dairesine gittim ilgilenen arkadaş izinliymiş perşembe gelecekmiş.ne yapmam lazım acaba

Adil bey ben daha yarın sgk ya gidicem emekli olur kağıdı alıcam aynı gün veriyorlarmış kağıdı

YUNUS YURDAKUL
Benim cok rahatsizliklarim var onlarda sikinti yok fakat sadece bir tanesi olan bel ve boyun fitigi icin bu evraklari istediler ..sende ne rahatsizlik var

selam arkadaşlar ben yarın sgk ya gidicem emekli olur kağıdını almak için emekli olan arkadaşlar süreci anlatabilirmi teşekkürler

erdurmaz

Kağıdı hemen vermiyorlar bekliyosun,kağıdı aldıktan sonra çıkış yaptırıyorsun işyerinden tekrar emeklilik başvurusu yapıp bekliyırsun

Benim sağ kolumda kısalık ve kaslarımda zedelen me var sağ üst pleksus extemite

Arkadaşlar benim vergi indirimim onaylandı ama eviste görünmüyor...Böyle olanınız var mı?

apollonx
anladığım kadarı ile halen rapor almış olduğunuz iş yerinde çalışmaya devam ediyorsunuz, 2011 de vergi indirimleri posta ile yollanıyordu işyerine ve kişinin kendisine, iş yeriniz büyük ihtimalle işlemi yapıp evrağıda bi kenara atmış sanırım ki dosyanızdan çıkmadı, sistem evrak üzerinden işlediğinden online sistemlerde evrağınızı bulamazsınız. sonuç çıkarmı bilmem ama denemenizde fayda olacaktır, öncelikle iş yerinizden sevkli olarak direk vergi dairesine mi gittiniz yoksa hastaneye mi ona göre durum değişir, vergi dairesine gitti iseniz illaki size bir evrak kaydı yapmışlardır. yine vergi dairesine gideceksiniz ve ısrarcı olarak arşiv kayıtlarından başvurunuzu bulduracaksınız, sonrasında o evrak üzerinden yazışmaları takip ederek vergi indirim yazınıza ulaşma ihtimaliniz var, diğer bir yol ise bütün bunlarla uğraşmayım aynı oranda rapor alırım derseniz süreci yeniden başlatmanız ama buda size en az 8 aylık bir zaman kaybı demektir. vergi indirim yazınızı bulamazsanız mecburen baştan başlamanız gerekecek, raporu bulsanız dahi yönetmelik değiştiğinden kabul etmeyeceklerdir.

Arkadaşlar raporum Ankara'da onaylandı , vergi dairesine gönderildi onlarda iş yerime ve adresime gondermisler asresime gönderilen henuz elime ulaşmadı , sorum şu e-devlette raporum görünmüyor bunun için müracaat mi etmem gerekiyor vergi dairesine ?

İş yerinize gelen bildirimle işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Vergi indirimine basvurduktan sonra işten ayrilirsak emeklilige basvurulabilirmi..kesin ve net bir sey varmi bununla ilgili ?

Arkadaşlar merhaba

İhtiyacı olanlar için bir bilgi. 28 Ağustosta emeklilik için evraklarımı teslim ettim. E devletten SGK Cep Telefonu Bilgisi Beyanı formunu doldurdum. Tahsis numarama göre maaş ödeme günüm her ayın 21. 10 Eylülde 20 günlük tutarın yattığında dair mesaj geldi. 13 Eylülde 20 günlük parayı aldım. Bugün eylül maaşım da yattığında dair mesaj geldi cuma da onu çekeceğim kısmetse PTT'den. Maaş yazısı daha tarafıma ulaşmadı ama kimlikle bu paraları toplanmasını beklemeden çekebiliyorsunuz. Bilginiz olsun. normalde toplu parayı ve ekim maaşı ile birlikte 21 Ekimde almam lazımdı. Henüz Edevlette maaş v.s. görünmemesine rağmen aslında bu paralar hesabınıza yatıyor.

selam mayıs ayı raporu onaylanan arkadas varmı onaylanırsa bilgi verin lutfen benimki 13 mayıs ankaraya varış daha baslamadılar sanırım mayıs ayına bana en son aysonu baslarız dediler ekimi bulur sanırım baslamaları bilgi verirseniz sevinirim..

@Samil38 öncelikle teşekkür ederim. 2011 yılında işyeri sevki ile vergi dairesine gittim ve bana evrak gelmedi, zaten o dönemde gönderilmiyormuşta sadece işyerine gidiyormuş. Ama bizim insan kaynakları evrakı kayıp etti ve şimdide gelmedi diyorlar. Madem gelmedi beni nasıl engelli kadrosuna aldınız durduk yere. 2011'deki mevzuat ile şuanki mevzuat aynı olması lazım, çünkü o dönemde değişmişti mevzuat :) Durduk yere yeniden rapor için hastanelerde dolaşma işi baya sıkıntılı yaa, off. Neyse tekrardan teşekkür ederim.

Arkadaşlar Ankaraya gönderdigimiz evrakları (inter aktif vergi dairesine ) Ankara mı yüklüyor yoksa kendi vergi dairemiz mi bilen var mı

Arkadaşlar ben şimdi ankara daki tatlı dilli hanfendi ile görüştüm allah razı olsun sabırla bütün telefonlara cevap veriyor şu an da nisan sonu ve mayıs başına bakmaya başladıklarını söyledi temmuz diye bir şey yok bilginize bütün arkadaşlara geçmiş olsun sabırla beklemeye devam iyi günler......

ZÜLKER

sanırım gokseldbuga zaten vergi indirimiyle emekli olmuş ve kontrol muaynesi için sgk tarafından tekrar sevk edilmiş. bu nedenle süreci diğer arkadaşlardan farklı yürüyor olabilir. daha doğrusu vergi indirimiyle emekli olup sgk tarafından kontrole sevkedilen arkadaşlar için farklı bir işleyiş olduğunu bu nedenle o bölümde raporlar temmuz ayındayken vergi dairesi aracılığıyla vergi indirimi almak için sevk edilen bizlerin raporları nisan mayıs aylarında halen diye tahmin ediyorum.

titanikks
Evet Başvurulabilir.Kesin ve Net

ZÜLKER
Bakma Derken.yazışmaları mı kasttetin.Çünkü Kuruldan Hepsi Geçti Diye Biliyorum.Sadece Yazışma Kısmı Kalmış

Celalshnn.
şimdi tekrar konuştum. nisan ayı kurulları bitmiş ama yazılarını bitirememişler daha. benim 15 mayıs ankara varışlı raporum kuruldan geçmiş yazılmasını bekliyorlar halen. benimki için 15-20 güne yazılır diye tahmin yürüttüler iki günde konuştuğum iki farklı memur. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik nihayet ama kuyruk sallanıyor sanki :)

Peki Olumlu Olup Olmadığını Öğrenebildin mi? Telefona Çok Hanımefendi Ben Sonucu Göremiyorum Demişti.

selam arkadaslar şimdi ankarayı aradım mayıs ayına basladık dediler hadi hayırlısı benim rapor 13 mayıs bişey kalmadı eli kulagında çıkar yakında

Arkadaşlar selam çalıştıgınız işyerine bilgi verildi diyor ne yapmam lazım bilgi verirmisiz

Teşekkürler..
Anil07

Bildiğim Kadarıyla Bulunduğunuz Vergi Dairesine Online Yazıldı Demektir. Yani Sonucu Gidip Alabilirsiniz.
Ne zaman Göndermiştiniz?

Üst Alt