Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Vergi İndirim sonucunu E-Devlet üzerinden görebilen var mı?
Sadece Dilekçe ve Eklerinden Başka bir şey Gözükmüyor..

geçmiş yazıları takip edersen görüşüp te yorum yapan bilg veren arkadaşları bulursun.

gokseldbuga
Sırf merakdan soruyorum kacincidan sonra raporu süresiz veriyorlar?? Yoksa hep böyle 2 senede bir yeniden rapor mu almak gerekiyor. Zira benimki de süreli??[/Q

ilk rapordada süreli gidip süresiz gelen varmış..

arkadaşlar bugün raporu onaylanan varmı acaba mayıs ayından

Arkadaşlar herkese merhaba Ankara GİB ile az önce görüştüm 30 Nisan'in yazışmalarınin yapıldığı 15 Mayıs'a kadar kurulun gerçekleştiği daha Mayıs ayının yazışmalarınin başlamadığı bilgisini aldım.

Özzy
Bilgim yok ama anladığım şu;
Muayene sırasında, örneğin psikiyatri, doktor altına, "ilaçla tedavi edilebilir" yazdığı sürece süresiz olmuyor. Heyette de bu değişmiyor ve Ankaraya o şekilde gidiyor. Psikiyatri açısından benim deneyimlediğim bu, diğer hastalıklar farklılık gösterebilir. 3. den sonra süresiz olabilir mi bilmiyorum ama bu forumda 5-6 kere kontrol muayenesine gittiğini söyleyenleri hatırlıyorum.
Ben bipolarım ve genelde 40% veriliyor, 2 sene sonra doktora gittiğimde"hocam bende kalıcı hafıza problemi var, daha önce 3 kere rapor aldım, hastalığım geçmeyecek" diye şansımı deneyeceğim, zira bu süreç mental olarak bana çok zarar veriyor
Umarım anlatabilmişimdir

willerdem

Hayirli olsun darisi basimiza insallah
Benim evraklar 25 inde ist ye geldi imza bekliyormus vergi dairesinde ne zaman onaylarlar cok uzun surermi ?
Sizin bu surec ne kadar surmustu?
Hizlandirmak icin birsey yapabiliyor muyuz

arama yerine vergi indirim yazın çıkan uygulamaya basın ve dilekçelerim kısmına basın görürsünüz.

Rapor e devlette görünmese daha iyi ehliyeti yenilettirirken en azından sıkıntı çıkmamış olur

Emekli olur yazısı alıp emeklilik başvurusu yapan arkadaşlar sgk da heyetle işi oluyormu?Ben başvurdum 17 gün oldu heyeti bekliyoruz heyetinde ne zaman toplanacağı belli değil deniyor,heyetle bizim ne işimiz var bunun açıklamasını yapacak,aydınlatacak arkadaş varmı kafam karıştı benim...

Umityalcin

Ben. Bugun aldim isyerinden de cikiş aldim islemlerim basladi heyet falan oyle bisey yok tlf numada mesaj geldi sizin baska bisey vardir kac gun oldu sizin ?

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdul1970

17 gün oldu bugün Ankara benimkisi hala beklemede çalışan birine sordurdum verdiği cevap heyeti bekliyorlarmış heyetinde ne zaman toplanacağı belli değilmiş ben anlamadım heyetle ne işimiz var bizim malulen emeklilik olsa neyse...

Umityalcin

Bende sasirdim bilgi arkadaslar konuyla ilgili olnlar cevap lar insallah

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdul1970

Vallahi iş hayatimda 17 yıl 2 ay nasıl geçti bilmiyorum ama , hiç aklımda yokken 4 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladığım bu süreçte 6 ay nasıl geçer bilmiyorum 😊😊

Kml33

Evet herseyde hayir vardir bende cok ugrstim kolay degil herkeze anliyorum sadece sabir herkeze

slm arkadaşlar sğk verği indirimin olursa 380 ğün askerlik borcu yatırırsan emekli olursun dedi prim 3700 var 4080ğünle olabiliyom emekli bilen varmı 380 ğünkaç para öderim taksit oluyormu bu arada raporum 30 mayısta ğitti tam 4 ayoldu bilğisi olan varsa cevaplarmı teşekkürler

Üst Alt