Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

@Kgen

19 Eylul'de vergi dairesine geldi,bana bildirilmesi 25 Eylül.Aynı hızda olursa sizinkide Çarşamba'ya kadar hazır olur.

Son düzenleme:
İstersen gidip alirsin yada isyerine gelmesini bekle 15gunu bulur bazen

@willerdem

25 haziran eylul olabilir mi:)

@abdul1970
Gittim almaya yazimda imxa atilacak dedi evisten takip dedi soruyorum hergun kismet bakalim

Kgen

Bak bazen yirtici olcaksin sebebler uydur zaten yazin ist gerekirse mudure cik alirsin bunu bil

Herkese geçmiş olsun beklemek zor az kaldı 9mayıs benim bekliyorum 2 mayıs açıklamış diye okumuşdum bu hafta açıklanır inşallah

Arkadaşlar benim mayısta giden raporum gittiği gibi 40 la onaylandı çok şükür zor bir süreç oldu ama hayırlısıyla oldu bekleyen arkadaşlara allah sabır ve yardımcı olsun .

Uzv eksiklerim vardı parmaklarim yoktu ve kullanamiyordum kronik yani süresiz olan raporum süresiz geldi.

%62 ile Malatya Vergi Dairesine 29.05.2019 tarihinde başvurdum 189 mevzuat gereği biz bakamıyoruz dedi interaktif vergi sisteminde görünüyor ancak ne durumda olduğunu sorguladığımda "İşleminiz Sonlandı" diyor ve evrakları görüntüle dediğimde ise "İlgili Evrak bulunamadı" uyarısı veriyor.İşyerine cevap gelecek deniyor fakat 5 ay oldu

yorulmazy44

ankarayı arayıp sordunmu

Bugün ankarayla görüşen bilgi alan varsa yazabilirmi arkadaşlar

Benim süreç 2011 de basladi vergi indirim uzun bir süreçten geçtim mayıs 15 ama dediğim gibi 2011 den buyana devam etsin arkadaşlar sizlerle bir konu konuşmak istiyorum ankara geç falan diyoruz ya evrakları yok çalışan memurlar hem bizim dosyalara hemde arada sahte raporlar var memurlar sen hakikatten özürlü isen merak etmeyin kimsenin hakkını Yemiyorlar arada sahtekarlar olmasa bizim işlemler 1 ay bile sürmez ben gittim şahit oldum çalışan memur sayısı dokltorlarla beraber hepsi 10 kişi yoklar sanki seri üretim gibi çalışıyorlar günde bir memurun elinden 30 veya 40 dosya rahat geciyor dur prosedür çok karışık ne ordaki memurun ne biz engellilerin günahı var sistem değişmez ise bu böyle devam eder
Allahım hiç bir kulunun hayalini yıkmasın hiç bir kuluna hastalık vermesin
Evet biliyorum zor bir süreç ben herkesden daha zor oldugunu biliyorum sabretmek çok zor insanin pisikolojisi bozuluyor facebook insgram vatsap durumu falan hikaye eviss bence daha da tutulan ve tiklanan site vatsaptan mesaj geliyor insan o kadar alisiyorki mesajdan önce eviss e bakıyor gelişme varmi diye
ALLAHIM BEKLEYEN KULLARINA YARDIMCI OLSUN HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞALLAH.

Kesinlikle haklısınız sistem iyileştirilmeli;
ilk olarak devletimiz bilgisayarı daktilo olarak kullanmayı artık bırakmalı. Herşey online, kullanılan veritabanları belli, gelin görün ki hala PTT ile belge transferi yapılıyor, bakın ne güzel raporlar bile artık online, açıp indirebiliyoruz.
Bir sürü zeki insan çalışıyor devlette, bu süreci geliştiremiyorlar mı?
Engelli kelimesi geçti mi herkes aslan kesiliyor ama bize reva gördükleri şu sürece bakın, 7 ay önce başvurdum. Hadi maaşı almıyorum abim destekliyor, e sağlık güvencem yok, dün 200 lira muayene parası verdim, bir tek ilacım 120 lira.
Hamdolsun elim kolum tutuyor, heyette kimleri gördüm, köylü Mustafa amcanın kollarında 15 yaşında hem bedensel hem zihinsel engelli kızı var , Mustafa amca 70 yaşında, aylardır heyet bekliyor.
Memurları suçlamak tabii ki doğru değil, hepsinin canla başla çalıştığına yürekten inanıyorum ama bazıları elini taşın altına koymadığı sürece bu düzen böyle gider.
Ankarada 10 memur var diyorsunuz, Manisa şehir hastanesinden bahsedeyim;
Yepyeni bir hastane, mimarisi karmakarışık her katın girişinde en az 3 mihmandar kız var, en eski hastanelerden Ege Üniversitesinde bile duvardaki yön tabelalarıyla istediğiniz yere kaybolmadan gidebilirsiniz.Gelin görün ki yepyeni hastanede yön tabelaları bile yok-yetersiz.
Sadece manisa hastanesinde bir sürü insana iş vermişsiniz, yaptıkları mesai bitimine kadar yön göstermek, o zaman alın maliyeye 30 kişi, zaten muhtemelen sözleşmeli alıp asgari ücret vereceksiniz, bir sürü pırıl pırıl genç işsiz.
Benim deneyimlerim bunlar arkadaşlar, suç memurlarda değil sistemde ve sistemi yönetenlerde

bütün şartlar tamamsa sigortalı olmanıza gerek yok.
sigortalı olsanız bile SGK iş çıkışını yap öyle gel der sana

senin için daha bir-iki ayın var. az daha sabır

13.09.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
25.07.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
24.07.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
08.03.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Ne zaman sonuçlar arakadaşlar

Arkadaşlar çok saçma sapan bir durumlar karşılaştım , lütfen konu ile ilgili bilgisi olan yazabilirmi ?
Ben 20 nisan da vergi indirimi için %43 ile rapor aldım , 29 nisan da ankaraya ulaştı , 24 eylül de onay aldım Ankaradan , 24 eylül de sgk il müdürlüğüne gittim , ssk dan son 7000 güne bakıldığında 880 gün eksiğim çıktı , bagkur a sevk edildim , bagkur önce 28/5 maddeden emekli olabilirsiniz dedi , dosya incelenecek dedi , bugün teyit için aradım , ilk başvuru bize değil , biz olunca biz hastaneye sevk ediyoruz dedi , bende dedimki sevk edecegınız hastanede devletin hastanesi değilmi ? Elimdeki Ankara onaylı raporu 5 ay bekledim , kendisi müdürü ve ankara ile görüşüp dönecekmiş ? Ben şimdi herşeye yeni baştan mı başlayacağım ? Elimde devletin hastanesinin verdiği Ankara onaylı rapor var zaten ? Lütfen konuyu bilen yardım edebilirmi ?

Arkadaşlar çok saçma sapan bir durumlar karşılaştım , lütfen konu ile ilgili bilgisi olan yazabilirmi ?
Ben 20 nisan da vergi indirimi için %43 ile rapor aldım , 29 nisan da ankaraya ulaştı , 24 eylül de onay aldım Ankaradan , 24 eylül de sgk il müdürlüğüne gittim , ssk dan son 7000 güne bakıldığında 880 gün eksiğim çıktı , bagkur a sevk edildim , bagkur önce 28/5 maddeden emekli olabilirsiniz dedi , dosya incelenecek dedi , bugün teyit için aradım , ilk başvuru bize değil , biz olunca biz hastaneye sevk ediyoruz dedi , bende dedimki sevk edecegınız hastanede devletin hastanesi değilmi ? Elimdeki Ankara onaylı raporu 5 ay bekledim , kendisi müdürü ve ankara ile görüşüp dönecekmiş ? Ben şimdi herşeye yeni baştan mı başlayacağım ? Elimde devletin hastanesinin verdiği Ankara onaylı rapor var zaten ? Lütfen konuyu bilen yardım edebilirmi ?

10 Gün içinde sonuçlanır umarım , 1,5 yıldır bekliyorum , oran %62

BAŞVURU DURUMUNUZ
10.05.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
15.04.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
12.04.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
29.01.2019 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye giremediniz )
04.01.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
05.09.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
20.06.2018 Hastaneden rapor bekleniyor

Evsiz e sonuç hemen düşüyorum 9 mayıs yarın nasip olursa vergi dairesine gidip soracağım birşeyler ögrenirsem buradan yazarım herkese geçmiş olsun

arkadaşım son 7000 bin değil son 1261 güne bakılmıştır. son 1261'e primlerin bakıldığında 4/a değilse Bağ kur Statüsünden Emeklilik işlemlerinin
başlatılması için sizi yönlendirmişlerdir.
Çok da Şaşırma. Bu kadar Basit.
Alllah Kolaylıklar Versin

Vergi İndirim Sonucum Sürekli Olarak Gönderildi.
Fakat 2 Yıl Sonra Emeklilik Şartlarını Taşıyabiliyorum.
O zaman da Müracaat Hakkımız Var mı?

Celalshnn.

Tabiki var gelen evraklardan mutlaka fotokopi yaptir yedek

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın öncelikle herkese geçmiş olsun
6 mayısta gönderdiğim evrak an itibari ile bana e tebligat olarak geldi. %64 ile giden raporum aynı şekilde onaylanmış.

Üst Alt