Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

slm gunaydin simdi ankarayla gorustum abalmizin dedigi mayis 7-8 bugun ciktigini benimki 14 mayisinda haftaya cikar dedi

Merhabalar arkadaşlar e-tebligat olarak geldiğinde vergi indirimi yazısı çıktı alıp emeklilik işlemlerini başlatabiliyormuyuz yoksa illaki vergi dairesinden almamız mı gerekli gidip

selam bugun ankarayı aradım 7ve 8 mayıs bakılıyor dendi benimki 13 mayıs kurula girdi yazısması var haftaya çıkar dediler hayırlısı insallah

popet

189 arayıp görüştüm bilgi veremeyiz dediler burada bilen biri var aynı kurumda çalıştığım sordum "sıraya alınmıştır 6-7 ay sürer" diyor..

Arkadaşlar benim eksik evraktan eyül 24 te tekrardan ankara'ya gitti acaba tekrar sıraya mı girer yoksa öne alırlar mı ne dersiniz (ilk gönderimim nisan 15 )

Merhaba.Ben de yarın rapor almak için hastaneye gidicem.Ne tavsiye edersiniz. Üsküdar Devlet hastanesin e gideceğim.

Merhaba, basvurum "Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor" sonucuyla geri dondu. Istanbul'da oturuyorum. Vergi indirimine basvurdugumda calisiyordum, su anda calismiyorum. Hangi baskanliga muracaat etmem gerekiyor. Vergi indirim dilekcesini verdigim Fatih'teki vergi dairesine mi gitmem gerekiyor yoksa son calistigim isyerinin bagli oldugu vergi dairesine mi? Bilgisi olan arkadaslar cevaplayabilir mi?

01.10.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
13.05.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

gokhan74

Sen zaten muracat ettiginde calisiyordun. Eksik evrak hastane isleri yani ya onlar hastaneden evrak isteyecekler yada sen dan hastanede bazi taktikleri yapcaklar

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Baskanligimiza muracaat etmeniz gerekiyor" dedigi hangi baskanliktir?

gokhan74

Muracat ettigin yer vergi dairesi ordan seni yonledircek

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kontrol uayenleri yada maaşı durdurulanlar için farklı bir uygulama yada öne alma oluyormu acaba

10 Eylül’de SGK ya başvuru yapmıştım
SGK dan mesaj geldi maaşınızı çekebilirsiniz diye
Bekleyen herkesin hayırlısıyla işlemlerinin onaylanmasını ağız tadıyla maaşlarını yiyebilmeyi Rabbim herkese nasip etsin inşallah
AMİN

Şimdi 312 415 32 18 nolu telde görüştüm 14 mayıslı raporum çıkmamıştır denildi geçen hafta konuştuğum bayan akşama sabah çıkar dedi bu beyfendi çıkmamış dedi bunlar bence insanları başından salıyorlar her kişiye farklı konuşuyorlar ben 13 martta 71 engelli raporu aldım hala sonuclanmadi ankaraya varış 14 mayıs nasıl bir sistemdir anlamadım

adilaltas5578

Merhaba arkadaşım önce hayırlı olsun benimde raporum onaylandı emekşilik için müracaat edicem henüz işten ayrılmadım hangi yolları takip edeceğiz işten çıkış kodu vs gibi mümkünse yazabilirsin

cavitünder

elindeki raporla sgk ya gidiyorsun onlar işyerine yazı yazıyor..Bu yazıyı işyerine veriyorsun işyeri evrakları hazırlıyor tekrar sgk ya veriyorsun bildiğim kadarıyla.SGK ya gidip sorduğunda onlar seni yönlendirirler zaten

benimkide 13 mayıs aradım haftaya çıkar kesin dediler dogru daha çıkmadı

Ankarayla emine hanımla görüşen hangi güne bakılıyor

Üst Alt