Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

h_k_yavuz

Memurlarda sadece yıl ve prim şartı var vergi indirime gerek yok diye biliyor,buradanda öyle okumuştum..

Herkese günaydın ;
birşey öğrenmek istiyorum, benim raorum vardı 3. derece indirimden faydalanıyorum raporum 2. kademeye yükseldi yeni aldığım raporla (eklenen bir hastalıkla beraber) şuan maliye bakanlığında bekliyor hala.
ve şuanda emeklilik işlemlerimi başlatamıyorum aldığım raporla bu işlemlere başlama yolu yokmu bilenlerin yardımını rica ederim.

Ankara ile saat 10:20 de görüştüm 8 Mayıs Cuma gününün raporlarının yazıldığı bilgisini aldım herkese saygılar.

10 günden beri 8 mayıs bitmedi aynı nisan ayı gibi oldu kitlendi herhalde memurlar tam 7 ay oldu yazıklar olsun böyle rezalete birde kim sorarsa engellilere kolaylık sağlıyor devlet bence resmi daireleri gezsinde memurların nasıl yattiklarini görsün

Herkese geçmiş olsun benimde 9 mayıs az önce aradım taha çıkmadı dediler inşallah bu hafda cıkar

Raporum Bakanlığa Gönderildi 5 ay oldu !

Merhaba Sevgili Engelliler.biz ailem,

17.05.2019 tarihinde raporum bakanlığa gönderildi. https://eviss.ivdb.gov.tr/durum.php adresinden duruma baktığımda hala raporun bakanlıkta olduğunu görüyorum. Ne zaman sonuçlanır ? Raporumun süresi 3 gün sonra bitecek. Yenilenecek raporum. Tekrar mı bakanlığa yollamam gerekiyor ? Daha ilk yolladığımın cevabı gelmemişken.

Yardımlarınız için teşekkürler.

tazz

önceki gelmeden yenisini yollamıyorlar. raporunuz süreli vergi indiriminizin süresiz gelme ihtimali var. ozamanda yeni raporunuzu yine yollamıyorlar süresiz vergi indirimi rapordan bağımsız oluyor. oran değişmedikçe yeni başvuru almıyorlar.

bu şekilde benim yüzbinlerce mağdur insan vardır
aylarca emekli maaşından mahrum kalıyorlar. sonuçta tam teşekküllü devlet hastanesinden onayı barkodlu raporumuz var neden insanların üç kuruşluk haklarını bu şkeilde gasp ediyorlar anlamış değilim. bunun bir kolay yolu olmalı ??
bir kurum size rapor verecek ve diğer kurum sizi görmeden sonuca müdahele edecek ve bunu da minimum 5-7 ay arasında tarafınıza bildirilecek.
devlet çalışıyor değil mi ????????? süper

Bir heyetle bu işler yetişmez. Heyet sayısının artması ya da sistemin değişmesi lazım. 01.10.2008 sonrası için istenmeyen ama bu tarihten önceki sigortalılar için istenen vergi indirimi belgesi de ayrı bir tartışma konusu.

Nihayet Emine Hn müjdeyi verdi.9 Mayıs %54 raporum süresiz onaylanmis.yazımı yapılıyormuş. Yalniz Emine Hn i biri çok üzmüş.Yapmayalım. İyi niyetli bir şekilde yardimi oluyor bizlere.

Ya arkadaş Orada telefonu açarak bana size bilgi veren Emine hanımdan ne istiyorsunuz. Elinden geldiğince bilgi veriyor hanımefendi.Ayiptir günahtır.

selam 16.00 da ankarayla görustum daha 9ve 10 mayıslar yapılıyormus benim 13 mayıs insallah çıkar bu hafta dedi gun veremiyorum dedi nekadar uzadı dedi 9 ve 10 mayıs çok evrak var dedi bitsin artık bu çile yeter 5 ay oldu hala bekliyoruz 13 mayıs çıksın artık kurula girmiş yazısması derecesi kalmıs beklemedeyiz hayırlısı

hanımefendi iyi niyetle ve gayretle yardımcı oluyor .

Arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim, klas 3 ht 50 , kas iskelet 21, iki göz yüde otuz 27 orta derece koa, 40 puan toplam rapor oranı 83 verildi fakat raporda anjio ve tahliller le belirtilmiş fakat heyette gözden kaçmış kalp yetmezligi kronik arter hastalıgı sol kapak yetmezligi kardiyoloji 30 puan yazmasına ragmen verilmemiş anjiyo raporlarında belirtilmiş evraklar ankaraya gitti temmus 13 eksik evraktan dönemi* teşekkürler

keşke bütün memurlar emine hanım gibi olsa insanlara yardımcı olsa ALLAH razı olsun emine hanımdan yardımlarından dolayı

Ne çalışıyor ki evis calissin
popet
inşallah herkesin raporlarına bakılsın çok mağdur oluyoruz bununla kimsede ilgilenmiyor yazık olan bizlere oluyor benim tam 7 ay oldu hala bekliyorum

Karakaş Bi anormallik olmasın soruşturdunuzmu en fazla ortalama 5bucuk ay sürüyor diyorlar

1yada2haftaya kadar belliolur@karakaş

Benim gibi 5 ayı devirenler ankarayla demin konuştum emine hnm.la 10 gün daha bekleyin dedi .Mayısın 10 dün çıkmış kesin selamlar canlar

Son düzenleme:
Faysalaba
Dostum dün bende konuştum mayısın 7 sine bakıyorlar dedi her kişiye farklı söylüyorlar senin ayın kaçı varis

Son düzenleme:
Üst Alt