Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

dys

@adilaltas5578
2 gün önce arızayı bildirdim, şu anda çalışıyor, problem yok
sizde çalışmıyorsa tarayıcınızın geçmişini temizleyin

Son düzenleme:
Arkadaslar bisey sorcam ..benim eksik evrak nedeni ile raporum donmustu ve 5 ay beklemiştim..simdi eksik evraklarimi gecen ay tekrardan gonderdim..ve yine 5 ay bekleyeceksiniz diyorlar telefon actigimda..acaba CİMER e yazi yazip şikayette bulunsam faydasi olurmu zaman acisindan yada şikayet ettim diye aksine bana zarari olurmu..tskler

@titanikks
şikayet değil de bilgi edinme amacıyla başvurdum 1 hafta önce, Hazine ve maliye bakanlığına sevk edildi yazıyor

Herkese geçmiş olsun ben bugün vergi dairesine gittim 9 mayıs açıklamış 10 gün sonra gel dedi çıkan arkadaşlar varmı

< 9 Mayıs) 9 Mayıs Çıkmış Ama Daha Yazılmamış, Yazım Aşamasında Dedi Hanfendi.. Vergi Dairesi Neden 10 Gün Sonra Dedi.. Acaba Normal mi 10 Gün Sürmesi..

Arkadaşlar, az önce Ankarayı aradım
yeni vergi indirimi alanlar değil, benim gibi kontrol muayenesine giden ve sonuc bekleyenler;
Ağustos ayına yeni başlanmış. 07 Ağustos gönderimli belgelerim henüz işleme konmamış.
Şunu da belirteyim, yeni vergi indirimi alacaklar ile kontrol muayenesine gidenlerin evrakları aynı sıradan gitmiyormuş, böylece bunu anlamış olduk
Yeni vergi indirimi alacaklar Mayıs ayında iken kontrol muayenesine gidenler Ağustos ayında

bu çok iyi haber benimde raporum eksik evraktan geri döndü acaba benimkide kontrol muaynesi statüsünde mi incelenir

Bende %50 engelliydim ilk raporum iki senelikti. 2.defa başvurduğumda 5 senelik verdiler.
25 Eylül tarihinde ilk raporum bitiyordu. Aniden eylül ayı başında maaş donduruldu yazısını
gördüm. Meğer önce Unkapanı sgk dan oraya yönlendirme gerekmiş. Zarzor rica minnet
son raporumla yönlendirme yaptılar. 2 Eylül'den beri evraklar beklemede sonunda Ankara'yı
aradım ne alemde mayıs ayında mı sıra diye? Mayıs ayı ilk defa başvuranlar içinmiş. Emekli
olup yeniden evrak gönderenler için Ağustos ayına gelmiş sıra.

Arkadaşlar, az önce Ankarayı aradım
yeni vergi indirimi alanlar değil, benim gibi kontrol muayenesine giden ve sonuc bekleyenler;
Ağustos ayına yeni başlanmış. 07 Ağustos gönderimli belgelerim henüz işleme konmamış.
Şunu da belirteyim, yeni vergi indirimi alacaklar ile kontrol muayenesine gidenlerin evrakları aynı sıradan gitmiyormuş, böylece bunu anlamış olduk
Yeni vergi indirimi alacaklar Mayıs ayında iken kontrol muayenesine gidenler Ağustos ayında

bu çok iyi haber benimde raporum eksik evraktan geri döndü acaba benimkide kontrol muaynesi statüsünde mi incelenir

selam 15.00 itibariyle ankarayla görustum 10 mayıs çıkıyor dedi daha 13 mayıs onaylanmamıs 10 mayıs bitince bizimkine gecilecek ne uzun surdu 10 mayıs gelsin artık sıra onaylansın sabrım kalmadı ne zor beklemek raporum onaylanırsa buradan yazıcam tşkler yeni aradım ankarayı bayan sisteme girilmemiş daha dedi insallah bu hafta çıkar dedi hayırlısı beklemedeyiz

14 mayis benim hem dogum gunum hem oglumun dogum gunu hemde kader gunum olcak ALLAH saglik sihhat versin cümlemize insallah sonuclarimiz olumlu gelir

willerdem

Bende 10 Eylül'de başvuru yaptım 4 Ekim'de biriken maaşınız Denizbank şubesine gönderilmiştir mesajı geldi
maaş günüm ayın 26 sında
Bankaya gittim para gelecekti dedim hayır para gelmemiş dedi SGK dan şu mesaj geldi deyince peki bakayım dedi hımmm tamam gelmiş dedi ve parayı aldım
Hatta maaş günüm gelmeden de promosyon için sözleşmeye de imza attım
Nasipse 26 Ekim dede maaşım başlayacak
2-3 güne de promosyon yatacak

Günaydın herkese Ankara'dan haber varmı arkadaşlar

arkadaşlar bir sorum olacak. Ben çalıştığım iş yeri ile konuştum. Nasipse 22 ekim'de çıkışımı yapacağım. 1 kasım'da da tekrar giriş yapılacak.

Bildiğim kadarı ile sgk ya ayın 10 u ile 22 si arasında emeklilik başvuru yapmanın bir farkı yok değil mi? Sonuçta ayın başında da sonunda da başvursak maaş bir sonraki ayın 1. günü işlemeye başlıyor diye biliyorum.

Doğru muyum?

popet

İlk defa başvuranlar Mayıs ayı Emekli olup 2.defa başvuranlar Ağustos ayı evrakları işleniyor
dediler.

%46 sürekli olan raporumu vergi indirimi almak için Mayıs ayında Ankara'ya göndermiştik. Sağolsunlar 5 ay geçtikten sonra eeg ve tetkikleri gönderin diye yazı yazmışlar. Onları da bugün tamamlayıp Gelir Müdürlüğüne teslim ettim. Şimdi ben tekrar 5 ay daha mı bekleyeceğim. Almak istediğim sadece bir vergi indirimi.. Açıkçası erken emekli olma gibi bir düşüncem de yok. Çalışabildiğim kadar çalışacağım. Yazımın erken gelmesi gibi bir durum yokmu?

Faysalaba

Yasa dostum aynen öyle şimdi bende aradım resmen dalga geçer gibi konuşuyorlar iş miş yapmıyorlar ben buna inanıyorum bu kadarmi zor millet uzaya gidiyor bizimkiler hala kagityazmayla ugrasiyolar

h_k_yavuz

Mayısın kaçında ankaraya varis

YURDAKUL
Hayır öyle birşey olmadı ama 15 ağustosta tekrar bir evrak gitmiş ne olduğunu bilmiyorum. Telefondaki bayan "bazen evrak isteyebiliyoruz" dedi. Sabırla bekliyorum, işlemlere Martta başladım, Ekim ayındayız.

selam biraz önce saat 4 de ankarayla görustum 13 mayısı onaylıyolarmıs benimkide 13 mayıs daha çıkmadı dedi yarın yada cuma çıkar dedi yarın gene aricam insallah çıkar bu haftada haftaya kalmasın insallah çıkar yarın iyi gunler

17 Mayıs hocam..

benim epilepsi ve böbreklerden hocam.. Epilepsiden eksik evrak istediler...

Üst Alt