Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

9 mayıs giden raporum 03124153259 aradım sağolsun baskı çıkmamış dedi 13 mayıs bakiliyormuş acaba bu gecikmede bir sorun cikarmı

Celalshnn.

yoo hayır yanlış bişey demediniz.
faydası olur mu gitmemin. gitmek sorun değil. yarın giderim. ama konuşacak muhattap olacak memur bulabilecekmiyim orada.
bu açıdan yorum bekliyorum zaten.
herkese allah yardım etsin...

Ben bugun ankarayi aradim 14 mayis oraya varis vergi indiriminiz onaylandi dediler evissde cikmiyor vergi dairesinemi gitsem elden alabilirmiyiz

Gençler ben ist.vergi dairesine gittim. Ankara da Emine Hn İstanbul vergi dairesine dün gönderilmiş dedi.istdaki memur sisteme baktı gelmemis dedi.israr edince başka bir yere baktı. Gelmiş dedi.Elden almak istedim.Arkadaslar yazıp Şirketinize ay sonuna kadar maille gönderecek dedi. Ankara yi atlayıp İstanbulda takıldım anlayacağınız. 15 gün daha bekle işin yoksa.umarim Kasım gelmeden Sgk ya veririm evrakları.

Arkadaşlar 10 mayısta giden evrakın %61 süresiz onaylandı 9 mayısta bekleyen herkeze sabır diliyorum uzun bir süreçti

Arkadaşlar ben 10 Eylül de SGK ya başvurdum ve biriken maaş olarak 1737 tl maaş aldım
Şimdi e devlete bakıyorum 80.14 ek ödeme 2004.15 maaşım gözüküyor
Veee 1640 lirada birikmiş para gözüküyor yine maaş günü ayın 26 sı ilk maaşımı alacağım
2004+80+1640 : 3724 tl mi alacağım
Tekrardan birikmiş maaşı anlayamadım

YUNUS YURDAKUL

Myotonia konjenita,fibramiyalji,ht.nöroloji istedi evrak oranıda 55den 42ye çektiler.Nörolojici Mehlika panpallı Ateş gıcık birisi tanıyorum...Herkesten evrak istiyor malesef...

adilaltas5578
Vakıfbank'ta bireysel müşteri temsilcilerinin bilgisizliği ve ilgisizliği çok üst seviyede. 1 hafta boyunca paranız gelmemiş dediler, durumu anlattım ama hesabınızda para yok diyerek kestirip attılar. En son şansımı veznedeki görevli ile denedim, para vakıfbank' taki hesabıma geçti. 20 Ekim'de de ilk maaşımı alacağım. Promosyon içinde başvurumu yaptım ama henüz dönüş yapmadılar.

mavice35

Hocam dedim ya oradakiler de insan evladı durumunuzu
tatlı bir dille anlatırsanız yardımcı olacaklarına inanıyorum.
Bol Şanslar..

Umityalcin

offf desene cekecegimiz var neyse birbirimizi haberdar edelim gelişmelerden siz heyet raporunuzu bu bayandan mı aldınız oranınızı bu bayan mı düşürdü

nobetcipr

İlden İle değişiyor demek ki bu durum.
Urfa İlinde Sisteme düşülmüşse hem ilgili işyerize yazıyıorlar hem de elden verebiliyorlar..

Arkadaşlar şimdi ankara ile görüştüm mayıs 14 varış tarihi aldığım cevap haftaya cumaya kadar çıkar dedi hanımefendi bilginize

[FONT=Cuprum][/FONT][FONT=Cuprum]Cimere yaptığım bilgi edinme başvurum:[/FONT][FONT=Cuprum]
Merhaba, 2014 yılında engelliler için vergi indiriminden yararlanarak emekli oldum. Raporum 2 senelik(süreli) olduğu için 2 yılda bir SGK ya başvurarak heyet raporu alıyorum. Son raporum şu anda Ankara Maliyede onay bekliyor fakat ne durumda olduğu konusunda sağlıklı bilgi alamıyorum.[/FONT]

[FONT=Cuprum]Sizden ricam 07/08/2019 da Ankaraya ulaşan başvurum hakkında bilgi almak.[/FONT]
[FONT=Cuprum]Raporumu jpg formatında ekledim,[/FONT]
[FONT=Cuprum]teşekkürler & saygılar

[/FONT]
[FONT=Cuprum]Gelen cevap:
[/FONT]
[FONT=Cuprum]T.C. Cumhurbaşkanlığı Halkla ilişkiler Başkanlığına yapmış olduğunuz Başvurunuz[/FONT][FONT=Cuprum]incelenmiş olup aşağıdaki açıklamaların yapılmasına gerek görülmüştür.[/FONT]
[FONT=Cuprum]193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 31 inci maddesinde engellilik indiriminin mahiyeti ve[/FONT]
[FONT=Cuprum]tutarları belirtilmiş, aynı maddenin son fıkrasında da engellilik derecelerinin tespit şekli ile[/FONT]
[FONT=Cuprum]uygulamaya ilişkin esas ve usullerin bir yönetmelikle belirleneceği hüküm altına alınmıştır.[/FONT]
[FONT=Cuprum]Vergi indiriminden faydalanmak için usulüne uygun olarak ilgili hastaneden aldığınız[/FONT]
[FONT=Cuprum]rapor Merkez Sağlık Kurulu tarafından 20.02.2019 gün ve 30692 sayılı Resmi Gazete'de[/FONT]
[FONT=Cuprum]yayımlanan "Erişkinler için Engellilik Değerlendirilmesi Hakkında Yönetmelik" eki cetvellere[/FONT]
[FONT=Cuprum]göre değerlendirilmektedir.[/FONT]
[FONT=Cuprum]Diğer taraftan, vergi indiriminden faydalanabilmeniz için yaptığınız başvuru[/FONT]
[FONT=Cuprum]Başkanlığımıza intikal ettirilmiş olup, raporunuz sırasına göre Merkez Sağlık Kurulunca[/FONT]
[FONT=Cuprum]değerlendirilip sonuçlandığında Vergi Dairesi Başkanlığı/ Defterdarlık aracılığıyla iş yerinize[/FONT]
[FONT=Cuprum]ve tarafınıza bilgi verilecektir.[/FONT]
[FONT=Cuprum]Vatandaş odaklı, katılımcı ve şeffaf hizmet anlayışı çerçevesinde; belirttiğiniz konu veya[/FONT]
[FONT=Cuprum]diğer konu ve sorunlar hakkında talepleriniz olduğunda kurumla rahatlıkla iletişime[/FONT]
[FONT=Cuprum]geçebileceğinizi belirtir, hayatınızda başarılar ve esenlikler dileriz.

Sonuç;
Vergi indirimi aldığmı zaten yazmışım onlar bana normal süreci yazmışlar. Cimer de pek işe yaramadı anlayacağınız
[/FONT]

[FONT=Cuprum][/FONT]

Merhaba,
Annemin %64 sürekli raporu 10.05.2019 tarihinde bakanlığa gönderildi.
Eviss çalışmıyor.Bu sebeple dün emine hanımdan telefonla bilgi aldım.
Rapor oranı ve sürekliliği aynı şekilde raporumuz geçmiş.
Bu raporun istanbula gelmesi ve çalıştığı şirkete e-bildirge olarak düşmesi 2 hafta alır sanırım.
Bu aşamadan sonra annemin emeklilik işlemleri nasıl devam edecek?
Prim günü, yaşı ve yılı doldurdu.

YUNUS YURDAKUL

Ankara dışkapı eğitim ve araştırma doktoru oradayken benim emg yi o çekmişti,bir seferinde ilaç raporumu çıkartmadı vs Ankara da maliyedede ona denk geldik oradada oranımı düşürdü,evrak istedi herkestende evrak istiyor zaten bekle dur işin yoksa...Ben kurtuldum darısı diğer arkadaşlara...

Tetkiklerimi istemişlerdi. çarşamba gönderdik. Bugün görüştüm. Tekrardan sıraya gireceksiniz dediler.

Arkadaslar bi yakinimda tansiyon cikti ayni zamanda kalp ritim bozuklugu cikti ama doktor sadece tansiyondan %10verdi ritim bozuklugunada oran vermiyoruz demis vermesi gerekmiyomu

Bendede kalp ritim bozuklığu ve tansiyon var % 10 Tansiyondan verdi.2017 deki raporda da 2019 rapordada ritim bozukluğuna vermedi

10 mayısta %61.. 2 yıl süreli evrakın 9 ekimde süresiz olarak istanbul vergi dairesine gönderildi

Istanbul fatih vergi dairesi vergi indirim belgesini elden veriyormu

Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

Üst Alt