Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bugün görüşen varmı ankarayla arkadaşlar.kesilen maaşı tekrar bağlamak bukadar uzun mu sürüyor Allah sabır versin inşallah bizlere 6 ay oldu kesileli maaş tekrar sıfırdan işlem mi yapıyor lar anlamadım gitti

selamlar tansiyon, kas iskelet ak ciger, ve gözden 83 oran verdiler fakat kronik arter hastalıgı tam kapalı sol lat stent 3damar 60 tıkalı ve kalp yetmezligi ef 55 rapor oranını gözden kaçırmışlar ankara düzeltme yapma durumu varmı teşekkürler

Exselansxx66

2 yıl süreli raporu süresiz yapıyorlar mı? Bana da 5 senelik verdiler acaba süresiz yaparlar mı diye
düşünmeye başladım?

selam ankarayı aradım 13 mayıs daha onaylanmadı dediler haftaya kesin onaylanır dediler ama 13 ve 14 mayıs onaylanan arkadaslar var hayret sans burdada gulmedi dedim belki erken onaylanır bakalım haftaya kaldı işimiz beklemedeyiz

Bu soru daha önce çok soruldu ama

Ben 5 nisan 2019 da sağlık kurulu raporumu ıslak imzalı olarak aldım raporum e devlette gözükmüyor ama e nabızda gözüküyor
Bunda bir sıkıntı olmaz sanırım İstanbul kart için falan

adilaltas5578

Ben bugun İstanbul kart icin basvuracagim ama ıslak imzalı rapor vetmediler bana . E devletten barkodlu cikarttim.sorun cikartirlarmi ? Bilen varsa bilgi verirse sevinirim.

nobetcipr

Ben 2 ay önce e devletten çıkartarak aldım. Onlar zaten bilgisayardan kontrol ediyorlar ona bile gerek yok. Resim şart unutanlar olmuş. 5 senelikti raporum Temmuz 2020 sonuna kadar istanbul kart verdiler.

ıslak imzalı rapor vetmediler bana . E devletten barkodlu cikarttim.sorun cikartirlarmi ?
Yeni raporlar o şekilde sıkıntı yok
Ben 2 ay önce e devletten çıkartarak aldım.

istanbul kart verdiler.

E devletten çıktı ile kabul ettilerse çok iyi
Normalde Aslı gibidiri bile kabul etmiyorlardı önceden Aslı olacak diyorlardı
Promosyon içinde başvurumu yaptım ama henüz dönüş yapmadılar.
Promosyon 3 -5 gün içerisinde hesabınıza yatar sıkıntı olmaz

Bu aşamadan sonra annemin emeklilik işlemleri nasıl devam edecek?

Ankara dan onaylandıktan sonra benim 2.günde il vergi daireme aynı gün ilçe vergi daireme geldi evraklarımı elden aldım aynı günde işyerime ulaştı
Ankara onayından sonra 2.gün emekliliğe başvurdum SGK ya

Umityalcin

Başvurudan 20 gün sonra birikmiş para aldım 26 sında da maaş günüm
Benim maaşım 2000 tl den fazla olduğu için 450 tl 1999 ve aşağısı ise 375 e iniyor birde bankaya göre değişiyor
Benim bankam Denizbank

Dün bende hastanenin verdiği raporun e devlet çıktısıyla kimlik ve 1 resimle gittim.10 TL karşılığında hiç bir sorun yaşamadan istanbul kartımı verdiler.

adilaltas5578

Kardeş ben şuan maaş bağlanmasını bekliyorumda sgk hesaplatma sitesinde 1340 tl çıkıyor 7126 gün toplam.ek ödeme 53.62 bununla 26 yı çarpıp üzerine 53.62 yi ilave ederek mi net maaşı buluyoruz bilginiz var mı?Yoksa direk 1340 tlmi maaş..

Umityalcin

SSK sitesinde 1340 tl gözüküyorsa birşeyle çarpmaya gerek yokki
Benim de SSK sitesinde ki gözüken maaşım bağlandı + ek ödeme
1340 ın üzerinde 50-60 tl fazla çıkar maaşınız
1400+53.62 : 1453.62 tl maaş bağlanır
Maaş gününüz belli mi
Maaş tan önce günlük ödemeker diye bir ücret daha alacaksınız
Maaş gününde maaşınız + birikmiş maaşınızı alacaksınız
E devlete bakarsanız net alacağınız maaş orada yazıyor
Promosyon için banka ile sözleşme imzalarsanızda maaşınıza göre 1400 ise en fazla 375 tl promosyon alırsınız

adilaltas5578

Şuan belli değil maaş bağlanmak üzere inceleniyor yazıyyor 4 ekimde başvurmuştum 26 günlükmü ödenecek maaş öncesinde yani 1450 civarı maaşmı bağlanır diyorsun ok teşekkürler...

Umityalcin

26 günlük ödenmeyecek
20. Günden sonra maaş onaylanır
Normal maaşın 1 kasım 2019 da başlar
Tahsis numaranın son numarasına göre maaş günün belli olur
Net maaşınıza göre 20. Günden sonra 4a günlük ödemeler adı altında para alırsınız
Maaş günün örneğin ayın 25 i ise kasımın 25 inde maaş+birikmiş maaş ayrıyeten alırsın
Ortalama 1400 -1430 civarı maaşın olur
Maaş+ birikmiş alırsın

yarın yeni bir hafta başlıyor herkes için hayırlı olur inşallah

adilaltas5578

Çok teşekkür ederim,hayırlısı bekliyoruz işte sgk sorun yaratmazsa,sürekli ve kontrol muayenesi yok demişlerdi bana...

Herkese iyi haftalar iyi haberler alırız inşallah bu arada evis kocaeli hala çalışmıyor

Arkadaşlar bugün arayan soran oldumu mayıs in kacindalar

Artı ist.da evis calismiyor

Arkadaşlar günaydınlar hepimize hayırlı haberler en kısa zamanda gelir

Herkese selamlar iyi haftalar
Vergi indirim sonucu geldikten sonra kontrol şerhi olup olmadığını belge üzerinde gorebiliyormuyuz ? Yada telefon ile ogrenebilecegim biryer var mı ?

Ankarayla görüşen varmı arkadaşlar ayın kaçına bakılıyor

az önce aradım mayıs 14-15 telermiş ve malesef eksik evraktan gönderilen raporlarda malesef baştan sıraya giriyormuş beklemeye devam:(

Üst Alt