Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bugün görüşen varmı ankarayla ayın kaçına bakılıyor

1717 tl maaş bağlandı 2780 tl de birikmişim olmuş allah bereket versin bir yaramızı sardık çok şükür

https://www.turkiye.gov.tr/gib-engellilik-vergi-indirimi-basvuru-islemleri-4189

sol menu de ** işlem durumları ve sonuçları sekmesine tıkla
sağ tarafta dilekçelerim var tıkla ona da

bir sayfa açılacak orada yazan dilekçemin sayısını göreceksin. o numara protokol numarası anlamına geliyor.
kolay gelsin
İnteraktif İşlem Numarası
filtre.png
Dilekçemin Konusu
filtre.png
Dilekçemin Sayısı
filtre.png
İş Açılış Zamanı
filtre.png
Dilekçemin Durumunu Sorgulaİlgili EvraklarDilekçemi Görüntüle
14gjz3pkszn1yesEngellilik İndirimi (Sevk)69013809/08/2019 00:00
[COLOR=rgba(255, 255, 255, 0.88)][/COLOR]​

Ankara yi atlat.Gel İstanbul vergi dairesine takıl. Gittiğimde bayan görevli 15 gün demişti. Şimdi zar zor ulastim.telefona çıkan bayan da 15 gün dedi.aradan 5 gün geçmişti halbuki.Rapor imzadan 2019 sonuna kadar cikar umarım. Tüm İstanbula sadece burasi mi bakiyor acaba. Istanbul vd den işlem yaptıran varsa kaç günde aldiniz bu raporu yazarsaniz sevinirim.

mavice35

güncel değil sanırım burası 2014 te aldıgım evrak gorunmuyor.

ben size evisse girmeniz için bir yol gösterdim. benim de eski raporum görünmüyor burada.
ama eviss de 2004 yılında aldığım rapor görünüyor.
hepinize kolay gelsin.
teknoloji çağında bunca ay bekletilmek çok yazık çok acı diyecek söz bulamıyorum

Bende yaklaşık 1 haftadır sistem geçici olarak kapalıdır yazıyor. İstanbul için diyorum izmir evis çalışıyor.

Merhaba arkadaşlar 27 mayıs başvuru tarihi sabırla bekliyorum

Ankara yi atlat.Gel İstanbul vergi dairesine takıl. Gittiğimde bayan görevli 15 gün demişti. Şimdi zar zor ulastim.telefona çıkan bayan da 15 gün dedi.aradan 5 gün geçmişti halbuki.Rapor imzadan 2019 sonuna kadar cikar umarım. Tüm İstanbula sadece burasi mi bakiyor acaba. Istanbul vd den işlem yaptıran varsa kaç günde aldiniz bu raporu yazarsaniz sevinirim.

selam bende istanbuldayım raporum dun onaylandı bugun vergi dairesine gittim banada ayın 28 zinde gelin dedi şefleri 2 memura baktırdım göremediler raporumu şefleri sıraya koyuyoruz dedi bizde rapor için yazısma yapıyoruz dedi 13 gun sonraya gel alırsın dedi bende bekliyorum istanbul vergi dairesini çok rapor varmıs hepsinin yazısı yazılacakmıs sonra alacaklarmıs bende heyecandan hemen gittim sabah 7 den beri bekledim erken gittim yolum uzak diye ama vermediler raporun çıktısını 13 gun sonra gel dediler

15 mayıs tarihinde ankaraya varan evrağım gittiği gibi %55 ile onaylanmış ama henüz yazısı çıkmamış, onaya sunulmuş imza bekliyormuş. bir iki güne izmire gelir dedi konuştuğum arkadaş. raporum bir yıllıktı ama sürekli olarak onaylanmış.
oranlarım: %40 onkoloji, %25 genel cerrahiydi. %55 toplamda.
darısı bekleyen arkadaşların başına.
onay gerçekleşir gerçekleşmez izmire ulaşmış olacak dediler. tahminen bir iki gün içinde hallolacak. vergi dairesinden evrağı alınca gene bilgi veririm arkadaşlar.

nobetcipr bende istanbuldayım vergi dairesini bekliyorum isterseniz beraber gideriz tanısalım sizinle beni arayın konusalım 0535 215 68 30

Yazışmalarda15 Mayıs’a gelindiğine göre kurul ayın kaçına kadar geldi acaba bilgisi olan varsa yazabilirmi

Merhaba arkadaşlar 22 Mayıs'ta müracaat etmiştim 11 Ekim'de sonuçlanmış bugün öğrendim 2 yıl süreli raporum vergi indiriminde de Ankara 2 yıl süreli kontrol koymuş rapor oranı 50 ile aynen onaylanmış bu raporla emekliliğimi isteyebiliyor muyum 2 yıl sonra kontrol uzatılması ya da sürekli olması için müracaat ederken çalışıyor olmam gerekli mi teşekkürler hepinize geçmiş
olsun

zeynep zengin

İstersiniz Zeynep hanım emekli olursunuz ama 2 yıl sonra maaşınız kesilir,tekrar rapor ve onay aldıktan sonra birikmiş maaşınız ödenir...

adilaltas5578

Evrak takipte aylık bağlanmak üzere inceleniyor yazıyordu bugün giden evrak kayıtlı yazıyor 4 ekimde başvuru yapmıştım ne anlama geliyor bilginiz var mı?

@melih1978

Yani ay sonu verip raporu, 1 Aralık a erteleyip bir aylik maaştan etme çabasındalar desene

Gitmemiz gerek yok.gitsekte bir şey çözeceğimizi sanmıyorum. Kıçı kırık bir kağıdı 15 günde yazacak olan bir zihniyetten ne beklersin. 5.5 ay ankarayi bekle.tam emekli olacağım artık de. Gel birde en iyimser süre 15 gün daha bekle.evrakları kaplumbağa nın sırtına koyup gonderseler daha çabuk gelirdi. Koca Türkiye ye tek heyet bakıyor. Niye? İnsanlar en az 5 ay bekletiliyor .ayrıca niye hastanenin verdiği rapor bir daha inceleniyor.Devletin kurumlari birbirine güvenmiyor.Sanki 1970 lerdeyiz de haberimiz yok?

Umityalcin;2250276] teşekkür ederim Umut bey sizlerin bilgileri sayesinde bizlerde bilgileniyoruz

zeynep zengin

Rica ederim, bende emekli olan arkadaşlardan bilgi alıyorum,herkes birşeyler öğrenmek istiyor yardımcı oluyoruz elimizden geldiğince....

Evis'e eskiden hemen giriş yapabiliyordum. Şimdi ise bi PROTOKOL NO eklemişler! Bu nedir acaba, bilgisi olan var mı?

nobetcipr

yok bana şefleri dedi şimdi almanla 28 zinde alman arasında bir fark yok maaşın zaten ayın birinde baslar dedi aysonu basvurman daha iyi dedi sizinle tanısalım beraber gideriz vergi dairesine isterseniz neresindensiniz siz istanbulun ben avcılar esenyurta daha yakınım siz nerdensiniz haberleşelim göruselim birgun

yok tanısırız o manada zaten 15 gun sonra gidicez vergi dairsine ben sizinle tanısmak için göruselim zamanı gelince gideriz demek istedim

ya istanbul evise giremiyorum arkadaslar giren arkadaslar varsa nasıl giriyolar yardımcı olursalar bizde girelim ben giremiyorum istanbul evise

Bu gün emeklilik başvurusunu yaptım fakat benden işten çıkış belgesi ve tahsis talep formu dışında birşey istemediler. Bir sorun olurmu acaba? 3 hafta önce emekli olur kağıdı almak için gittiğimde rapor ve vergi indirimi kağıdını almışlardı

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evise protokol numarasi eklemişler..nedir bu arkadaslar giremiyoruz evise

Üst Alt