Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yazışmalarda15 Mayıs’a gelindiğine göre kurul ayın kaçına kadar geldi acaba bilgisi olan varsa yazabilirmi

İzmir

Evis (izmir) sisteminde protokol numarasını bilmeyenler forumun 565.sayfasında mavice35 gayet güzel anlatmış

Son düzenleme:
Herkese geçmiş olsun 9 mayıs bugün 47 olan raporum 47 olarak geldi inşallah tez zamanda sizlerinde açık lanır

Bir sorum olacak sizlere..

Benim Ankara'dan vergi indirim yazım sürekli olarak geldi çok şükür. Önümüzdeki hafta iş yerimden çıkış işlemlerimi başlatacağım.

Buradan anladığım kadarı ile sıralama şu şekilde mi olacak..? yanlışım varsa düzeltin lütfen.

- Önce Ankaradan gelen vergi indirimi yazısı ile SGK ya gidip "emekli olabilir" yazısı alacağım
- Sonra iş yerimde SGK'dan aldığımı belgeyi verip çıkışımı yaptıracağım
- Sonra tekrar SGK'ya gidip emeklilik başvurumu yapacağım.

Süreç bu şekilde mi olacak ve bunların hepsini aynı gün içinde yapmam mı gerekiyor..

Teşekkürler.

Merhabalar,

15.05.2019 da Ankara ya ulaşan evrağım gittiği gibi onaylanmış.
Emekliliğe başvuracağım.
İnşaallah herkesin raporu sorunsuz onaylanır.

ekleme

@melih1978 titanikks
istanbul evis çalışmıyor, dolayısı ile kimse giremiyor. Ben İzmir evise ekledikleri protokol numarası nedir diye Cimere kayıt açmıştım 2 günde telefonla döndüler. Bence zaman kaybetmeden siz de Cimere yazın

Son düzenleme:
izmir evis açılıyor ama "girilen bilgilere uygun kayıt bulunamadı" diyor bu gün. dün sorun yoktu. izmirde dilekçeyi verdiğimiz birimin telefon numarasını bilen var mı acaba?

İyi günler arkadaşlar az önce Emin’e hanımla görüştüm heyet mayıs ayı dosyalarını tamamen bitirmiş yazışmalarda Mayıs 15 tarihli dosyalar işleniyormuş benim Mayıs 27 on beş güne biter dedi

Arkadaşlar raporu sorunsuz onaylanıp gelen arkadaşlar size zamet hastlıklarınızıda yazarsanız bizlerde anlamıl oluruz hangileri sorunsuz onaylanıyor hangi hatalıkların oranı düşüyor diye

Izmir eviss icin Protokol no yerine rapor no bilginizi yazmanız gerekiyor. Rapor no : 1783-2018 (örnektir) yazınız

Arkadaşlar bakın şimdi görüştüm hanımefendi ile bı yanlışlığı düzeltelim yok yenileme yok ilk defa yok emeklilik için yenileme vs vs fark etmiyor hepsi sıradan gidiyor su an Mayıs ayı bakılıyor bilginiz olsun

Arkadaşlar uzun zamandan sonra hepinize saygılar sevgiler.

Forumu takip ediyorum herkesin onaylandı mesajları sevindiriyor beni

bana gelince 14 mayıs ankaraya ulaşan evrağımdan haber alamıyorum edevlet bişe yok gib te bişe yok evis bozuk ben nereden ve nasıl öğrenebilirim

ilk hastahaneye 22 şubatta başvurdum artık sabrım kalmadı. lütfen yol gösterin

tayfun476
az önce izmir vergi dairesiyle görüştüm. evis te altyapı bakım çalışması olduğunu söyledi. tahminen bir kaç güne düzelecektir. benimde evrağımın ankaraya varışı 15 mayıs. dün onaylandığını öğrendim. imzalanıp sisteme yüklenmesi kalmıştı. bir iki güne hallolacağını söylediler. evrak başvurduğumuz vergi dairesine dönünce bir yazışma süreci de orada oluyor. izmir vergi dairesi bana bir hafta sonra falan hazır olur dedi tahminen. bu süre vergi dairesinin yoğunluğuna, ile göre değişiyor. muhtemelen önümüzdeki hafta ben evrağı alabileceğim diye tahmin ediyorum. umarım size de yardımcı olur bu bilgiler.

Tuncay0017

Allah razı olsun hanımefendi ile görüştüm %40 olarak onaylandığını ve şubeme gönderildiğini söyledi. çok gülersesli harika bir insan.

kalp stent 30+h.tansiyon 10+kalıp kapak 10,,..%43 2 yıl süreli raporum 15 mayıs tarihli süresiz onaylanmış.ALLAH herkesin gönlüne göre versin..

xxmito

Telefonunu yazar mısın Emine hanımın ? Ben de bir arayıp sorgulamak istiyorum.

Çok şükür 14 mayıs tarihli evrağım gittiği gibi%54 olarak onaylanmış sıra geldi engelliye tanınan abo oranlarına göre maaşı hesaplattırıp bağlatmak her kese iyi haber gelmesi dileğiyle

Arkadaşlar cogu il vergi indirimi sitesinde calışma var herhalde site calışmaları bitince dahada ayrıntılı bilği alacağımızı umuyorum önceden ad soyad tc ile bakılıyodı şimdi arkadaşlar dilekce VS rapor numarası isteniyor diyorlar

İstanbul dan vergi indirimi yazısı alacak arkadaşlara, kendimden örnek : Ankara dan 17 eylül de gönderilen belge 8 ekim de benim ısrarımla yazıldı. yani 3 haftada ancak yazıldı. Ayrıca bazı dosyalar TC kimlik numarası ile gözükmüyor, bakan memur gelmedi diyor, siz ısrarla isminiz ile de baktırın.

Arkadaşlar emekli olupta ssk sitesindendeki hesaplama ile bağlanan maaş arasında fark varmıdır var ise ne kadardır

L.kartal

üstad öncelikle hayırlı olsun...vergi indirimi süreklimi onaylandı?? sizin rapor süreliydi sanırım..puanda bir değişim sözkonusumu??

sigorta pirimi asgari ücretten yatan şahıslara ne kadar emekli maaşı bağlanıyor bilen varmı?

Ankara'ya 16 mayısta %73 oranla giden raporum aynen olduğu gibi onaylanmış 15 ekimde onaylandığını öğrendim. 16 ekimde elime ulaştı. Emeklilik için müracaat ettim. Herkese sabır diliyorum.

Alp74
Birebir aynı benim bağlandı artı ek ödeme ilave edeceksin 1340 tı benim 53 tl ek ödeme 1393 tl bağlamışlar.

özesma
2000 öncesi primin çoksa 1500 civarlarında az ise 1200 lerde...Googleye ne kadar emekli maaşı alırım yazın Esme hanım bilgileri girin birebir aynısını bağlıyorlar.....

Üst Alt