Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Slm 15.05.2019 tarihinde %76 ile gonderdigim evrak 16.10.2019 tarihinde degisiklik olmadan suresiz sekilde geri geldi suan ilimdeki vergi daire baskanligina gelmesini bekliyorum hastaliklar (%50 koroner arter hastaligi klas 3-hiper tansiyon klas 2 %20-agir asos ahi 93 %35-servikal disk hernisi tablo1.7 2 adet %7 ) hayirlisi ile ocak 15 den sonra emekli olan evrak bekleyen butun arkadaslara sabir dilerim herkesin gonlune gore versin

hayırlı olsun tansiyon için evrak varmıydı klas 2 için bende klas 3 yazılı

Hiper tansiyon icin ilac raporu gerekli benim 4 senelik raporum var

teşekkürler 10 ayrı tasiyon ilacı kullanıyorum rapor var doktor rapor yorumu Çoklu ilaç kullanımı ile kontrol edilemeyen koplikayon yapmış hpdiyor her halde yeterlidir.

Mayısın kaçı onaylandı.. ve neden bu kadar ağır ilerliyor.
adilaltas5578
2000 öncesi askariden mi yattı ve diyer yıllar in bürüt leri yüksek miydi

Raporum bursa sevket yilmaz egitim ve arastirma hastenesinden aldim 9mayis 2013 tarihinde hayatboyunca devamli yuzde 46 rahatsizliklarim isitme kaybim yuzde 32 astim dogustan yuzde 20 surec bir sene sürdu evime tebligat geldi astimi yok saymislar sizin anlayacaginiz yuzde 46 yi 32 ye dusurmusler

Soneroz itiraz edin yanlışmı verdiler acaba peşini bırakmayın vergi indirimi niz olmadan erken emekli olamazsınız astımıda yok sayamazlar mutlaka itiraz edin

resulkurt.jpg

Sevgili arkadaşlar bu yazıya göre 2008 yılı öncesi durum farklı mı oluyor 3600 gün 15 yıllık sigortalılık tamamlanınca %60 olması yeterli mi yani bilen var mı konuyu acaba

• SGK sisteminde görünmeyen primleri ne yapmalı bu sitede okudum sanırım birçok kişiyi ilgilendiriyor bilen varsa yardımcı olsun herkese

zeynep zengin

En sağdaki sutunu yeni gördüm , vergi indirim belgesi yok ne demek , 2002 sigorta baslangicim , 2 . Derece engelim var 17 yıl 8 şartından dolayı , 6 ay daha bekleyeceksin dedi SGK ...

Arkadaslar merhaba ben eviss sayfasi uzerinden sorgulama yapamiyorum sistem gecici olarak kapatilmistir diyor sayfaya girince acaba baska nasil öğrenebilirim evrak takibimi

Eviss sayfasina giris yapamiyorum sistem gecici olarak servis disidir diyor evrak takibimi nasil ogrenebilirim

rapor ankarada onaylandı 5 ay bekledik şimdi istanbul vergi dairesinin keyfini bekliyoruz bu hafta cuma gidicem verirler insallah gecen hafta vermediler bu hafta insallah verirler cuma gidicem gelmek isteyen gelebilir

Günaydın arkadaşlar herkes için hayırlı bir hafta olur inşallah.Ankaradan haber alan olursa paylaşsın lütfen

Günaydın arkadaşlar sigorta ya emeklilik için müracat ettim bana bişey vermeleri grrkmiyomu tahsis numarası gibi
adilaltas5578

Teşekkürler adlı bey

Senebaşı bir yazı çıkmıştı. Engelli emeklilerin işlemi 1 ay içinde sonuçlanacak diye
hikaye oldu sanırım. 3 ayı bile geçiyor. Takip sistemi bakımda telefon ile ulaşmak
zor. Cevap yoğunluk...

Emine hanımda olmasa hiçbir bilgi alamayacağız.

Eyt ye takılanlar şansını demek için bu yolu denemeye başladıkları için yoğunluk olsu5

Mayıs ayı evrakları bittimi haber alan yazarsa sevinirim arkadaşlar

Arkadaşlar eyt diye bazı arkadaşlar söylenip duruyor memur görevini yerine getirmiyorsa eyt zatan iktidarların mağduru ne yapsınlar engeli mağdur devletin sosyal yönü çökmüş demek lütfen konulara daha rasyonel bakalim

Emine hn.la sabah konuştum mayıs ayı hepsi bakılmış sadece yazım işi kalmış dedi inanmak lazim

Merhaba
İki hafta önce emine hanımdan raporun onaylandığını öğrendik.
Ancak istanbul vergi dairesi resmen yatıyor.
5-6 ay raporu bekledik. Şimdi istanbul vergi dairesinin keyfini.
İki haftadır evis kapalı.
Direk istanbul vergi dairesine gidip alma şansım olur mu?

Arkadaşlar emeklilik dilekçemi bugün vermiş bulunmaktayım

Üst Alt