Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hafakan

Vermiyorlar malesef gittiğimde ay sonu çıkar dediler.bir arkadasa da 28 inde demişler. De 28 i tatil değilmi geriye 30 ve 31 Ekim kalıyor. Bu iki gunde Sgk ya verip raporu varide no almak gerekiyor.1 Kasım ve sonrasına atarsa emekli maaşınin ilk günü 1 Aralık diye biliyorum.doğru yada yanlis bilgisi olan varsa bilgi verir mi?

Arkadaşlar emeklilik dilekçemi bugün vermiş bulunmaktayım %96 1 derece eng bekleyen arkadaşlara sabır dılerim...

Arkadaşlar bugün mayısın kaçına geldik.. bilen varmı 6 . Aya mi basladik

Kipermustafa

Tahsis numaranıza ihtiyaç yokki
20 ila 90 gün arasında SGK dan bilgi mesajı gelir
SGK onayladık tan sonrada 170 den bilgilerinizi öğrenebilirsiniz

Merhabalar
16.5.2019 da vergi dairesine başvuru dilekçe tarihim
evisde 17.5.2019 maliyeye yazı yazildi cvp bekleniyor.
Bugün baktığımda 16.10.2019 olumlu sonuclandi yazı hazırlanıyor yazılı
olumlu % 40 devamlı vergi indiriminden yaralanma tarihi15.5.2019

Raporunu bekleyen tum arkadaslar insallah hepinizin onaylanir tum dualarim sizlere

Hayırlı sabahlar hayırlı günler inşallah bugün hayırı haberler alır herkes

Efizan

Merhaba engeliniz neydi acaba

arkadaşlar bu arada evis kocaeli çalışmıyor istanbulda evis çalışıyor mu?

selamlar bugün ankarayla görüşen varmı kaçına bakılıyor.

L.kartal
Selam,
Mesela 25 ekim 2019 da raporum bitti yeni raporumu da 25 Kasım 2019 aldım. Bu aradaki bir aylık maaş verilecek mi? Yoksa geçmiş olsun mu diyorlar?

Arkadaşlar 15.5.2019.evrak.ankara.30.9.2019.eksik erak.geri geldi.evrak şuanda rapor aldığım hastanede.aritminin tedavisi ve fonksyonel kapasitenin bildirilmesi EKO nun gönderilmesi kardiyak operisyon durumunun bitirilmesi (STENT CABG)yazı bu.hastalık 2016 da baypas 4 damar deyişti.şeker tansiyon kostirol.2019.mart ayı kalp yetmezliği ve pil takıldı.bu işlemler fatih medical hastanesinde oldu.ekipiris ler aldım devlet hastanesi %85 rapor verdi .şimdi ben ne yapmam lazım bilgisi olan başına böylesigelen yardım istiyorum

Doğan öncelikle geçmiş olsun ankaradan geri dönen raporda neler istedigi yazar raporu aldıgın hastaneye gideceksin veya vergi dairesi senin adına gönderir hastane istenilen evrakları tamamlayıp tekrar vergi dairesne gönderecek sen sadece süreci takip et ve hastaneyle konuş sende istdikleri tetkik var mı diye

Az önce İstanbul vd. aradim. Görüştüğüm memur daha bugün raporunuz yazılmış dedi.Sırada imza aşaması var. 500-600 evrak varmış İmzaya gidecek olan.Çıkması tahminen 10 günü bulur dedi.

Yunus (EKO)nün gönderilmesi.(aritmenin tedavisi ve fonksyonel kapasitenin bildirilmesi).(kardiyak operosyon durumun bildirilmesi.STENT.CABG.).İstediği evrak bu ama bana operasyonda stent takılmadı pil takıldı onun bilgileri yolladım kafam karıştı bu işe

BuKadder

zaten emekli olduğunuz için arada maaş alamadığınız günlerin ödemesi tekrar maaş almaya başladığınızda topluca yapılıyor. ister bir ay geçsin ister 3 ay geçsin. önemli olan kontrolde maaşınızın iptal edileceği bir oran almamanız.

o yazı stantdart bi yazı sen ona takılma istenilen evrakları hastane göndedigi için doğru tetkikleri göndermiştir kafan rahat olsun

S a %35 uyku apnesi % 20 piskiyatri bazal ile 48 e 1 yil kontrollu rapora vergi indirimi cikarmi 17.07 .2019 saglik kurulu raporu Ankara'ya 01.08.2019 ulaştı vergi indirimi onaylanır mi cevaplarınız icin şimdiden tesekkurler

Alp74

Sistemde ki maaş noktası virgülüne aynen bağlandı. 2000-2008 ABO 51-60 oldu ama maaşı etkilemedi.

Arkadaşlar mayıs 20 den sonra raporu onaylanan varmı acaba?

Evrak eksikliğinden gelen evrakları geri yollayinca gene 5 ay bekliyormuyuz

Üst Alt