Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Herkese geçmiş olsun bugün ankara vergi dairesini aradım 9 mayıs 15 gün sonra dekrar ara dedi ben bu hafta çıkar diye dahmin etiyordum bir fikri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim 20sinde iş den ayrılacağım inşallah yetişir
Arkadaşım ankara çalışmıyor her kişiye farklı cevap veriyolar yazık engelliler vatandaş yerine koyan yok
Amcan dayin yoksa çok böyle bekliycez bende bekliyom senin gibi 14 mayıs benimde aralık ayına kadar gelse bari benim olacağına inancım yok birde eksik evrak diye insanları oyaliyolar
Dijital cağdayız hala yazı yazıyolar sanki roman yaziyolar
Günaydın ;
bana Ankara ile direk görüşebildiğiniz bir numara yazar mısınız ne zaman arasam telefona cevap veren YOK.
işten ayrılıcam Kıdem tazminatım bu evrağa bağlı. onaylı olarak dönmesi gerekiyor. elimdeki rapor hiç mi bi işe yaramaz ya.
9 senemi yakacam bu evrak gelmezse .
bir bilen anlayan birşeyler yazsın insanların hayatıyla oynuyorlar. YOK MU BUNUN BİR YOLU !!!
Slm simdi gorustum ankarayla %69 la giden raporum 14 mayis varis tarihli bugun onaylanmis dedi %69 la herkese cok gecmis olsun insallah sizlerde haber alirsini mujdeli
Arkadaşlar 10 mayıs Ankara varışlı raporum gittiği gibi dün onaylandı. Ankara sağlık kuruluna sorarsanız onaylandığında söylüyorlar fakat vergi dairesi işyerine yazı yazılma tarihini söylüyor yani Ankara vergi dairesine yolladık dediğinde vergi dairesi 2 hafta sonra diyor. Ama gidip elden talep edebilirsiniz. Herkes için sabırlar..
7 ağustos dilekçe 22 ağustos bakanlık, ancak benim 3. derece vergi indirimim bulunuyor zaten.
ancak yeni raporla beraber 2. dereceye yükseldi ve sürekli ibaresi mevcut.
şuan ağustos 2019 itibari ile emeklilik gün prim şart hepsi ok. amacım emeklilikden önce kıdem tazmimnatımı alabilmek bu raporla.
ben bunun bir yolunu usulünü bilmediğim içib yardım istiyorum.
varmı yardımı olabilecek kimse
teşekkürler
ve şuan bana işveren 31 aralık 2019a kadar bu evrağı getirirsen kıdemini alırsın diyor. aksi halde 1 ocak da kıdemin yanar vermem diyor
(bunu da iyi niyet göstergesi olarak şartlı çıkışımı yapmak için önüme sundular)
0312 415 32 59 numarayı şimdi aradım 13 mayıs raporum daha onaylanmadı diyor 13 ne bakılıyormus daha nerden çıkardınız 15 ne falan geçmemişler birinin 14 mayıs onaylanmıs nasıl oluyor anlamadım ben 13 mayıs bekliyorum hala
afacan 0312 415 32 59 bunu ara hemen çıkıyor
bende aradım bu numarayı onaylanmamıs dedi 0312 415 32 59 daha 13 onaylanıyor dedi benımkıde 13 sen sanslısın ozaman 14 nasıl onaylanmıs
Vergi indirim kağıdınla beraber sgk dan kıdem tazminatı yazısı alarak işyerinden tazminatını alacan o sonucunun olumlu ve gelmesi gerekiyor onun dışında işyerinde 10 yıldan fazla çalışıyorsan 3600dan tazminatını talep edebilirsin...
13-14 farketmez onaylansın yeterki. Ben hastaneye tekrar gidince 1 hafta sonra
gel dediler sürekli. Sonunda dosya numarasını aldım buldum. Sgk unkapanı dosyayı
bekletmiş elinde. Adamları aradığımda izinde herkes buralar karışık cevabını aldım
inadına tekrar aradım 1 saat sonra başka biri çıktı. Tamam kardeşim dosyanı buldum
işledim dedi. En kötüsü sonra ara bir hafta sonra ara demeleri. Ankara'daki bayan
çok iyi bir insan keşke herkes onun gibi olsa..
Madem Böyle Bir Şey Söz konusuysa Şansınızı Ankara'da Deneyin.
Ankara'ya Gidin Durumunuzu Beyan Ederseniz Yardımcı Olacaklarını Düşünüyorum.
Netice de Onlar da İnsan Evladı.
Merhabalar arkadaşlar
Az önce Ankara ile görüştüm
14 Mayıs Ankaraya varış tarihli 1 yıl %40 süreli raporum, aynı şekilde 1 yıl sonra kontrollü %40 olarak gönderişmiş Bursa vergi dairesine , çıktım gidiyorum bakalım alabilecekmiyim , hemen sgk ya başvurumu yaparım Allah ın izniyle