Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

merhabalar ankara haziranın kaçına bakıyormuş bilen varmı yada görüşen

Herkese Selam arkadaşlar, benim durumuma benzer durum var mıdır bilemiyorum ama aramalarda bulamadım, 593 sayfa yazışma içerisinde gözden kaçırmış olabilirim, bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Vergi indirimi için işlemlerimi vergi dairesinden başlatarak hastaneye sevkimi aldım. Sevk edildiğim hastaneden almış olduğum %35 oranlı raporuma itiraz ederek gönderilmiş olduğum hastaneden almış olduğum rapor %43. Fakat vergi dairesinin Ankaraya temmuz ayı başlarında göndermiş olduğu rapor ilk aldığım olan yani %35 oranlı rapor. Ankarada henüz kurula girmediyse eğer bu rapor yerine yeni aldığım raporun dikkate alınmasını sağlayabilirmiyiz yoksa 3-5 ay bekleyip sonuca göre tekrar gönderip tekrar 3-5 ay daha mı bekleyeceğiz

Merhabalar şimdi emine hanımla görüştüm ankara ile haziran 13 14 leri yazıyorlarmış 26 haziran benim ama ankara 4 temmuz gözüküyo dedi 20 gün beklemeniz lazım dedi bide ben 26 haziranda vergi dairesine evrekları verdim ankaraya 4 temmuzda gitmiş normalmidir. şimdi 1 ay önce işi bıraktım çıkış aldım sorun olmaz umudundayım bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsalar memnun olurum şimdiden teşekkürler bekleyen herkeze sabırlar ve hayırlı haberler diliyorum.

merhaba ben ekim ayında vergi indirimi almak icin vergi dairesine muracat ettim onlarda beni hastaneye sevk etti ve %55raporum çıktı hastane istanbul büyük mukellefler vergi dairesine raporu yollamış onlarda ankaraya gondermiş ben işlemlerim ne aşamada diye internetten baktım kayıt bulunamadı diyo ve vergi dairesine gittim artık internetten görüntüleme kalktı mart nisan ayı gibi işyeri insan kaynaklarına sor dediler peki bana bi evrak falan verilmiyecekmi konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı acaba

ismailay
1. Yapmanız gereken 43 puan olan sağlık kurulu raporunuz ile ve rapora ait tüm kontrollerinizin çıktılarını durumunuzu net görmeleri ve eksik evraktan geri dönmemesi için aynı vergi dairesi aracılığı ile ankara bakanlığa gitmesini sağlayın. 2. Aşama ankaraya tahmini 10 15 günde gidecektir sürekli arayarak gittigine emin olun be gelmiş dediklerinde 3. Aşama daha önceden giden 35 puanlı raporunuzun olduğunu mutlaka söyleyin ve dosya birleştirme yapmak istediğinizi belirtin. 4 aşama eğer bu anlattıklarını eksiksiz yaparsanız tahminen 2 ay gereksiz beklememiş olursunuz ilk giden raporunuzun tarihi üzerine 5 ay maksimum bekler ve hakkınızda hayırlısı olan cevabı alırsınız inşallah.

sa. hayırlı sabahlar evise dosya numarasıyla nasıl giriş yapılır.birturlü giremiyorum ornek bana verilen no 2019 E53121

Benim evrakı 10 haziran tarihiydi. Biraz önce konuştuğumda 01.11.2019 tarihinde geldiği gibi süresiz onaylandığı haberini aldım şimdi. Ankara Vergi dairesine dün gönderilmiş, bugün ilgili memura sevk edilmiş. Başvuru tarihinize göre bilgi olması amacıyla paylaşıyorum. Tam 5 ay sürdü, darısı bekleyen herkesin başına.

@coşkun42

Ben evraklarımı Ankara vergi dairesine 29 Mayısta vermiştim, ama vergi dairesine "EVRAK GİRİŞ" tarihi 10 haziran. kabul edilebilir olmasa da mevcut şartlarda normal. Siz tüm hesaplamalarınızı 4 temmuz üzerinden yapın. Başvurunun çalışırken yapılması gerekiyor, başvuru sonrası çalışmıyor olmanız etkilemiyor diye biliyorum.

arkadaslar benim gibi 30 mayis ankaraya dosya ulasipta sonucu hala belli olmayan varmi

Var, 29 Mayıs tarihli dosyam hala imzadan çıkmadı. Emine hanımla gorustum beklemek lazım dedi..

ogoksen

Aynen. Goremiyormuş. Belki memurların masasında kalmıstır falan dedi. İzinli memur olabilir. Gidip bulma şansımız yok dedi. Bakalım bu hafta biraz zorlamak lzım. Siz bugun mu gorustunuz..

cuma gununden belli bana da ayni yaniti verdi emine hanim

benim 10 Mayıs Ankara varışlı henüz sonuçlanmadı. itiraz dilekçeli raporum her aradığımda dosya birleştirmesi falan diyorlar , 6 ay oldu halen olumlu yada olumsuz bir cevap alamadım

Aselsan GÖZÜNÜZ AYDIN SÜRESİZ ARTIK KAFANIZ RAHAT BENİM DE YIL SÜRELİ SENEYE KISMETSE KONTROL VAR
SİZİN HASTALIKLAR NEYDİ ACABA

ozlmasgr

Kronik iskemik kalp rahatsızlığı(Kalp kirizi-stent uygulaması- EF %40)
insilüne bağlı olmayan diyabet
Diabetik polinörapati
Hiper tansiyon-Lipidemi

Merhabalar,benim de 29 mayıs Ankara ya varış,ben de cuma ve pazartesi görüştüm Emine Hanim ile,biraz daha bekleyelim,diye konuştuk. ınşallah tüm bekleyen arkadaşların sonuçları olumlu olur.

sa.arkadaşlar işe başlama tarihim 23.09.1988 4500 günüm var.24.10.2019 engelliden yeni işe başladım göğüs %20 kardiyoloji %19 iç hastalıkları %10 fizik ortopedi %8 üroloji %5 2 yıl süreli baltazar formülüne göre %49 rapor aldım nasıl bir sonuç çıkar.vergi indiriminden cvp yazan arkadaşlara teşekkür ederim

ek evraklar hastalıklarınızla ilgili veriler tamsa sorun yaşamassınz muhtemelen onaylanır.

ado77

rapor alırken evrakların hepsini hastaneye sağlık kuruluna teslim ettim vergi dairesine indirim başvurumu yaptırdım

alpek6006
Olması gereken o zaten. Ek evrak diye bir sey verilmiyor vergi dairesine normalde. Son donemin trendi ek evrak ne yazık ki. İzmir vergi dairesinin ek evrak vermemiz gerekiyor mu sorusuna cevabı :
oyle birşey almıyoruz siz isterseniz ekleyin, ama zaten rapor aldığınıza gore o ek evraklar rapora dahildir.
Uygulamada nedir durum o tartışılır..

Mtdogan
Haber aldığınızda buraya yazın lütfen. Aynı durumdayız. Haberleşelim..

Mahirchayan

az önce Emine hanım ile görüştüm eveliyati olan dosyalarda dosya bağlama yapıyorlarmış arkadaşlar yine de birbirimizle haberleşelim

ogoksen

Bugünkü kuruldan sonra emine hanım mayıs ayına ait listeyi müdürüne verecek. Kurul mesai bitmeden sona eriyor. İsterseniz mesai bitmeden bir arayın. Bilgi alırsanız buraya da yazın..

Merhabalar
Konuyla ilgili araştırma yaparken yeni gördüm siteyi. Eşim 2017de iyi huylu beyin tümöründen %45 aldı vergi dairesine başvurduk. Bu sene 4.evre kanserle beraber %95 aldık. Ankara yeğenbey dairesine 4 eylülde başvuru yaptık sonuç geç çıkacak anlaşılan gruba bakınca

Arkadaşlar herkese selamlar emeklilik dilekçesini 2019 yıl sonumu vermek iyi olur yoksa 2020 Ocak ayında gelicek olan kıdem tazminatı oranını mı beklemek iyi olur. Herkese tekrardan geçmiş olsun bekliyen arkadaşlara da en kısa zamanda hayırlı haberler gelsin inşallah.

selamlar haziran onaylanan varmı paylaşırsanız seviniriz.

Çok teşekkür ederim vergi indiriminde bir sıkıntı çıkmasın da tekrar rapor almakta bir sıkıntı olmaz

ogoksen

Merhaba, benim başvurumda kurul tetkikleri istemişti ve bende tamamlayarak gönderdim. Acaba benim de başvurum en son tarihe göre mi sıralanır. Yoksa ilk sıraya mi alınır.

Üst Alt