Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
03124153259 2 gündür cevap vermeyince diğer numaradan aradım. Oradaki bayan sekreter hanım izinli dedi. Aynı saatlerde aramışız aslında. Şimdi tekrar aradım hala açmıyor.
Vergi dairesi yani bakanlık düşürme hakkına sahip mi sahipse mahkemeye verilmi duyduğum kadarı ile dava aciliyormus bu konuda Yargıtay'ın kararı var emsal olarak benim % 51 verilmişti korkum %40 altına düşer mi inşallah iyi haber almak dileği ile saygılarımla
benı vergı daıresı hastaneye sevk ettıgı ıcın bana raporu vermedı dırek anakara ya yolladı. ben doktorları dolasırken fotosunu cekmıstım heyete gırmeden ordada sadece protokol numarası var muhtemelen o degıl kabul etmıyor benimde ankara ya varıs 3 temmuz
28 Haziran onaylanıp 30 Ekimde işyerine gönderilen arkadaşın evrağı da var. Bunun yanında hala 29-30 Mayısı bekleyen arkadaşlar da var. Nasıl iştir bu anlamadım.
8 kişi bakıyor raporlara. Bazısı hızlı gidiyor birçok nedenden. Bazısı bu şekilde bekletiyor iş yüküyle alakalı.. Mayıs ayından bekleyen çok dosya var şu anda..
28 haziranı ben atlamışım bu arada. 18 haziran ankara ya varış var onaylananlardan. 28 haziran goremedim ben
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kalp hiper tansiyon et 45 ve kalp yetmezliği var kalpden %50 ve kulakdan %2 baltazar hesabına göre % 51 oldu 4 Ekim'de bakanlığa gönderildi yazıyor saygılar
Hastane sağlık kurulu , sağlık raporu'na bağlı tetkik , röntgen vs bilgileri sisteme , e-nabız üzerinden mi bildirim yapıyor acaba bilgisi olan varmıdır?
emine77
e devletten engelli raporunuzu indirebilyorsunuz ya da hastaneye gidip engelli raporunuzun nüshasını alabilirsiniz. zaten bu rapor engelli kartı çıkarmanız içinde gerekli
Faysalaba
başvurdu iseniz e devlette arama butonuna dys yazın çıkan bağlantıdan sgk sayfasına yönlendiriliyorsunuz. oradan görebilirsiniz.
tekrar tekrar tesekkur ederım ancak e ımzalı edevlette erişkinler için engellik saglık kurulu raporu sorgulama dan gırıyorum kayıt bulunamamıstır dıyor ben raporumu sadece e nabız da goruyorum oda ındırılmıyor
rica ederim
e nabızda görüyorsanız (fotoğrafınızın olduğu rapor) isim bilgilerinizin bir kaç satır altında rapor tarihi ve rapor numarası var oldukça uzun bir numara 2019 ile başlıyor. bu numara ile girebildim ben izmir evise. dediğim gibi ben pc den girince ne yaparsam yapayım çalışmıyor evis telefondan girince çalışıyor (yüksek ihtimal tarayıcı sorunu var)
ben e devletten raporumu görebiliyorum hastane de e devletten indirip verdi bana rapor nüshasını
Diyabetik polirönopati .......El ve ayaklarda oluşan uyuşma, his kaybı vb
Kronik iskemik kalp rahatsızlığı(Kalp kirizi-stent uygulaması- EF %40) 50 puan
insilüne bağlı olmayan diyabet-Hiper tansiyon-Lipidemi......................35 puan
Diabetik polinörapati.......................................................................5 puan
Merhaba ben de kardiyovasküler sistem % 30, Hiper tansiyon % 10, bel fıtığı % 5 olmak üzere % 40 engelli raporu aldım. 10.07.2019 da vergi indirimine başvurdum. Ankara ile bir ay önce görüştüm, yılbaşını bulur dediler. Muğladan başvurdum. Takip edebileceğim bir yer varmıdır.