Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Selam arkadaşlar.

Bir arkadaşımın sol kulak işitme kaybı %100, sağ kulak %100 sağlam. Bunun için rapor alabilir mi? Alabilir ise oranı yüzde kaçtır?

Şimdiden teşekkürler.

@Monstro
Raporumdaki satırı aynen kopyalıyorum (sol hiç duymuyor sağ normal)
TEK TARFLI TOTAL İŞİTME KAYBI SOL 460 SAĞ 80 ÖZUR ORANI: %16
kısaca tek taraflı işitme kaybına rapor alamaz diye düşünüyorum
%40 olmalı

Son düzenleme:
Siz şanslılardansınız o zaman , ayrıca bu ifade Ankara da ki memurlardan alınan bilgi. Benim raporum 3 hafta önce kuruldan çıkmış ve her aradığımda yazılması bekleniyor diye söyleniyor. onay tarihiniz 04.11.2019 olabilir ancak kurulda görüşülmesi daha erken bir tarih olması muhtemel kuruldan çıkış tarihini görebildiğinizi sanmıyorum

Bugün eskişehir şehir hastanesinde heyete girdim;hiç bir şey sormadılar ve söylemediler.Sadece sonucu vergi dairesine yarın göndereceklerini öğrendim.Ne kadar saçma değil mi;??Ben heyete giriyorum ve sonucunu benden saklıyorlar ve E devletten önümüzdeki hafta öğrenebileceğim;çok acayip ülkeyiz hakketten..

yusi

Bende de öyle oldu, sonucu ancak bireysel olarak başvurduysanız elden veriyorlar o zaman görüyorsunuz ya da e-nabızda görebiliyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar hayırlısı ile emekli dilekçemi verdim ama hatamı yaptım acaba bazı kaynaklarda en fazla 1100 tl maaş alınacağı yazıyor.

paylaştığım verilere göre nekadar emeklimaaşı alırım ilk sgk tarihi 01.06.1994

vaGAkA.jpg

vergi indiriminin sonucunu nasıl takip ediyorsunuz. dosya numarasını nereden bulacağız

tayfun476

Si sanırım malulen emeklilik ile karıştırıyorsunuz. Malulen emekli hem 1100 gibi bir rakam alıyor hem de emeklilik sonrası çalışırsa maaşı kesiliyor. Bizim durumumuza ise normal emeklilik şartları geçerli.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

raporum sag goz gormuyor 32 sag el isaret ve orta parmak 3 eklemden kayip 21 aldim toplami 53 baltazara gore 46 aldim hastane raporu bana vermedi ankaraya gondereceklermiş.

Arkadaşlar %40 ortapedik engelliyim sag elimde 3 parmak eksik vergi indirimi alabilirmiyim acaba bilgisi olan paylaşsın lütfen

Alibekar raporunuz un tarihi kac oranlar sürekli degişiyor dogru oran verilmişse başvurun alırsınız

Selam.gunaydin öncelikle hayırlı cumalar ve hayırlı mevlüt kandilini mübarek olsun ALLAH hepimize bu bekleme sürecinde sabit versin İNSALLAH olumlu cevap alırız

Kardaş diyelim o an sana düşük söylediler. sen arıza bir tipsin hastaneyi alt üst ettin.
Bir daha söylerler mi?söylemezler mi.
daha önce yaşanan olaylardan ders çıkardıkları içindir.
her kurumun ayrı ayrı politikası var.
bilmem anlatabildim mi.

tayfun bey,bağlanan aylık miktarı ek ödemeyle beraber. 1813 TL

tayfun bey, karıştırmıyor aslında emekli aylığı bağlandığı için yeni damat gibi heyecanlı:))

merhaba

herkese çok geçmiş olsun öncelikle a.s den 30 uroloji 20 aldım hastaneden baltazard hesabı ile 44 verildı raporum ve bunu ankaraya gönderdik vergi indirimi için ankarada düşürme olurmu ve halen bir cvp gelmedi temmuz 22 de gönderdim bigisi olan yazarsa sevinirim saygılar....

erol_krglmz

sanırım bana yazmışsınız. kurul şu tarihte toplandı diye birşey tabii ki göremiyorum. ancak 18 haziran varışlı evrağım 04/11 den ne kadar önce kurula girmiş olabilir sizce ?

bu arada mayıstan evrağım hala bekliyor diyen arkadaşlar, buradan ankarayı arayım haziran 10 dalar haziran 12 deler diyen arkadaşlar vardı benim evrak onayım o sıralamaya göre erken değil normal sırasında onaylanmış görünüyor.sizlerin evrağı yüksek ihtimalle izne çıkan personellere denk gelmiştir.

herkese günaydın arkadaşlar Ankara'ya ulaşabilen var mı her 3 numarayı da ariyorum cevap veren yok çalıyor çalıyor kimse açmıyor herhalde Emine hanım da yok bilginiz var mı

ogoksen

Emine hanım 3 gündür izinde. Pazartesiye gelecekmiş sanırım.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim evrağım 10 haziran tarihli ve 1 kasımda onaylanıp 4 kasımda ankara vergi dairesine gönderilmiş. 5inde ilgili memura sevk, 6sında ben elden aldım. 10 haziran tarihli belgenin onayı 1 Kasım ve erken değil @özesma nın da dediği gibi geçinenlerin evrakları büyük ihtimalle izinli/raporlu memura denk gelmiştir, aksi durumu dillendirmek dahi istemem... Ama pazartesi emine hanım gelince net yanıt alırsınız diye ümit ediyorum. Emine hanım telefonda son derece kibar ve yardım sever.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nisan 16 da ciktigimiz yolculuga nihayet kasim 7 sinde emekliligi verdik ayni isyerinde ise devam edecegim sorum su sigorta girisi nezaman yapabiliriz.bilen cevaplasa

bilgi için teşekkürler ama 2019 la başlayan 2 tane numara buldum her ikiside uzun bi numara onlarıda kabul etmiyor sistem.

valla ben de izmir eviss e gırıyom ancak kayıt bulunamadı cıkıyo hıcbır numarayı kabul etmedı kı malıyeye gonderıldı cvp beklenıyor yazıyordu gecen haftaya kadar artık kayıt bulunamıyor dıyor

bilgi için teşekkürler ama 2019 la başlayan 2 tane numara buldum her ikiside uzun bi numara onlarıda kabul etmiyor sistem.
E Devletten giriş yaptığınızda vergi dairesine teslim ettiğiniz evrakın sağ üst kösesine elle yazdıklari 5 rakamlı bir numara var onun başına 2019-xxxxx seklinde araya "tire" koyarak girebilirsiniz.Tabi ki istanbul başvurusu iseniz.. Diger iller farkli şekilde girebiliyor

cok tesekkurler elle yazılı bir numara yok maalesef ınteraktıf gelır ıdaresı dıresınden gırıp verdıgım teslım ettıgım( vergı daıresıne teslım sırketımden alkdıgım evraklarda) boyle bır numara yazılmamıs maalesef ıste neyse sanırım bekleyecegız baska yolu yok

emine77

Raporunu elinizde değil mi sizin
Arkadaşların anlatımı İstanbul için.
İzmir için giriş farklı
Raporunuzun ilk sayfasında rapor no var
İster onun tamamını ister son 5 hanesini girerek giriş yapabilirsiniz..

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6b6178291b6b8b7e26c80d288f71d399.jpg

ben konyadan verdim dosyami, evise nasil girmem gerekir

Üst Alt