Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Alibekar eger şimdiye kadar vergi indirimi almadıysanız 2012tarihli raporu vergi dairesi kabul etmez Ankara da böyle hangi ilde yaşıyorsanız oranın vergi dairesini arayın sorun onlar ne diyecek bakalım
Alibekar rapor süreklidir olsa tarihi önemli Ankara ve bir cok vergi dairesi 2012tarihli raporu kabul etmez siz hangi ilde yaşıyorsanız oranın vergi dairesini arayın sorun onlar ne diyecek acaba
@Alibekar elinizdeki raporla bütün haklardan yararlanırsınız yalnız emeklilik ve vergi indirimi olmaz Ankara maliye saglık kurulunu pazartesi arayın en son hangi tarihli raporlar vergi indiriminden yararlanır diye sorun emine hanım var diyo sitedekiler size yardımcı olur belki elinizdeki rapor tarihi kabul olur mutlaka arayın
Kasım ayında Temmuz biter. Ağustos da 10 gün tatil var. Aralık da bence Ağustos ve Eylül ayının da yarısı biter. Biraz hızlanma var. Nisan Mayıs ve Haziran aylarını 45 günde bitirdiler. Hızlanmak zorundalar 40.000 rapor bekliyormuş.
Mayıs ayı tamamen bitmedi. Haziran 20 si cıkanlar var ama haziran başında kurula girmeyen dosyalar hala var. Mayıs bitsin, dediğiniz gibi belki haziran hızlanır. Temmuzun kasımda bitmesi biraz hayal olur gibi..
Bence herkes Cimer e yazarsa işler değişir. Arada bir kaç kişi yazınca sorunu münferit zan ediyorlar. Herkes yazarsa işin rengi değişir. Eğer çözüm bulmazlarsa bu işe şimdi 5 ay gelecek yıl engelli arkadaşlar 7-8 ay bekler. Çünkü ortada sürekli artan dosya sayısı var. Bu iş böyle yürümez. Bir çare bulacaklar veya bulmalılar
emine77 8. ayda Ankaraya varmış bu sabah teblig edildi gönderilen evrakları İnteraktif Vergi Sisteminde Resmi olarak evrakları okudum 16 Kasım Günü posta yoluyla teblig edilecek deniyor Benim başvurum 29.05.2019
Günaydın, raporum 27 haziranda ankaraya gitti. 5 kasımda eksik evrak diye geri geldi. Hastaneye yönlendirdiler. Hastane oranların doğru yazıldığını söyledi ve yenisini yazdı bugün ankaraya tekrar hastane yollayacak. Ne kadar sürede sonuç gelir bilen arkadaşlar varmı?
Merhaba, hayırlı olsun bir sorum olacak "İnternet Vergi Sistemi" dediğiniz şahsi olarak sizin girdiğiniz mi yoksa şirketinize ait internet vergi dairesi mi?
Arkadaşlar ,
Emine hanımla görüşen veya Ankara ya ulaşabilen var mı bugün. Hangi tarihe bakıyorlar acaba. Benim raporun Ankara varışı 21 Haziran. Sabah dan bu yana arıyorum bir türlü ulaşamıyorum telefonlara bakmıyorlar, Ulaşabilen var sa hangi numara dan ulaştınız yazarmısınız