Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

arkadaşlar kocaelinde olupta raporundan haber alabilen var mı.? Bide raporu onaylanan arkadaşları okudukça çok seviniyorum galiba artık raporları düşürmüyorlar inşaallah bizimde raporumuz düşmeden gelir

Rapor yenileyenler hangi ayda bilen varmı .Ankara yı aradım cevap vermiyor.18 eylül Ankara varışlı raporum için Emine hanım kasım ayının sonuna doğru çıkar demişdi.Arıyorum cevap veren yok

Kocaeli gebze vergi dairesinden evraklarim 17 eylulde ankaraya ulasmis ocakta sonuclanir ins

Emeklilik onayını alan arkadaşlar, başvurudan kaç ay sonra sonuçlandı emekliliğiniz?

Ankaraya Ulaşamıyorum Arkadaşlar Güncel Bilgi Alabileceğimiz Numaraları Yazarmısınız 25/06/2019 Ankaraya Gidiş Evrağı Hakkında Bilgi Alıcaktım

özesma hastaneye gıttım raporumu ve aslı gıbıdır yaptırdım ancak ızmır evısten bakacagım bahsettıgınız numara yok bende yaa :(

22 temmuz ankaraya varıs mı sızın aslanguven

Mahirchayan]Raporun ön yüzünde rapor no var üstlerde.[/QUO[/USER] seni cok yordum kusura bakma rapor no: 1699-2019

0312 415 32 18 0312 415 32 08 bunlardan ulsabilirsiniz 0312 415 32 59

[/USER] olduuu benim bu yazdıgım numara ıle kabul ettı ben 2019 u hep basa koymustum :) mahircayn

Son düzenleme:
özesma

bir iki hafta içinde sonuçlanıyor onundeki aydan 1 rınden itibaren maaşın baslıyor erken haber geliyor artık cabuk sonuçlanıyor fazla beklemiyosunuz

Evis den bakıyorum rapor bakanliga gitti cevap bekleniyor diyor interaktif vergi dairesi dilekcelerinde baktığımda işlem sonlandi yazıyor ne anlama geliyor bilen varmı tesekkurler

Haziranın kaçına bakiyolar bilgisi olan varmı

Daha sonuçlanmamiş o yuzden beklicez

Bugün aradığım numaralar 0312 415 32 03 04 05 06 0312 415 32 17 0312 415 32 18 0312 415 32 59 numaralı telefonları defalarca aradım acmadilar sadece band kaydı cevap verdi aradınız abone cevap vermiyor diye.

arkadaslar neden bu kadar sıcağı sıcagına takip etme ihtiyacı duyuyorsunuz? belliki adamlar artık kasıtlı telefonlara çıkmıyor artık.zaten bas vurduysanız bir yerde işe girdiniz çalışıyorsunuz anlamı taşıyor olmalı sizi bu kadar sabırsızlaştıran nedir?

2019'da kasım ayinda yeni ve ilk verilen raporda subat 2020' de başvuruda sıkıntı yaratır mi ? Çünkü yil farki var başvuruda sikinti olur mu ?

Arkadaslar ben calisiyodum isten ayrildim vergi dairesine evralkari verdikten sonra ayni zamanda sehir degisikligi yaptik sonucu basvuru yaptigim vergi dairesinden alabilirmiyim sonuclandigi zaman

celalshnn ben ilk basvurumu %65 ile vergi dairesi uzerinden yaptim akabinde ogrendim ki 4a'dan değilde 4b den emeklilik sartlarini sagliyormusum.sgk once almis oldugum heyet raporunu kabul edemeyecegini soyledi ve yeniden sevk verdiler yeniden ayni hastanede heyete girdim 1 ay sonrasinda ve rapor goremiyorsunuz.hastaneden 2 ay sonra sgk dan ogrenecegimi soyleyerek ayrildim. 28/5 nci MAadde geregi is gucu kaybi neticesinde emeklilik basvurumu sgk daki calisan arkadaslari ikaz ederek ve bilgisayarlarindan girisi beraber yaparak sureci baslattim.bagkur servisindeki arkadaslar maluliyet diyerek emeklilige yonlendiriyorlar konuya cok hakim deiller.enson sorguladigimda ise hala rapor sgk ya ulasmamis .1 nci olarak yapmanizi tavsiye edecegim sey ilgili sgk bagkur servisinden sevk alip hastanede heyete girmeniz

mcaglarr

Selam bence bizleri sabırsızlaştıran acaba eksik evrak isteyecekler mi acaba oran düşecek mi gibi endişeler bilsek ki gittigi gibi gelecek hiç endişe etmeyiz

Değerli Bilgileriniz İçin Çok Teşekkürler...
anladığım kadarıyla siz de hala bekliyosunuz.Hakkınızda Hayırılısı
Bir ana Önce Pozitif Bir Şekilde Sonuçlanması Dileklerimle
Peki Üstad Bağkur Servisine Gitttiğim Zaman Malulen İçin Mi Yoksa 28/5 Madde için mi Sevk Yazın Diyicem?

emine77

emine hanımcım dikkatli bakın raporun üst tarafında isim tc bilgilerinizin altına doğru rapor no su var.

mcaglarr

Merhaba
Süreç normal olsa kimse ne arar ne sorar...

Burda 5-6 ay yada eksik evrak olup daha da sürecin dahada uzayan örnekleri var... Bunun adı sabırsızlaşma mı?

İnsanlar haklı olarak sorma gereği duyuyor....

İnsanların bilgi edinme Hakkı en doğal hakkı değil mi?

İnsanlar sormayıp ne yapsın ?

Başvuru yaptık elbet 5-6 yada 1 yıl sonra sonuçlanır ,merak edecek ne var ?canım nede olsa çalışıyoruz. Zaten hastayız belki o zamana kadar ölürüz adres olarak mezarlığı mı ikinci adres gösterelim ? Bu şekilde de mi davranalım ?

Bir insan,a sıcağı sıcagına takip etme ihtiyacı duyuyorsunuz sorusunu sorma hakkını nereden alıyor sunuz?
doğru mu sizce?

Telefonu kasıtlı açmadıklarını söylerken eminsiniz. Bilgi almak isteyen vatandaşa bilgi vermemek doğru mu ?

Şunuda belirtmek isterim; Arkadaşlar tüm kalbimle inanıyorum canla başla çalışıyorlar. İş yoğunluğundan telefonlara bakamıyorlar. Bunu herkes bildiği ve anladığı için, cimer şikayet etmiyor.
Normal de yasa bir başvuru 30 gün içinde cevap verilmesi gerekir ve 60 gün geçtikten sonra yasal yollara başvurma hakkı var. Arkadaşlar bunları bildiği halde herkes burda başta emine hanim olmak üzere herkese teşekkür ediyor. Dua ediyor. Bunu yapacak kadar iyi yürekli burdaki insanlar.

Burda çözüm iş yoğunluğu göz önünde bulundurularak, eleman ihtiyacını artırmak değil mi ?

Bir kişi telefonlara gotevlendirilse tüm gun görevi sadece bilgi vermek olsa olmaz mı?

incisel bende rapordan 1sene sonra başvurdum raporunuz yeni sorun cıkmaz yönetmelik en son 2019 şubatta degişti
Tamer25sonucta hayati konu vergi indirimi olmadan emekli olamıyoruz
Alibekar ankara maliye saglık kurulunu salı arayın elinizdeki rapor 2011tarihli rapor kabul oluyomu sorun emine hanıma arkadaşlar yukarda numarayı yazmışlar

Üst Alt