Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

5 ay bekledim 5 ay sonra Eksik evrak var diye vergi dairesinden bilgi geldi eksik erağı tamamlayıp gönderdim ne kadar daha beklerim benim gibi bir durum la karşılaşan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim şuan toplamda evrakları ilk vergi dairesine verdikten sonra geçen süre 7,5 ay oldu

Detaylı açıklama için teşekkürler,

Raporda el ilen dosya numarasının başına 2019 - ..... görünen numarayı yazdığımda çıktı sonunda. Tekrardan teşekkürler

Arkadaşlar vergi indirimi nekadar zamanda açıklanır rapor oranında düşüş olurmu acaba

Alibekar 3ila5ay arası sürüyor elinizdeki 2011tarihli rapor kabul oluyomu sorun emine hanıma arkadaşlar yukarda numarayı yazmışlar maliye saglık kurulunu arayın

Merhaba Iyi akşamlar ben ne yaptıysam süreci takip edecek bir yere ulaşamadım her şeyi denedim ama olmuyor Raporun Ankara'ya varış tarihi 2 eylül

benimde 10 temmuz az kaldı diye düşünüyorum tarihlerden birbirimizi haberdar edelim

Merhaba,19.06.2019 tarihine ankaraya gönderilen raporum onaylanmış şirketimin bana gönderdiği mail ile öğrendim,bekleyen arkadaşlar tarih konusunda bilisi olsun diye yazdım,herkese sabırlar.

Alibekar 2019şubatta yönetmelik değişti acaba yeni yönetmelige göremi puan verirler onuda sorsanız iyi olurdu yeni puanlama 2019yönetmeligyle hastalıgınızın puanı aynıda kalmış olabilr azalmışta olabilir artmışta olabilir bunu kimse bilemez vergi indirimine başvurmanız lazım

bildiğim kadarıyla sadece metinler üzerinde değişiklik oldu.
mesela erişkinler için rapor diye yazılması.
bir de çocuklarda puanlamanın kaldırılması ve ÇÖZGER sisteminin getirilmesi oldu.
puanlama da bir değişikliğe gidilmedi diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar çocugumun çözger raporu Var bende vergi indirimine başvurmak istiyorum ne yapmam lazım

Slm arkadaslar 20 haziran tarihli raporumun yazisini bugun aldim ve sgk ya teslim ettim emeklilik yazınız eve gonderilcek dedi herkeze hayirli bekleyisler insallah evraklariniz sorunsuz gelir

Celalshnn.

puanlar üzerinde de değişiklik oldu. meme kanseri evre 1 ve 2 de yüzde 20 verilirken şubat ayında yapılan değişikliklerle yüzde 60 veriliyor

celalshin arkadaşlarında dediği ğibi bazı hastalıklarda puan arttı bazılarında düşürüldü

mayıs ayı bekleyen arkadaşım mayıs kalmadıkı sen ankarayı bi araştır haziran eli kulağında bitmekm üzere mayıstann dosya kaldığını düşünmüyorum

coşkun42
Konuları geriye donuk okumayınca bu şekilde haziran ayının 20sinde diyen ilk kişiye inanmak istiyoruz tabi. Ama mayısın 20sinden 31 ine 22 dosya hala imza aşamasında. Haziran başında da onaylanmayan dosyalar cogunlukta.
Bu konuyu defalarca yazdık. Tarih tek tip gitmiyor bir aralık var o sekilde devam ediyor. Mayısın 20sinden haziranın 20sine kadar olan dosyalar işleniyor. Orneği benim haziran 20 ve onaylandı. Bu demek değildir ki artık 20 hazirandan once dosya kalmadı. Tam tersine %50 si daha imza aşamasında..
Hatta temmuza gecildiğinde de aynı muhabbet olacaktır. Hazirandan dosya mı kaldı diyenler olacaktır :)

Allahım tez zamanda hayırlı güzel sonuçlar almayı hepimize nasip eder inşaallah

İnşaallah önümüzdeki hafta Mayis biter de hepimiz iyi haberler aliriz.Bilgi alan arkadaşlar,paylaşırsa memmun oluruz.

Arkadaşlar Ankaradaki evrak bu gün imzaya girmişse ne kadar zamanda sonuç çıkar ve istanbulda elime ulaşır?

zaten yazımda da olasılıklı konuşmuştum.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

30 mayisdan hala bir haber yik, hayirli haberler aliriz insallah arkadaşlar

Aselsan

Kardeş muhasebeci bilir sen onlara tanış daha iyi olur burdaki bilgiler kendine göre gidiyor şirketler insanlar tamamen farklı olduğu için yalnış yol izleme derim

Birde buraya bakarak başlayan olursa bu yola kendiniz hastane den rapor alın derim.Vergi dairesin den sevkli gitmeyin benim 4 ayıma mağal oldu 5. Ayda dilekçe verdim bana sevk al dediler aldım bayrampaşa dan ve dosya 9. ayın 13 ün de burden gönderildi heralde ankaraya da 20 sin de filan varmıştır. YANİ HALA 4 AYIM VAR SONUÇLANMASINA YAZIK ÇOK YAZIK NERDEYSE 1 SENE OLUCAK SEVKLİ GİTMEYİN 300 TL VERİN KENDİNİZ ALIN....

Aselsan

Evet işyerinden çıkışının yapılması lazım. Önce SGK ya gidip emekli olabilirsin yazısı aldıktan sonra işyerine veriyorsun. Emeklilik işlemlerinin gerçekleşmesi için işyerinin çıkış yapması gerekiyor. Aynı işyerinde devam edeceksen yeniden girişini yapıyorlar.

Üst Alt