Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

nisan ayında giden rapor eksik evrak diye geri geldı. ısrarla psg raporunu ekleyın dedıgım halde vd almadı sonuc 4 ay daha bekle
uyku abnesı ıle ılgılı gonderdıgınız raporlara mutlaka psg raporunu ekleyın almasalar bıle ısrar edın.
19.04.2019 Mükellef dosyası oluşturuldu.
18.04.2019 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
5.04.2019 Rapor alındı.
22.04.2019 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
26.08.2019 Tekrar Sevk (İŞYERİNDE ÇALIŞTIĞINA DAİR TARİHLİ, İMZALI VE KAŞELİ YAZI İLE BAŞKANLIĞIMIZA MÜRACAAT EDİNİZ)
27.08.2019 Hastaneye tekrar sevk edilmek üzere mükellef çağrıldı.
27.08.2019 Hastaneye tekrar sevk edildi, rapor bekleniyor.
23.09.2019 Hastaneden yazı geldi.
5.04.2019 Rapor alındı.
27.09.2019 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor

Merhabalar bizim ankaraya kurula gönderilen raporumuzun cevabı geldi...Bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı resim yüklemek istedim ama onuda yapamadım

Ben, vergi dairesine başvuruyu bile yapamadım, adamlar abi biz bilmiyoruz sen Fatih'e git, orası bu işin merkezi dedi de oraya gidip herşeyi ekleyip vermiştim. :)

ogoksen

Bugün gorustum. Mayıs listesi ellerinde. Dosyaları bulamadıklarından bu kadar gecikiyor gibi anladım ben. Arşivden dosyalarımızı bulmaya çalışıyorlarmış.

@hnspiyi arkadasım bunları nerden görüsyorsun? Mersinde evis yok ben göremedim.edevlette de göremiyorum

Merhaba yazacağım konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim;
Süreli raporla emekli oldum.

Rapor/Vergi indirimi süresi dolunca Sgk hastaneye sevk etti;hastaneden aldığım raporu Sgk Temmuz ayında Ankara Merkez Sağlık Kurulu na Kep ( Elektronik posta ) olarak gönderdi.

4 ay geçti.Ankara yı aradım ne durumda diye.TC kimlik no ve isimle evragimin görünmediğini söyledi oradaki görevli.
E devletteki Dys evrak takibinde Sgk nın gönderdiği numarayı(varide no) söyledim; o numarayla baktığında da başka isim görünüyor dedi.

Sgk yı arıyorum cevabı beklemek zorundayız diyor,Ankara da yazdığım gibi diyor.4 aydır maaş kesik,ilaç da alamıyorum bu yüzden.

E devlet interaktif vergi dairesinden dilekcelerime tikladigimda eski raporum görünüyor. Yenisi görünmüyor.

Zaten Ankaraya telefonla ulaşmak çok çok zor.Telefonlara çok zor cevap veriliyor sürekli arasam bile.

Kontrol muayenesinde Ankara dan cevap gelmesi bu kadar sürüyor mu (4 -5 ay )
ve benim bu evragima nasıl ulasabilirim en azından hangi aşamada diye?

Teşekkürler simdiden

hsnpiyi

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, ilçe olarak Fatih'de onu demek istiyorlar yani başlarından atıyorlar :)

Merhaba arkadaşlar
En son 27 haziran tarihi belli olmuş sanırım.
Başka belli olan var mı ?
Ankara ile görüşen var mıdır?
Tesekkurler. ..

LazraiL28

engelli raporlarında oran çıkması durumunda ücret yok. kime neye göre 300 tl veripte rapor alacaklar? yanlış bilgi vermeyelim. şimdi 300 tl istiyorlarmış diye vergi dairesinden sevkli gitmeyi düşünecekler. diğer söylediklerinizde ise haklısınız bireysel başvuru biraz daha erken yol alıyor.

Selam arkadaşlar 27/05/2019basvuru yaptım 27/09/2019 raporunuz sağlık bakanlığına gönderildi yazıyor eviss te 11 ayın ortasına geldik hala cevap yok forumdan arkadaşların verdiği tel numaralarını arıyorum bakan yokbu arada hastane raporum sürekli %64 ilgilenen olmadığı için bende cimere başvuru yaptım herhalde onlarda ankaraya ulasamadilar Allah herkese sabır versin.

Ercanuzel

Maalesef 27 Eylülün üzerine 5 ay koy. O zman sonuçlanıyor. Forumda geçmiş paylaşımlara bakarsan genellikle 4.5 - 5 ay sürdüğünü görürsün.

Ya arkadaşlar 2017de verdim 3ay sürdü şimdi bi gariplikmi var yogunlukmu var

Arkadaşlar osas uyku apnesi için psg raporu 1.yatış raporunu mu 2.yatış yada hepsini mi gönderiliyor ankaraya bilgisi olan yazabilir mi

Samil38

Mrb Arkadaşım ben şaka yollu söyledim netice de % 40 alamazsan senden alıcaklar heyet raporu parasını değil mi hani her halükar da parayı sen ver al espirisi yaptım.. Bekleyen herkese bol bol sabırlar diliyorum çünkü Türkiye de (Para) Din İMAN bende dahil olmak üzere..

Bu çağda bir rapor için 4-5 ay beklemek. Olacak iş değil. Ya engellidir ya değildir karar vermek bu kadar zor mu? Sahtekarlıkların önüne tepeden geçemezsin alt kaynağında önüne geçersin. O da engelinin değil devletin sorunu. Ceremesini biz çekiyoruz. 30 yıl adam gibi çalıştık ve sağlık sorunlarımız var. Şimdi de raporun onaylanma süresini uzat. Olacak iş değil!!! Nasıl olsa mal gibi bekleriz biz. Bu işin uzaması insan hakkı ihlali yanı kul hakkına girer. Sorun varsa çözülmeli. İnanın böyle devam ederse. 1-2 yıl sonra raporun GİB MSK da onaylanması 1 yılı bulacak. Makam sahiplerine biraz vicdan diyorum başka da bir şey demiyorum.

Burada herkes engeli ile ilgili bir şey paylaşıyor. Eyvallah tamam da. Süreci hızlandırmak için kimsenin çabası yok. Her yere yazdım. Yazacağım da bıkmadan usanmadan. Gelen cevaplar tatmin edici değilse tekrar yazıyorum. Sizlerde yazın bıkmadan usanmadan. Bu 1 kişinin değil 40.000 kişinin sorunu.

Bence en büyük sorunumuz bu. Hergün evise bak. Inter aktif vergi dairesine bak. Telefon et ama ulaşma. Ulaşmak sayısal loto tutturmak gibi bir şey. Ya da ulaş insan yerine konma.Özel sektörde böyle davran bakalım, kendini kapının önünde bulursun.

uyku 1 ve 2 ve sonuçlarınızı mutlaka verği dairesine verin.ve raporunuzla mutlaka beraber gitmesini isteyin..yoksa raporunuz eksik evrak diye geri dönebilir...diger hastalıklarınızla ilğili rapor ve tetkik ne varsa gönderin...işinizi saglama baglayın...en mantıklısı ...

İyi akşamlar arkadaşlar yorumları okuyor düne kadar bende sizler gibi yorumlara göre hesab yapıyor ağustos 16 kuruldan çıktığım tarih üstüne 1 ay hastane vergi dairesine raporu gönderme ekliyor üzerine 20 gün ankaraya gönderilme ekliyor ocak sonu şubat ayı içinde sonuçlanır diyordum ama sistem öyle güzelki vergi dairesi heyete gönderirken istemiş olduğu çalışma belgesini kaybetrmiş şimdi benden o belgeyi istiyor rapor halen vergi dairesinde adamşarın umrundamı hastaneden başlayın vergi dairesi ankara hiç kimsenin umrunda değil bizlerin raporu malullüğü şimdi bu belgeyi verdiğimde beş ay sayacam bide eksik belgeden gelirse bi beş ayda ordan bekleriz hadi hayırlısı sistem çok iyi

Benim başvurum 29 Mart. Verilen randevu tarihi 22 Ağustos. Heyete girdiğim tarih 9 Eylül. Rapor oranım%41 ana sisteme yanlış hesapladıkları için %26 yansımış. Itiraz ettim 1 ay da düzeldi. Şimdi hekim bey suç kimde?

Arkadaşlar herkese selamlar,benim durumumda olup,rapor alanlar veya kuruldan kaç oranında rapor alabileceğimizi bilenler yardımcı olursa çok sevinirim,nasipse geç kaldım biliyorum ama bu hafta vergi indirimine başvurup bayrampaşa devlet hastanesine sevkimi isteyeceğim,Hastalığım nörejen mesane günde 6 kez tak sonda yapmaktayım ve bu hastalığa bağlı sol böbrek işlev kaybı ,ortalama kuruldan%kaç veriliyor,nörejen mesane ve tak kullanımım toplam 12 yıl olduğunu ve sürekli olacağını ürodinami testinde mesane kaslarının felç olduğu bilgisi verilmişti,Allah herkese sağlık sıhhat versin belki hastalığımın ilk çıktığı zaman başvursam belkide emekliydim belki hata yaptım bilemiyorum ama şimdi içinde bulunduğum sektör zorda olduğundan bu halkımı kullanmak istedim açıkçası,Toplam prim günüm 2002 giriş 6000 gündür👍Bilgisi olanlar veya benzer durumda olup rapor alanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum,

Finans sektöründe 20 yıldır yatırım uzmanı olarak çalışmsktayım ,yardımcı olacak arkadaşlar telefonumdan yazarlarsa bu hafta başvuru yapacağımdan çok çok memnun olurum 👍0535-572-53-99 Barış

@felek127070
Buradan nörojen mesane olarak arama yapın daha önce yorumlar yapılmış. yüzde 60 civarı almış sizin durumunuzdakiler.

Samil38
vergi dairesinden sevkli gittim direk hastaneye başvuranlarla aramda 2 gün vardı heyet ve hastane işlemlerinde. O farkta vergi dairesine gidip gerekli evrakların listesini alıp hazırlayıp vermemle alakalı. faydalı bilgiler olduğu kadar yanlış yönlendirmeler de çok burda. direk hastaneye de gidip rapor alsanız vergi indirimine başvuracaksanız eğer yine gerekli evraklarla ve raporla beraber vergi dairesine gitmek zorundasınız.ha baştan yapmışsınız bu işlemleri ha sonradan.

Merhaba az önce siteye giriş yaptım bir problem görünmüyor

Elden Başvuru : 30/05/2019
Ankaraya Ulaşması : 10/06/2019
e-tebligat ile geliş : 18/11/2019 (5,5 ay sonra)

Herkese kolaylıklar diyorum. Benim onayım gelmiş bayağı uzun sürdü gerçektende.

Üst Alt