Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Arkadaşlar,
Bugün Ankara ile görüştüm. Engelli bölümü GİB den başka yere taşınmış. Şimdiye kadar aradığımız telefonlardan artık ulaşamayacağız. Yeni numaralar daha sonra duyuracaklarmış. İnşallah yeni heyyler kurulur ya da heyetin toplanma günü artar. Bakalım hayırlısı ile
Bilginiz olsun istedim.
Ankaradan.. Mayıs ayından beri bekleyince artık ahbap oluyorsunuz ankara daki tüm bolumlerle
Sadece mayıs da demeyelim. 2017 den beri demek daha doğru olur. 3. Vergi indirimim. Ama bu sonuncusu fena bir tecrübeydi ve hala bekliyoruz.
Neden 3 .cü.ilk ikisi sürelimiydi.benimkiside ikinci olacak.ilk rapor 2 senelikdi.ikinci rapor ömür boyu.ankaradan sürekli onay cıkarmı acaba.ayrıca kontrol şartlılar ankaradan daha çabuk onay cıkıyor dediler aslı varmı.bilgilendirirsen sevinirim.
3. Bu raporum ilk ikisi süreli, bu seferki süresiz.
Kontrol şartlılar daha çabuk çıkmıyor. Çok alakası olan durumlar değil. Ama 2. Veya 3. Kez vergi indirimine başvuranlar biraz daha uzun sürebiliyor.eski dosyaları arşivden çıkarıp dosyaya ekliyerek kurula ve imzaya yolluyorlar. Bu işlem bile süreci uzatabiliyor. Benim Mayıs ayı arşivden dolayı takılmış.. Ama bellide olmuyor bu işler biraz da şans..
@afacan6769
Şunu unutmayın ki hiçkimsenin ömür boyu rapor garantisi yok SGK tekrar sağlık kurulu raporu isteme hakkını saklı tutuyor bilginize
Bu sitede de kalıcı rahatsızlıkları olduğu halde tekrar sağlık kurulu raporu istenen çok arkadaşımız var
Mahirchayan Merhabalar benim raporumda süreli 2 yıllık % 46 ortopedi % 20 koah baltazar sistemi ile % 57 ye düştü 5.5 cm kısalık var bacağımda bu arada koah değeri diyorlar ilk başvurum yani emekli olma şartlarım tamam süreğen kronik olarak raporum süresiz olur mu acaba bir bilgin var mı ?
ben koah hastasıyım. heyete başvurduğuımuda durmumun kontrol altında olduğu gerekçesi ile (heyet doktorudakendi doktorum daha 15 gün önce acilde yatmışmıştım koahtan) puan verilmedi bana. sürekli tedavi görüp ilaç kullanıyorum bu arada. yüksek ihtimalle rapor yenilemede durmunuz stabilse puan vermezler
Ms ve epilepsi hastasiyim 12 aydır bir sonuç gelmedi sadece volforik asit testi nedeniyle ek tahlil istediler bu gidişle normal zamanında emekli olacağız her halde ilk müracaat 07.11
2018
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar merhaba az önce ankara merkez sağlık kurulunu aradım telefon ilk çalmasında açtılar ve bilgi aldım numarayı paylaşıyorum 0312 415 32 92 ve 94 herkese geçmiş olsun tekrardan