Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Rapor yenileyenler hangi ayda bilen varmı .Ankara yı aradım cevap vermiyor.18 eylül Ankara varışlı raporum için Emine hanım kasım ayının sonuna doğru çıkar demişdi.Arıyorum cevap veren yok

Selam arkadaşlar Ankara ile şimdi konuştum sonu 18 le biten telden Haziran bitmemiş daha benim Temmuz 23 Aralık sonu dedikler

Tamer25 hocam ben senin gibi olumlu düşünmüyorum.maliyede illaki yoğunluk olur ama telefonlara surekli bakamayacak kadar yoğunluk olmaz yani her vakit telefona bakılmamasıdna artık art niyet ararım.işin içine art niyet girdiğini düşündüğüm anda işler değişir,çünkü o art niyetli ise sen dosyanı sordugunda fişlenebilir oranda düşüklük, iş geciktirme yada ıvır zıvırdan sebep evrak eksikliği gibi sebepleri dayar işin olmaz.ben yeni aldım rapor %70 verdiler ortapedi azarladı hatta %11 verdi ama hiç ters hareket etmedim adam sadece tetkikleri yazdı bıraktı.noroloji ortapediye katılmadı %66 verdi(srabiral palsiden)ben çok hazır cevap veren sözlerimle kesinlikle karsımdakini darmadagın eden biri olmama ragmen ortapediste ters yapmadım ama ters yapsam adam istese norolojisti zorda bırakacak şeyler yazardı ama sadece tetkiklere yansıttı.demem oki insiyatif kullanan kişilerin duyguları oldugunu ve bu duyguları etki edecek sebepler şahsi bile olsa çok rahat bir şekilde sonuçlara yansıyacagını unutmayalım.tabi evrak eksikliğini sadece telefondan oğrenebiliyorsan, durumu tamamen başka bir hale sokar o ayrı.ama insiyatifi elinde tutanlarla mucalade edemeyeceksen sonuç olarak idare edip sonuca ulaşacaksın:)bide ivdb de dosya acılmış orda yazmıyorlarmı dosya eksikliğini?

Sevgili arkadaşlar,
15 mart 2019 da kontrol muayenesine (ilk başvuru değil) sevkimle başlayan süreç bugün SGK dan saat 19:00 itibariyle gelen "aylığınız bağlanmıştır" SMS iyle sonlandı. Edevlette hala durdurulmuş gözükse de aylığımın bağlandığı ve birikmiş maaşımın yatırıldığı söyleniyor.
Bu haberi sizlerle paylaşmak istedim, yaklaşık 8 ay sürdü, bu devletimiz için büyük ayıptır, engellilere reva değildir.
hepinize kolaylıklar diliyorum, saygıyla selamlıyorum

arkadaşlar ankara haziranın kaçında bilen varsa yazarsa sevinirim

Bağkur imtina davası hakkında

Arkadaşlar 4a için rapor aldım 44. Ankara’ya gönderdim sonucu bekliyorum. 4b son yıllarda olduğu için 4a emekli olamayacağım söyledi. Bağkur Sevk alıp tekrar rapor aldım ve SGK 4b 37 ile red cevabı verdi.yüksek sağlık kuruluna itiraz ettim. Şimdi sorum şu 1261 gün SSK olup sonra emekli olacağım sonucuna vardık. Lakin 4a şartlarım tutuyor Bağkurdan imtina davası açıp emekli olabilirmiyim. Böyle bir durum başına gelen tanıdık biri var mı ? Bağkur imtina davası hakkında bilgisi olan var mı ?
Teşekkür ederim.

gokseldbuga

Benim maaşım temmuz ayında kesildi.tekrar sevk aldım ankara ya eylül 18 de gönderdim.ekim ayında ankarada emine hanım rapor yenileyenler fazla beklemiyor kasım ayının sonuna kadar işlemin biter demişdi.seninki neden bu kadar uzun sürdü acaba evrak eksiği filan mı vardı.ben 2 3 ayda bitet derken şimdi meraklandım senin yazdıklarınla.yinede sana hayırlı olsun.ilk raporum 2 senelikdi ikinci raporum ömür boyu inşallah maaşda ömür boyu olurda birdaha uğraşmam

Arkadaşlar Merhaba,
31 Mayısta %43 raporla Isparta vergi dairesine müracat ettim. 21 Haziran da Ankara ya varışı , 12 Kasım Dün Isparta vergi dairesi aradı, vergi indiriminiz onaylandı dedi, bu gün sabah gittim elden aldım %43 süresiz. Tüm bekleyen arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Umarım en kısa sürede sizlerde alırsınız.

Birde bilgisi olan arkadaşlara birşey soracağım. Bu gün sabah elden aldığım vergi indirim yazısı Isparta Vergi Dairesine hitaben yazılmış olan ve bilgi amaçlı bana verilen yazı. İş yerine bunu vermem yeterli mi. Vergi dairesindeki kişi Çalıştığın işyerine hitaben yazı yazacağız o tebligat ile gelecek 1 hafta 10 güne gelir dedi. Bu yazı ile Emeklilik Başvurusunda bulunabilirmiyiz. Yoksa işyerime tebligat ile gelecek yazıyı beklemem gerekli mi .

afacan6769
Martta başladım muayeneleri oldum, 18 Hazirana heyet günü verdiler, 3 ay buradan var, hastane 6 Ağustosta raporu Buca SGK ya gönderdi, 2 ay da buradan var. Ankara süreci de 3 ay sürdü, toplam 8 ay. Emine hanımı arayıp sorduğumda "sizinki kontrol muayenesi 1 aya çıkar " dedi, 3! ay sürdü. Kontrol muayenesine giden ile ilk defa vergi indirimi alan aynı sıradan gitmiyor diye bir algı oluştu ama 3 ay bekledim, dolayısı ile Emine hanıma pek güvenmeyin derim.

gokseldbuga
3ay sürmüş işte. Kontrol ile normal muayenenin ayrı gittiğini sen soylemiş oldun. Normali 6 - 7 ay sürüyor. Mayıs ayı hala bitmedi...

Mahirchayan

Zaten Emine hanım 2 veya 3 ay sürer dedi rapor yenileyenler için.kasımın sonuna doğru ara belki çıkar dedi 2 bucuk ay içersinde diye.araya bayramlar girdiği için 10 15 gün erken olur diye .3 ay sürse aralığın 15 inde çıkıyor zaten.yani Emine hanım doğru söylemiş oldu.sizinki hastanede oyalandığı için uzun sürmüş Ankara dan rapor 3 ayda çıkmış oldu.göksel e yazdım mahirchayan

p53Bkn.png
[/url][/IMG]

halen beklemekteyiz ?

Merhaba UNAL28IST
Gördüğüm kadar ile İstanbul evisten sorgulama yapmışınız , bunu nasıl başardınız acaba ? Ben her türlü bilgiyi girmeme rağmen sayfa hiçbir türlü açılmıyor ne evrak takibini yapamıyorum.
Şimdiden teşekkürler

H@LİT

MERHABA evet bu konu hakkında bilgi vereyim arkadaşlar öncelikle tc niz le giriş yapıyorsunuz birde vergi dairesine verdiğiniz dilekçenizde numaranız var o numarayla kolaylıkla işlem yapabilirsiniz
eğer dilekçe numaranızı bilmiyorsanız edevletten giriş yapın
JVJn5Q.png
[/URL][/IMG]
burdaki linki tıklayıp açılan sayfadan
YdLr1Z.png
[/URL][/IMG]
işlem sonuçlarım dan dilekçelerime tıkla ordanda

dilekçemi görüntüle kısmından dosyayı indir orda zaten yazıyor dilekçe numaran ordan halledebilirsin

Sonu 18 olan nodan ulastim simdi arkadaslar haziran ayi bakliyo dedi kaci diye sordum komple dagitildi bilmiyorum diye cevap verdi eylulde gonderenler icin subat sonunu bulur diyo

selam şimdi bir arkadaşımla evıss ten baktık 27 hazıran ankara ya varıs olan rapor olumlu sonuclandı dıye onayı gorduk bılgınız olsun ıstedım

Hayırlı olsun gözün aydın darısı benim ve bekleyenlerin başına.

saol kardesım benım degıl arkadasımın benımkı 3 temmuz varıs bakalım hayırlısı

emine77
Sizin dosyaya mı baktınız arkadaşınızın mı? Hatırladığım sizin dosya Ankara'ya varış Temmuzdu.

bu arkadasımın dı 27 hazıran onaylanan. Benım 3 temmuz ankaraya varıs ben beklemedeyım hala Zaman olarak gorun ıstedım de

emine77

Temmuz da artık eli kulağında. Her an haber gelebilir. Ben de Temmuzu bekleyenlerdenim.

Benim rapor 29 mayis Ankaraya varış.Az once 17 ile biten no da bir Hanimefendi ile konustum,daha sonuçlanmamış görünüyor dedi.Elimizde hala bir miktar mayis ayindan kalan raporlar da var dedi.Haftaya cuma ya arayin ,olmazsa arkadaşlara bir sordururuz diye konuştuk,sonu hayir olur inşaallah.

İnsanlar dört gözle kendi sonuçlarını beklemekte. Bilindiği üzere artık eskisi gibi puan düşürmüyorlar. Hastane engel oranları alan kılavuzuna göre puanlama yaptıysa sorun çıkmıyor. Buna rağmen insanları şimdi de tedirgin eden acaba eksik evrak, eksik tahlil sonuçları vb. bir durumla karşılaşırmıyım. Karşılalırsam süreç daha da uzayacak endişesinde. Yoksa Ankara safhası kısa sürede sonuçlansa insanlar bu kadar strese girmeyecek.

Evet o konuda cok haklisiniz zaten uzun sure bekliyoruz ins hayirli sonuslar sonuclar aliriz sabirla bekliyoruz

Üst Alt