Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
maalesef vergı daıresınden sevklı gıttıgım ıcın hastane ankaraya dırek yolladı benım raporumu ben enabız da goruyorum ama detayları degıl sadece sureklı ve oranı .aynen vergı daıresınden dılekcemın ustune bu numara yazılmıs 20190225000000172809 ancak kayıt bulunamadı dıyor işte sıkıntım bu
ya ankaraya ulaşan uokmu haziran 18 dediler bpazartesi cuma oldu hala 10 hazirandan bahsedenler var bilerekmi yazıyolar çok afedersiniz yoksa sallıyorlarmı aklım almadı
Hayirli cumalar hayirli kandiller herkese ben de yeni katildim gebzeden vergi dairesine verdim evraklarimi 17/09/2019ankara vergi dairesine ulasmis az once ankarayi aradim haziranin ortasina baktiklarini soylediler hakkimizda hayirli olsun bekliycez
Arkadaşlar,29 Mayis Ankaraya varış raporum hâlâ sonuçlanmamış,baska da bir bilgi alamadim.Emine Hanimin telefonunu düşüremedim,diger numaralardan ogrendim.Sabır dilerim tüm bekleyen arkadaşlara.
[FONT=sans-serif]Merhabalar,[/FONT] [FONT=sans-serif]Bağkur'la ilgili tüm şartlarımı doldurmuş bulunmakta olup, sağlık sorunlarımdan dolayı nasıl emekli olabilirim.[/FONT] 5510[FONT=sans-serif]/28 kanundan emekli olunabilir diye belirtilmiş.Fakat Nasıl bir yol izlemem konusunda bilgim yok.[/FONT] [FONT=sans-serif]Beni aydınlatırmısınız. Teşekkürler.. [/FONT] [FONT=sans-serif]NOT : % 55 oranında raporum mevcut[/FONT] [FONT=sans-serif]son primlerim Bağkur[/FONT]
ya benimki 27 haziran konyadayım emine hanımla 1 fata öce görüştüm 20 gün sonra dedi ama evis konyada yok bildiğim kadarıyle e devlettene gözükmüyo işlemler kısmında hiç bişey çıkmıyo sadece görüntülemede gönderdiğimiz evraklar gözüküyo 5 ay oldu
Mayıs ayı bitmek üzere. 1haftaya son raporları bitirirler gibi. Haziran yeni başladı. Arada 18 veya 20si gibi cıkanlar oluyor. Sizin daha 28 haziran 2 hafta 1 ay arası en geç sizinki de sonuçlanır.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emine hanım mayıs ayından sadece izinli memurların evrakları var çok az dedi mayıs tan fazla bişey yok dedi bakmışlar mayıs bitmiş son birkaç kalem yazıları yazılıyo demişti ta ekim sonlarında haziran ayının 14 den başlayacaklalarını aradaki 10 günlük tatilin haziran ayının fazla sürmeyeceğini söylemişti doğruda 15 kasımda haziran kalmaz kanımca belkide daha önce
Emine hanım orada sekreterlikte çalışıyor. Ve bana soylediği kurulu bugüne kadar goremedim bile lafı bazı şeylere çok hakim olmadığının kanıtı. Elinden geldiğince ekrandan bakabiliyor sadece. İzinli personel mi başka bir durum mu bilmiyor sadece tahmin yürütüyor.
Umarım dediğiniz gibi Haziran ayı, 15 kasımda biter. Bizim mayıslar da bitmiş olur belki )
EMİNE hanım vergi dairesine teslim ettiğiniz evraklar da değil.hastanede işlem sonuçlanıyor bitiyor engelli raporunuz çıkıyor üzerinde sizin fotonuz oluyor. engel oranınız yazıyor heyet imzaları var 2. sayfasında hatta. o raporda 2019 ile başlayan uzunca bir rapor numarası var
20195301411177546f93 tam olarak böyle sondan 3. sü harf benim raporda. bunu tam yazarsam açıyor izmir evis başka türlü araya - koy son 5 hanesini yaz açmıyor.
hastane ilk etapta vermiyor raporu ben 1 hafta sonra gidip aldım 4 tane de aslı gibidir yaptırdım lazım olur diye ancak e devletten de indirebiliyoruz engelli raporunu
özesma hepinize cok tesekkur ederım ben bıran once gıdıp hastaneden raporu alıcam o zaman baska yolu yok o numarayı bulmam ıcın desesteklerınız ıcın cok cok saolun hayırlısı olsun ınsallah
Mehaba arkadaşlar bugun 03124153204 nolu numara ile görüştüm 20 haziranda ankara varişli raporum 05/11/2019'da %49 süresiz olarak onaylanmış ALLAH cevap bekleyen arkadaşlara sabir versin bir an önce raporlari cevap bulsun
selam ben 5 ay bekledim ve raporum geldi emeklilik dilekçemi verdim 21 de ilk maşımı alacagım darısı herkezin başına toplu para dediler oyle bişey yok sgk ya basvurdugunuz ayın birikmiş parası oluyor sadece birikmiş 944 lira para aldım daha ilk maşımı almadım bakalım kaç para olacak 21 de maaş gunum herkeze hayırlı kandıller..
bir haftada mesaj geldi e devlettede gözukuyor maaş gunu falan ama yatan para gözukmuyor ekimin 28 de basvurdum kasımın 1 rinden itibaran maaş basladı 21 de ilk maaşımı alıcam
engelli aylıgım hastanede işlerin uzun surmesi nedeniyle ve yuzde 70 in uzerinde olmasına ragmen film ve tetkikler sebebile 3 ayı geçtiginden dolayı maaşım kesildi sgk evrak takip sisteminde rapor ankara da gözukuyor beni nasıl birr sureç beekliyor ne yapmam lazım bigisi olan var mı
Yatın uyuyun. Nasıl olsa sesimizi duyan yok. Yazdiklarimiz havada kalıyor. Allah kerimdir. Artık işlemlerimiz ne zaman biterse. İyi uyku çekin.
İyi geceler.