Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkdaslar enim ağustos 15 ocak 'ın ortalarında dediler bekliyoruz birde büyük iller geç oluyormuş bazı arkadaşlar öyle yazmış o zaman benimki uzun sürer gaziantep

Yemin ederim nefret ettirdiler.15.03.2019 dan beri bekliyorum.12.07.2019 karar verilemedi deyip ek evrak istediler. 19.07.2019 da verdim.Hala bekliyorum hala sonuç yok.Bugün aradım telefona bakan bayan yazım aşamasında memur arkadaşlarda dedi.Temmuz ayının yazım işlemini ay sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi. Sonraki aylarda olan arkadaşlar buna göre düşünsün. İnşallah herkesin raporu onaylanır ve bu çile biter. Gerçek olan rahatsızlıklarımıza maalesef karar verilemiyor . Sanki sahteymiş gibi aylarca bekletiliyoruz. Sahte raporlara kolayca onay verenler gerçek rahatsızlığı olan bizlere bunu reva görüyorlar yazık valla. Hastane de tetkikleri muayeneleri yapan doktorlar profesörler bilmiyor bu işi !!!!!!

17.09.2019 ankara vergi dairsine gidis evraklarim bugun aradim sonu 94 olan nodan beyfendi cikti sene bu ayin sonunda sonuclanir dedi bende bisey anlamadim sabirla bekliyorum beklemekten baska caremiz yok

Alp78 daha agustos ayina gecmediler..eylul ayi nasil bu ayin sonunda sonuçlanacak merak ediyorum

İyi siz yine konuşmuşsunuz.
Ben ne zaman arasam bir kez çalıyor ve hemen "Aradığınız numara cevap vermiyor. Lütfen daha sonra yine arayınız" demeye başlıyor.
Otomatiğe bağlamışlar. 4-5 numara var aradığım hepsinde aynı şey oluyor.
Hatta bir keresinde daha ses çıkmadan bu uyarı çıktı.
Ben de bıraktım aramayı.

Mehmet1334
Polie sekeli %40 Boyun, bel, sırt Fıtık %6 rapor oranı %44 20 ağustos ankaraya varış. Şahsende görüştüm ocak ayının sonunu bulur ortalama dediler. ilk başvuru ise

scorp06
burada beklemek can sıkıcı (5 ay) ama devletin hastanesinden alınan raporun geri dönmesi inanın çok çok moral bozucu bu duruma inşallah düşmem . düşen arkadaşları duydukça moralim çok bozuluyor. başka ülkede eminim ki böyle bir saçmalık yoktur. devletin hiçbir kurumu birbirine güvenmiyor. nasıl bir devlet anlayışıdır çözemedim.

BAYSAL73
arkadaşım emin ol çok can sıkıcı benim iki defa geldi eksik evrak diye iksindede yeniledim.tekrar gönderdim.ayrıca ikinci evrak göndermede 4 farklı evrak varken hastane iki evrak gönderdiği için bana bir ay daha beklemek kaldı.temmuz ayı içindekini kurulda bitecek derken ağustos sonuna kaldık.hadi tamam bekleyeyim. Ama iki defa eksik evrak için döndü.artık üçüncüde dönerse artık yuh diyeceğim.yeni evrak hazırla git orada 6 ay bekle daha sonra yeni evrak diye geri gönder. Düşünceleri bu kadar. Ne diyelim.hakkımızı aramaya kalksak oda bi ayrı dert.allah hepimizin gönlüne göre versin.

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

01.08.2019 Mükellef dosyası oluşturuldu.
30.07.2019 137009 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
11.07.2019 a8dc8 Rapor alındı.
01.08.2019 293359 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
12.12.2019 1074086 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.
1agustos tarihi raporun sonucu bugün dustu evise bekleyen herkese sabirlar diliyorum

Çok teşekkürler kac aydır bekliyoruz umarım herkesin olumlu sonuçları gelir

shoalin

Teşekkürler ilk basvurumdu.hipertansiyon koah aort anevrizmasi bir de bel fıtığı

Devlet hastanesine özel hastaneden aldığım tahlil sonuçlarını, ilaç reçeteleri ve filmleri getirerek %51 oran aldım. Öğrenmek istediğim; bu şekilde rapor alıp vergi indirimi onaylanan, eksik evrak olarak dönmeyen ya da dönen var mı? Lütfen bu konudaki tecrübenizi paylaşır mısınız?

Valla bu is askerlikten bile uzun olacak heralde cimere yazan vafmi bu konuyu ne diyor yasal sireci en fazla 3 ay bildigim kadariyla olan ustu birsey olmadi neden uzuyor bu yil baslamis boyle uzamaya butcede parami yok acaba anlamadim gitti

Arkadaşlar
Bizim Ankara'daki evrak hangi kurumda ve hangi bölümde bilgisi olan yazabilirim?

Arkadaşlar,

İşleminiz 4 ayda da bitebilir 1 yılı da geçebilir. Benim Mart 2019 da başlayan serüvenim daha bitmedi. Şöyleki;
Randevu almam 2 ay sürdü.
Heyete girmem 15 gün sürdü.
Heyet raporu yanlış hesaplamış ve bunu düzeltirmem 1 ay sürdü.
Rapor hastane ile vergi dairesi arasında kayboldu ve bulmak 1 ay sürdü.
Ankaraya gidip eksik evraktan dönmesi 4 ay sürdü.
Yeniden eksik evraktan gideli 10 gün oldu. Koy üstüne 4-5 ay Nisan ve Mayıs ayını bulur.
Mücadeleye devam. Yapacak bir şey yok.
Zoruma giden tek şey gecikmelerin benden değil kurumlardan kaynaklanması.
Hayırlısı diyelim.
Geç olsun ama güç olmasın diyeyim yine de.

herkese Mrb
bu siteyi / bu forumu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum.

- en erken 133 gün ( 4,4 ay ) , en uzun 164 gün ( 5,5 ay ) günde sonuçlanan raporlar gördüm.
- genelde görme, duyma ve psikolojik rahatsızlıkları olanların işlemlerinde ilave evrak istenmiş gibi zira bu rahatsızlıklar biraz soyut gibi
- rapor düzeltmeye pek rastlamadım ancak raporu veren doktorlar bilinçli olmadığı için MSK raporu düzeltiyor kanısına kapıldım
özellikle eski tarihli raporlar çok inceleniyor diye düşünüyorum.
- eskiden evisten takip edildiğini çok defa okudum, ama artık evis'ten akip edilemiyor buna eminim , vergi dairesindeki beyefendi de bana evisten takip artık kapandı dedi.
- vergi numaranız varsa inceleme sonucunuz interaktif vergi dairesi adresindeki hesabınıza e-tebligat olarak geliyor,
- Ankara MSK kesinlikle başvuru sırasına göre işlem yapıyor
- tekrar tekrar gönderilen başvuların sonuçlanma süresi daha uzun
- aylar ilerledikçe MSK'ye gidecek raporlar daha da çoğalacak duruyor

tespitlerim şimdilik bu kadar aklıma gelirse tekrar yazarım :)

Arkadaşlar merhaba
Ankara'da bizim evraklar hangi kurumda ve hangi bölümde bilgisi olan yazabilirmi?

Balıkesir şehir hastanesi neden 30 Aralık için randevu aldım süreç yeni başlıyor bakalım ne olacak

Dun ankara yi aradim 2 eylulde ankaraya ulasan raporum subatta belli olur dedi cok uzun surdu

Üst Alt