Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Tolga kula tesekur ederim paylasimin icin hayırlı olsun güle güle ye inşallah emekli masini

Salih.46
Darısı tüm bekleyen arkadaşlara süreç uzun ve sıkıntılı fakat sonu güzelse bütün hepsi anlamsız geliyor

Tolga kula
Nasıl iş anlamadım bugün görüştüm daha temmuzdayiz ağustosa gecmedik dedi senin Ağustos 10 gün önce sonuç gelmiş gelde çık işin içinden

Şahsen başvuru yapmanızı öneririm,telefonda bana da aynı şeyleri söylediler

Salih.46
5 temmuzda varan eksik evrak 16 aralıkta onaylandı ancak istanbul eviss te işler daha yoğun olduğu için hala gorunmuyor (memur Cars pers gibi gel dedi)
Yarın v.d. gidip bilgi alıcam.
Umarım herkes en kisa zamanda muradına erir.

Benim anlamadigim konu telefon açtığımızda bizi biraz bekletiyorlar.demekki bakmıyorlar öylemi anladım

Birde bana 48 oran verildi üniversitede heyete girdim 41 düşürdüler baltazar mıdır nedir oymuş ankara 48 üzerinden mi yoksa 41 üzerinden mi değerlendirir bilgisi olan yaza bilirmi yada benle aynı durumda olan varmıydı teşekürler

Onaylanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Cello27 arkadaşım hepimizinki baltazar formülüyle hesaplanıyor. Yani geçerli oranın 41.

Herkese merhaba

Temmuz ayında evraklarını teslim edenlerden sonucu gelmeyen var mı?Yoksa sadece benim mi sonucum gelmedi? :(

Arkadaşlar temmuz sonucu gelmeyenler bağlı bulundukları vergi dairesiyle iletişime geçsin..ağustos gelmeye başlamış çünkü...

NEJOO

Dün hem GİB ile hem vergi dairesi ile görüştüm her iki yerde sonuç çıkmadı dedi . Benim 15.03.2019 raporu ilk veriş tarihim. MSK 10.06.2019 da karar veremediğini yazmış. Ek evrak istediler.( Halbuki rapor alırken hepsini hastaneye vermiştim. Ben hastane ile bağlantıya geçip evrakları oradan öğrendiklerini düşünüyordum.) GİB vergi dairesine 12.07.2019 da yazmış. Aradaki tarih 32 gün. Vergi dairesi elinizde evraklar mevcutsa getirin dedi. özellikle sordum evraklar bu gelen yazıda hastane baştabibliğine onaylatılmalı yazıyor diye.Gerek yok mevcutsa getirin dediler. İnşallah bir sakatlık çıkmaz. Evrakları 19.07.2019 da verdim .

Bugün emeklilik basvurumu yaptım insallah hayırlı sonuclanır.Temmuz bekleyenler mutlaka bulundukları ilin vergi dairesine bizzat gidip baksınlar yoksa telefon ile yanlıs bilgi verebiliyorlar.Benim basıma geldi cünkü

Lonelyman33

Hayırlı olsun, bugün ben de yaptım maaş bağlanma başvurusunu.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar

Benim serüvenimde 09.11.2018 yılında ilk başvuru 29.03.2019 eksik evrak diye geri geldi sonra 30/05/2019 hastane heyet heyete girince yeni rapor çıkıcak sandım ama öyle değilmiş heyet Ankara'ya durum bildirir raporu yolluyormuş bunu da sır gibi saklıyorlar sonra temmuz oldu hala sisteme düşen birşey yok aradım hastaneyi evraklar için a pardon dosyanız unutulmuş dediler hemen gönderiyoruz 02/08/2019 Ankara'ya varış böyle devam ederse 1,5 yılı bulucak Bu arada ağustos ayında onaylananlar var ilk kez başvurusu olanlar onaylanıyor ama eksik evraktan gidenler bekliyor bilginize allah sabır versin herkese ......

Merhaba arkadaşlar. E-nabız uygulamasını kullananlar bilecektir. Biz uygulamayı açtığımızda "Elektronik Sağlık Kaydına kendi erişimi" şeklinde kayıt tutulur. Eğer aile hekimi veya başka bir doktor giriş yaparsa, o doktorun ismi görüntülenir. Ankara'da raporlarımız kurula girdiğinde, eğer raporlara, tahlillere veya görüntülemelere e-nabıza giriş yapıp bakarlarsa, ordan anlaşılabilir mi acaba? Raporu onaylanan arkadaşlar teyid edebilir mi? Benim rapor 15 Ağustosta Ankara'ya gönderildi. Muhtemelen Ocak 2020'de belli olur umarım.

Simdi ankarayla gorustum sonu 92 olan nodan eylul 17 ankara vergi dairesine basvurum icim 1 ayi bulur dediler agustos ayina bakiyolarmis zaten agustos 10 gun tatildi cabuk biter hafta sonlarini falan cikar

15/08/2019 tarihinde giden İlk Başvuru %44(polie sekeli + boyun,sırt,bel fıtığı) aynı oranda onaylanmış ve bugun itibariyle yazım yazılmış ve tekirdağ vergi dairesinden teslim aldım. darısı sızlerin başına.

BAYSAL73

vergi dairesinden aradılar direk gelip alın yazınızı işyerine veririsiniz diye söylediler gittim aldım 2 nüsha verdiler birini işyerine verirsiniz dediler.

shoalin

hayırlı olsun teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için . sizin sayenizde ağustos ayına başlandığınıda öğrenmiş olduk
birde tahlil sonuçlarınızı göndermişmiydiniz.

shoalin

Benimkide 15 i ama ocağın ortasini bulur dediler .bide raporun sureklimiydi süreli miydi

Cello27

%44 iyi almışsın. Polio skeli de genelde%20-25 veriyorlar. Senin polio skeli hastalığın nasıl. ?

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar ortalama 4 aydami rapor onaylanıyor aralık 20 sinde rapor aldim ankaraya ne zaman gonderilir nereden takip edilebilir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 20 aralıkta evraklarımı teslim ettim kaç ayda gelir hastalığım opere kolon CE A ve işitme kaybı yüzde 44 bide illere göre farklılık gösteriyor mu arkadaşlar

1995 giriş 8000 gün 24 yıl hizmet sürem var.askerlik 1999, 2000 yılları arası 550 gun acabs askerlik borclanması yapmam emekli maasına fayda saglarmı 100 gunlulk borclanma yaklasık 5000 tl ödeniyor fikri olan varmı

1998 giriş yaklaşık 7000 günüm vardı 540 gün askerlik borçlanması yaptım asgari ödeme 15.000₺ ödedim ve sistemde 60₺ fark etti memur arkadaşta çok şaşırdı ve sonucu çok merak ediyor ama kimileri günlük minimum 37₺ ödeseydin daha yüksek olur dedi bilmiyorum iyi bir araştırma yapmanı öneririm.

Üst Alt