Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

canberk_34

Sadece uyku apnesi yetmez oran kac gittigine gire 40 ustunde

Benim 1 yillik sureli idi emekli oldum ekimde maasim donduruldu .hastane ye sevk ettiler ..3 agustos ta kuruldan suresiz aldim....maliye ye evraklarim 10 ekimde ist unkapani sgk dan cikis yapnis ..herhalde subat.ciyiz haberi almak icin ..beklemek daha cok hasta ediyor insani 😂😂😂😂😂

ismail14

Bendede uyku apnesi var ben evrakları İstanbul Vergi Dairesine teslim ettim bendende hiç bir evrak istemediler 4 Eylül de Ankaraya gitmiş

rapor ve rapora ek olarak uyku testleri de olması gerekli

Ben sabah aradım bana 15 gün sürer dediler ağustosun 15inde iden raporuma ben birtürlü anlayamıyorum bu ankarayi aynı benimkiyle giden onaylanmış

Merhaba yaklaşık 3 aydır takip ediyorum bu konuyu her paylaşım faydalıydı 1 ağustos giden raporum pazartesi geldi çarşamba sgk ya başvurdum bekliyorum umarım hepiniz sorunsuz sonuca ulaşırsınız ama şu da bi acı gerçek bürokrasi devletin dosya işi gereksiz uzunlukta bu süreçte insanın başına herşey gelebilir hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ağustos da giden raporum %41 olduğu gibi onaylanmış. Bugün emeklilik başvurusu yapıyorum. Darısı başınıza.

Vay arkadaş Ağustos lar onaylanıp dönüyor. 24.07.2019 da giden rapordan hala ses yok. 15.03.2019 dan beri bekliyorum yazıklar olsun bunu bu hale getirenlere. :(

Arkadaşlar
Benim evrağı Ankara onaylamış bugün veya pazartesi İstanbul, a göndereceklermiş İstanbul gelince elden teslim alacağım
Umarım hepinizin en kısa zamanda evraklarını alırsınız bu işe en kısa zamanda bu işe çözüm bulmaları gerekli çok uzun sürüyor insanlar mağdur.

Mehmet1334

Hipertansiyon class 2 %20
Göğüs Hastalıkları % 20
Bel fıtığı vertabal bozukluk %8

Tahliller, ekokardiyografi, mr sonucu, sft hepsi gitti.

Evet kardeşim. İlk başvuru. 7 ağustos ankara ya varış. Aslında Mart ayından beri bekliyorum. Nerdeyse 1 yıl olacak. Bir şekilde raporlar onaylanıp geliypr. Ama işsiz ve çalışamayacak durumda olmak kötü. Ne kadar erken gelse o kadar rahat nefes alıyorsun.

ankara evsis sürekli yapım aşamasında olarak görünüyor. önceden çalışıyordu. sanırım telefonla aramak gerekiyor??

Selamlar arkadaşlar Ağustos 20 sinde vergi dairesine verdiğim rapor hala gemedi Ankara'ya ulaşabileceğim telefonları yazabilrmisiniz.Birde vergi dairesi 5 ay üzerine gelir dedi 5 ay oldu ses yok.

Sevgili kardeşim sgk nın uygulamasından baktığında orada yazan maaş la hemen hemen aynı diye biliyorum.Arama sayfasına emekli olunca ne kadar maaş alırım diye yaz site karşına çıkıyor.

İnşallah olumlu sonuçlanır sizin raporunuz yüzde kaç

Kardeşim Mehmet Ankara'nın telefonlarını yazarmısın?

ismail14

Uyku apnesi raporunu koyman gerekli Ankara da sın raporunu götür evraklara ilave et
Uyku apnesinden bana 35 verdiler göz den 8 kurul dan 40 la çıktı senın oran kaç uyku apnesi

Uyku abnesinden 35 bel fıtıgı 7 işitme kaybı 4 kurul 42 ile onayladı

Ranhower

Ankara tel. 0312415 3292 ,93, 94 benim rapor; hipertansiyon klas1.%10 Tıp 2 diyabet %20. Işitme kaybı %18 Aritmi klas1%10 sağ-el birinci parmak kaybı %5 toplam 63 baltazar formülü ile %50 verdiler 20 Ağustos ankara varis,Ancak hiç bir tahlili benden almadı vergi dairesi sebeb gerek yok.simdi onaylan maz ise vay halime.5 ay daha bekliycem.

Hayırlı olsun raporun eline geçtiginde burada paylaşırsan sevinirim seninkide uyku abnesiydi sanırım

Valla vergi dairesi bendende ilaç raporu istemedi gereklimiydi bilmiyorum,benden raporumun aslı işe giriş bildirgesi ve dilekçe istendi hepsi bu,başka evrak gereklimi bilmiyorum.

Selamlar arkadaşlar ağustos ayı gelenler oldumu hiç 15i ne kadar.benimki 15i ben antep vergi dairesini aradım bir ay sürer dediler ama ankara da ocak 15 diyor ben hiç birşey anlamadım

Üst Alt