Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

19 08 2019 ankara varisli raporum 23 aralikta onaylanmis. Cuma gunu aradigimda online olarak istanbula gonderdiklerini ve istanbul vergi dairesinde yogunluk oldugu icin bizim elimize gec ulastigini soyledi. Nedense hala inanasim yok. Insallah hayirlisi olur

Son düzenleme:
Küreli

Hayirli olsun insallah darisi basimiza 1 yil sureli emekli oldum simdi suresiz rapor sonucu bekliyorum...12 agustos hastane tarihi 10 ekim ankaraya gidis😁😁

Moderatör tarafında düzenlendi:
Küreli

Senin hastalıklar neydi. Tahlil lerimize raporuna ekleyip ankaraya yolladiz mi . Benim Ankara varis 20 Ağustos benim ki niye çıkmadı.....

Uyku apnesi. Tıp2 diyabet. Tansiyon. Sol kulak isitme kaybi. %56 oran. Hastanede herseyi verdim. Tahlillerimin hepsini özellikle yollamalarini hastanedeki memura soyledim. Vergi dairesinde hic birsey almiyolar. Darısı herkesin basina insallah

Hayırlı olsun saglık kurulu raporunuzda uyku abnesinin ahi degeri ve işitmke kaybı odyolaji test sonuçlarınız yaziyormuydu Küreli

Ben hala anlamadım vergi dairesi raporu mu gönderiyor yoksa hastaneden tahlil tetkik sonuçlarınıda mı istiyor?Benim raporda hangi hastalıktan kaç oran varsa onu belirtiyor.Örneğin benim AHI 60 çıkmıştı rapordada çıkan değer yazıyor.Ki buda oran olarak %35 yapıyor.kanunda yazan madde bu.Hiper tansiyon içinde hangi oran varsa bunun neden olduğunuda rapora yazmışlar.Ben hala neden eksik evrak geldi demelerini anlamıyorum.

Sariköylü

Arkadaşım bazı raporlarda açıklama yok direkt oran yazılıyor.Maalesef hastaneye müracaat sırasında verilen tahlil,epikriz,ilaç raporları vb. maliye bakanlığına gitmediği için bir başka deyimle aralarında otomasyon sistemi olmadığı için şüphelendikleri rahatsızlıklarda tahlil ve test sonuçlarını istiyorlar.Örneğin benim Myastenia Gravis rahatsızlığım var . Bunun için Emg , Epikriz ve ilaç serum düzeyi bilgisi istendi.8,5 aydır bekliyorum. 15.03.2019 ilk müracaat 24.07.2019 da eksik evraktan gitti hala sonuç yok hala sonuç yok.Sıktı artık birşeye karar vermek yazısını yazmak bu kadar mı zor.

Tahlillere gerek yok, raporun üzerinde geçmiş ve yeni yapılan tahliller yazıyordu .

Vergi indirimi için 09/08/2019 ankara ya raporum gitti.bypass,mitral kapak yetmezliği,hipertansiyon, uyku apnesi hastaliklarim dolayısıyla %63 süreli sağlık raporum 26/12/2019 da %63 süresiz olarak onaylandı .evis izmir de göremedim.03124153292 numaradan bugün öğrendim.darısı herkesin başına

Ankarada rapor onaylamış İstanbula dün gelmiş kaç günde iş yerine geliyor bilgisi olan var mı??

atabey-İzmir Ankara ya varış tarihimi 09-08-2019 yoksa İzmir'e teslim ettiğin tarih mi?
canberk_34 SİZİN ANKARA YA VARIŞ TARİHİ NE ZAMAN?

Bu gün vergi indirimi için kurula girdim kalpten % 50 kalp damardan %10 fizikten %5 oran aldım baltazar formülü ne göre % 57.25 topluyor Ankara dan bu oran % 40 altına düşer mi acaba

Bu gün vergi indirimi için sağlık kuruluna girdim baltazar formülü ne göre%57.25 oran topladım Ankara bu oranı düşürebilirmi vergi dairesi sizin herhangi bir belgeyi bize getirmenize gerek yok hastane bize gönderiyor cevap 5 - 6 ay sonra gelir dedi acaba işten ayrılsam sorun olurmu ?

Yusuf Yusuf

Puan düşürmek artık yok yanlış hesaplama varsa düşürüyorlar . yada ek tahlil isteyebiliyorlar genelde.vergi dairesine verirken çalışıyor olmanız gerekiyor çünkü işe giriş bildirgesini istiyorlar ondan sonra çıksanız sorun olmuyor.

İyi günler herkese..bugün Ankarayla görüşen varmı 8. Ay bittimi acaba..

Arkadaşlar selam ben 2 hafta önce %42 lik engel raporumu vergi dairesi üzerinden Ankara'ya gönderdim 35 puan ağır osas +10 puan hipertansiyon dan 42 puan aldim.Vergi dairesine hiçbir tahlil sonucunu vermedim istemediler de fakat heyete girdiğim hastane hepsini istedi.Ankara heyeti incelerken tahlilleri heyete girdiğimiz hastaneden mi talep ediyor?yoksa eksik evraktan red mi veriyor?

ckaya

arkadaşım merhaba
eksik evraktan red vermiyor eksik evrakları istiyor.Ben 15.03.2019 da ilk müracaatımı yaptım evrak istediler 12 temmuz da 19 temmuz da evrakları teslim ettim hala bekliyorum.8,5 ay oldu :(

O zaman ne yapmalıyım sonucu bekleyip mi evrakları göndereyim ..yoksa hemen evraklari göndereyim mi ? Siz vergi dairesi üzerinden mi gonderdiniz eksik evrakları?

Üst Alt