Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
@sholin vergi dairesi telefonları acmıyo sizi arayıp gelin alın sonucu demesi tam bir mucize anlamadım gitti yasal olarak onlar iş yerine göndermek zorunda
Toler
Dediginiz gibi ödenen rakama göre çok bi fark olmamış vergı dairesi mi hesapladı birde 2000 öncesi olması fark eder deniliyor
BİR BANKACI
Borclanma 2000 yılı önce primin artması sebebiyle maaş artar gibi durum var hatta buradada yazılmıştı.net bir hesaplama yapabilsek değerlendirebilir inşallah emekli olursak bu parayı ömür boyu alacagız.
tb2nhf
Ben Tekirdağdan başvuru yaptım. Haliyle beni Tekirdağ vergi dairesi aradı. Ankara Değil.
bulunduğunuz il il değişir yoğunluğa bağlı olarak. İstanbul ankara gibi yerler sızı hayatta aramaz + ulaşamassınız zaten. ama tekirdağ o kadar yoğun bir şehir değil. telefonla arayıp öğrene biliryorsunuz herhangi bir şeyi
Şimdi tekrar görüştüm Ankara ile Ağustos çıkan arkadaşlar in ilk defa olanlar hemen çıkabiliyor dedi fakat benim gibi tekrar yenileme olanların arşivden alınması incelemesi daha uzun sürüyor dedi ağustosa başlamışlar bu arada Ocak 20 gibi çıkar dedi varış
20 Ağustos herkeze iyi günler
Merhabalar nereden öğreneceğiz hastane biz göndereceğiz dedi..gönderilip gönderilmediğini bile bilemiyorum yer Çerkezköy hiç bir yerden takip ve bilgi alamadım rapor %65 rapor veriliş tarihi 16/12/2019
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar sunu merak ediyom benimki iki yillik gonderdim nasil gelir bilmiyom ikiyil bitti rapor uzadi o arada maas veriyorlarmi ayrintili yazsaniz sevinirim
Hayırlı günler dilerim. Ağır uyku apnesi bel fıtığı ve bi kaç rahatsizligimdan dolayı%42 rapor aldım Eylül de teslim ettim. Ankara da ikamet ediyorum sağlık kurulu raporunu teslim ettim fakat uyku apnesi raporumu koymamistim dosyaya bu problem olur mu ? Gereklimiydi ?
Arkadaşlar Ankaraya gittiğini nereden öğrenebiliyoruz tekirdağ bölgesinde eviss yok ..gib sadece dilekçe gözüküyor raporu hastaneden aldim hastane vergi dairesine göndeririz dedi kime sormam gerekir nerede olduğunu
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi