Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Emeklilik başvurunuzu e devlet üzerinden kolayca yapabilirsiniz vergi indirimi yazinızda elinize geçince sadece o yazıyı alip sgk ya gitmeniz yeterli oluyor.. e devletten başvuru yaptığınız tarih dikkate alınarak emeklilik işlemleriniz başlamış oluyor
arkadaşlar s.aleyküm bende işlevselliği düzelmeyen aksiyete bozukluğu yüzde 50 (doktorun yazdığı) 31 ocakta heyete gireceğim heyet aşamasında bir şey soruyorlarmı ayrıca asker hastanesinden kronik hale gelmiş psikotik bozukluk tanısı raporunu evraklarımı alan memur buna gerek yok diyerekçekip bana geri verdi heyete götürsem alırlarmı ?
Yusufbb
Senin ekipriz raporu cikarnan gerecek o evrakla heyete gireceksin heyetteki psikiyatri onaylarsa 50 elliyi bir senelik sureli verecek buyuk ihtimal 2 sene gene ayni islemi yapacan onada ayni oran alirsan suresiz hayirli olsun ..
kaya46
Arkadaşım,
Başvuru yaptığın ayo takip eden aydan itibaren maaşın işlemeye başlar. Eğer günlerin toplamışsa önceden 20 gün içinde bağlanır. Ama toplanmamışssa günlerin biraz uzun sürebilir. Ama maaşını toplu alırsın.
Hilmi34
Küreli doğru söylüyor. Rapor çıkar çıkmaz başvur. Maaşın işlemeye başlar. Vergi indirimi yazın gelince de maaşın bağlanır ve toplu alıyorsun.
Zor süreç Allah sabır versin. Ben yaklaşık 9 ay bekledim. Rapor gitti eksik evraktan döndü. Ama geç de olsa onaylandı.
Hilmi34 , e-devlet üzerinden başvuruyu adım adım yazar mısınız?
Sonuç gelmeden başvuru yapmak istiyorum ben de. Yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
E devlete giris yap arama ekranına gelir,aylik,odenek,talep yazın ve tiklayin açılan sayfada yeni basvuru yu tikla açılan sayfadaki formu doldur ve onay la
Arkadaşlar 20.8.2019 ankara varisli raporum gittiği gibi yüzde 50 süresiz olarak bugün maliyeye geldi. Elden teslim aldım .darısı bekliyen arkadaşların başına .Tam olarak 4 ay 10 gün sonra elime geçti.
En garantisi vergi dairesinden gidip sorgulamak
Eviss de görünmeyebilir geç düşebilir sistemdeki hatalar olabilir vergi dairesine gidip benim evrağım gelmiş de onu alacağım de zaten gelmediyse de net olarak öğrenirsin
Raporu imza eden 4 tane doktor var nöroloji göz ortopedi ve başhekim Ankara ya giden rapora mühür imza yapıp yollamışlar Mehmet in raporu o şekilde gelmiş ek yazı yok direk onaylanmış
Benim rapor gelene kadar çay lar Mehmet ten
Ben hiç birşey anlamıyorum benimki 08.15 hâlâ cevap yok bugün aradım daha çıkmadı diyor bu ayın sonuna kadar bekle diyor nedeni ne olabilir 20 si nasıl olmuş
Mehmet1334
Mehmet senin gittiginde surelimi yazıyordu
Arkadaslar raporum sürprizdi süresiz aynı oranda onaylandı.gidip vergi dairesine sorun gelmiş ise yazıyı hazırlayıp size vermesi 5 dk gecmiyo.ben ankarayi aradım senin raporu bugün maliyeye gönderdik dediler. Maliyeye gittim hemen yazımı verdiler hepsi bu
Selamlar
Bir kaç arkadaş yazmış
Emeklilik konusunu acabilirmisiniz yani işten ayrılmış bir kişi vergi indiriminin okeylenmesini beklemeden E devlet üzerinden başvuru yapabiliyor demişsiniz peki maaşın başlaması bu başvuru tarihten itibaren mi başlar yoksa vergi indirimi yazisi 3-5 ay sonra geldiginde mi başlar
@Mehmet1334
Mehmet bey senden ricam olacak edevletten sgk düş evrak sorgulama yaptın mı yada yaparmisin orda gözüküyor mu. Bir baksan ben ordan takip edecegimde eğer müsaitsen