Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar Kartal lütfi kırdar hastanesinde eksik evrak nedeni ile heyete giricem buradaki süreç nasıl işliyor 1 günde bitermi kamu personeliyim izin almak çok sıkıntı bilgisi olan varmi.

Allah hepimize sabır versin arkadaşlar benim eksik evraktan gelmişti 24 eylülde tekrardan gönderdim bende dört gözle bekliyorum

Benimde eksik evraktan geri gelmişti..19 EYLÜL de eksik evrakları yollamistim...bekliyoruz bekliyoruz sadece bekliyoruz.. bizim şubat ayi ortasi gibi gozukuyor..insallah daha erken gelir..

ilter3434

hayır en bahtsız benim 15 mart 2019 ilk müracaat 12.07.2019 da ek evrak istediler.24 temmuzda MSK ya gidiş.Bugün 03.01.2020 hala sonuç çıkmadı. :(

karışık gidiyordur Cello27
MSK'nında kendi içinde bir gruplama vardır,
raporlar pay edilmiştir,
çalışanların performansları farklı

atıyorum her çalışan 1 ağustos varışlı raporları 3 ocakta sonuçlanacak şekilde değerlendirmiyordur
ayrıca rapor tarihleri aynı olmasına rağmen, raporların MSK'ya ulaşma günüden farklar olabilir, Ankara'ya ulaşma süreleri ; gönderim şekline ve gönderen kuruma göre değişiyordur, bence

scorp06 ne diyor ankara senin için..neden gelmemis hala?

scorp06 burdaki en şanssız kişi gibi haklı valla
scorp06 ankaradasın kaç defa gidip sordun , sorduğunda ne dediler

Evisten sadece İstanbul'da ikamet edenler mi? görebiliyor ben bakıyorum tc kimlik kaydı bulunamadı yazıyor Kocaeli' den gönderdim 20.08.2019 'da Ankaraya kaç günde gider bilmiyorum bazı arkadaşalar aradık konuştuk diyorlar ben hiç ulaşamadım yarın vergi dairesine şahsen gidip soracağım yemin ediyorum kafayı yemek üzereyim acaip çile çekiyoruz.Düzgün bir site yapılmammış evrakın durumu muamma.Şaşkınız ne diyeyim.[/QUOTE
0212 453 83 32 buraya da bir sor arkdasim

Yusuffidan
evis işlemiyor, kapalı artık...
İstanbul'dakiler de kullanamıyor
belki önceden müraacat edenler görebiliyor olabilir ancak son 2 ayda müraacat edenlerin göremediğini eminim.

@ilter3434
evet çetelesini tuttuklarım için de rekor sizde
ancak onaylanmış, o yönden şanslısınız ; hayırlı olsun

Cello27

Ya işte tarihler belli olmuyor ama ağustos sonu onaylananlar da var her ay için bu şekilde oluyor zaten sonunda onaylananlar olunca bu bastakilerin hepsi onaylandı demek olmuyor orda bir sürü memur varmış bekleyecez

Benim varis tarihi 25.12.2019 Ankara'ya evraklarim yollanmış eksik evrak veya başka bir sorun çıkmaması için bunu nasıl ogrene bilirim yani daha erken ama Ankara'yı aramam gerekirmi eksik evrak varmı diye veya durumu öğrenmek amaçlı aramam doğru olurmu acaba biraz fikir verirseniz sevinirim

Eksik evrak için tekrar heyete girmedinizmi benimkide eksik evrak ve raporda çelişki var diye yeniden hakem hastaneye sevk verdi

Hayır sağlık raporunu verdim sadece geri kalan evraklari e devlet üzerinden başvuru yaptığım için başka birşey istemediler

titanikks
Çarşamba günü görüştüm.Telefona bakan bayan haklısınız çok uzun zaman olmuş ama burada 40 bin rapor var, arkadaşlar yemek saatinden bile koşa koşa geliyorlar iş yapmak için diyor.Yetişemiyorlarmış kurul raporlara bakıyormuş yazma işlemi çok uzun sürüyormuş.2 gün daha bekleyeceğim sonra GİB na bizzat gideceğim.Başka çare kalmadı 10 ay bitecek.

demir3434
yerine gitmedim ama gidip soracağım başka çare kalmadı.

Eviss BAŞVURU DURUMUNUZ: 04.11.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
19.08.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
Merhaba arkadaşlar ilk başvuru %64 Parkinson .Tahminen ne zaman çıkar.Çalisiyorum başvurum vergi indirimli emeklilik.Ne zaman SGK basvurayım arkadaşlar.Allaha emanet olun 😇

Koca oglan

Merhaba
Evraklarınız kim tarafından gönderildi.Siz mi teslim ettiniz hastane mi gönderdi? Ayrıca engelli raporunuzun açıklama bölümünde hastalıklarınıza ilişkin bilgiler yer alıyor mu? Cevap verirseniz ona göre size kendi durumumdan örnekle cevap verebilirim.Saygılarımla

Arkadaşlar bekleyeciz biz ne desek boş karışık bakıyorlarmış bana ankaranin cevabı ocağın sonuna kadar bekle dedi.benden sonraki tarihli çıkan arkadaşlar da var onun için yapacak bisey yok elden birşey gelmiyor

Merhaba arkadaşlar. Ortopedi bölümü Genel Muayene adı altında elimdeki filmlere bakarak çift kalça protezi ne %38 ve %25 oran verdi, Fizik tedavi sadece protezler belirtti oran yazmadı. Eksik evraktan dönme ihtimali nedir sadece epikrizlerimi koydular dosyaya filmler koyulmadı Ekim in sonunda Ankaraya gitti raporum.

Vallahi billahi dünyanın hiçbir ülkesinde engelliye boylesine zulüm yapan bir ülke varmidir 8 ay oldu ankara vergi indirimine cevap veremedi ayrica engelliler bilgi alsinlar diye telefon numarası belirtilmiş..adamlar otomatige almış karsi taraf duvar 03124153218-06-05 yok hükmünde belkide bu telefonlara bakan gorevli maaş alıyordur devletimizden unutmasinlarki herkes engelli adayıdır yaziklar olsun diyorum insanlara 8 ayda cevap veremiyen bir sistem maliye bakanını göreve davet ediyorum arasın kendisi ulasabilecekmi sözün bittigi yerdeyiz

Heyet sonuç raporunda kaç oran verdi % 38 mi % 25 toplamı önemli

Heyet rapor sonucun toplamı kaç % 38 mi % 25 mi. Benim raporumda kalça protezinden..

Alkadraz08

Heyet rapor sonucun toplamı kaç % 38 mi % 25 mi. Benim raporumda kalça protezinden..benimde filmler hastanede kaldı vermediler..birde hangi hastaneden aldınız raporu..

Alkadraz08
Ankara ya film degil epikkriz raporu gider raporda yazilan yazi ile oranda cakisma varsa filmleri kontrol ederler ...

scorp06

Raporumda özür aldığım kısımlar yazılı ve baltazar formülü ile hesaplamalar yüzde 42 süresiz yazıyor ve onlayn olarak imzalı ve e devletten başvuru yaptım ertesi gün raporu vergi dairesine teslim ettim ve başka evrak istemediler benim sıkıntım banada evrak eksik diyerek oyalarlarmi kafama o takıldı sadece ilgin için sağol senin sıkıntın nedir

Normalde vergi dairesine sağlık kurulundan alınan heyet rapor sonucunuzun teslim edilmesi gerekiyor fakat Ankara'daki inceleyen hekimler bazen tetkik sonuçlarını eksik evrak adı altında isteyebiliyorlar..Bunun nedeni rapor alinan hastaneye güvensizlik yada yoruma açık endikasyonlar olabiliyor..özel hastane raporları genelde kabul gormeyebiliyor..

17 09 ankara vergi dairesine gonderildi evraklarim kocaeli gebzeden vergi dairesinden cuma gunu ankarayi aradim subat 15 bulur dediler aguztos bakiliyomus anladigimkadariyla karisik yani agustosu veriyolar personele kim ne yaparsa kimi basinda kimi sonunda arkadaslar siz yinede evraklarinizi teslim ettiginiz vergi dairesine de sorun ben ayni gun aradim gebzeyi ocak 20 sinde gelir agustos bitiyo dediler

Üst Alt