Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yeni evrak gondercek olanlarda heyete girerken onlarin hepsinden birer tane fotokopi alsinlar rapor cikinca vergi dairesine onlari versinler ben cd bile verdim bel fitigi sizde verin elinizdekileri hepsini koyun surec uzun cunku

Karisik bakiyolar evraklari teslim ettiniz ilin vergi dairesini de sorun sizinki 15 yarinda cikar benimki eylul 17 bide evraklari unutuyolar heralde personellerin bazilari cok yavasmis

Ankara vergi dairesi tel 0312 415 32 92 0312 415 32 94

Koca oglan

benim engelliliğe karar verilemedi diye cevap geldi.Ek evrak olarak epikiriz , emg ve ilaç serum düzeyinin gönderilmesi dediler.15,03,2019 da ilk raporu teslim etme tarihim. 12.07.2019 da geri döndü 19 temmuzda teslim ettim.27 kasımda kuruldan çıkmış ama hala sonuç yazılmadı.9,5 ay oldu .

Selamın aleyküm arkadaşlar ben birşey soracam benim raporum şubat 21de yenilemem gerekiyor ama vergi indiriminden süresiz emekliyim rapor yenilemesi yapsam bir sıkıntı olurmu acaba?

enginbuyruk58

Vergi indirimin suresiz ise .....sigorta gunun dolmadi ise ...aldigin orana gore sgk calisma gunu cetvellerini kontrol et ....gunu doldurdugun an emekli maasi alabiliyorsun ..yas beklemeden...emekli oldu isen raporu yenilemen yani kurula girmen gerekiyor.

Kalça protezi

Çift kalça protezi ve Omuz kısıtlığı ile %67 olan raporum baltazara göre %56 gitti Ankaraya

Son düzenleme:
Az önce Ankara'ya sonu 3292 ile biten numaradan ulaştım. 15 Ağustos tarihli gönderilen rapor 25 Aralıkta kurula girmiş. Hala kurulda görünüyormuş, yazıları da yazılmamış. Sonuç görüntüleyemiyormuş. İnşallah bir aksilik çıkmaz da onaylanır.

Telefonla defalarca aramam sayesinde bugun ulaştığımda 23.08.19 ankara varıslı evragım onaylanmış arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar şimdi ANKARA ile 0312 415 32 94 nolu telefondan görüştüm benim raporum 05.09.2019 da ulaştı oraya şu an ağustos sonu bakılıyormuş bu ayın sonunda sizinkide belli olur dedi hayırlısı bakalım... Çorlu/TEKİRDAĞ

06.01.2020 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : 1858.0
Ek Ödeme : 74.32
Gösterge 13625 Ortalama Yıllık Kazanç 10,620.00 Ortalama Aylık Kazanç 3,348.60
Aylık Bağlama Oranı 61.10 Aylık Bağlama Oranı 2 53.00 Aylık Bağlama Oranı 3 40.35

Toplam
2000 Öncesi:1545
2000-2008/10 Arası:1743
2008/10 Sonrası: 3816
Toplam 7104(Aralık 2019 eksik)
2020 yılı talepli aylıklar, özel sektör için 01.01.2020 tarihinden, kamu sektörü için.
Uyg SGK gov tr den tahmini sonuç
%64 Parkinson hastasıyım
Vergi indirimli emekli maaşı için ne olur emekli maaşı tahmini

Brlilgz hemen hemen aynı tarihler sonuçlanınca paylaşım yapalim o zaman teşekkürler bu arada bilgi için

Çift kalça protezi ve Omuz kısıtlığı ile %67 olan raporum baltazara göre %56 gitti Ankaraya

Herkese merhaba,
Eylül ayında böbrek yetmezliğnden ve işitme kaybından %59 engelli raporu aldım, yaklaşık 2 senelik tahlilleri rapor aldığım hastaneye verdim, onlarda bu tahlilleri engelli raporuna işledi,

sağlık raporu, resim, çalışma kağıdı, sgk kaydi ve dilekçemle birlikte vergi dairesine teslim ettim(eski yeni tahliller hariç)

yalnız tahliller rapor aldığım hastanede kaldı, tek korkum eksik evraktan geri döner mi?

yardım rica ederim

i

Tesekkurler arkadaslar inşallah en kısa sürede sizlerde hayırlı haber alırsınız

Cello27 birşey diyecem 20 den sonra çıkıp ulaşanlar da var ama okuyorsun demi kıyısından köşesinden eylüle baslayacaklar muhakkak bu ay bitmeden bende oyle dusunuyorum artik

Cello27 nin raporu çıksa da forumca bir rahatlasak.hiç bıkmadan,usanmadan herkese devamlı raporunun 15.08 de ulaştığını hala sonuçlanmadığını yazıp duruyor.

Brlilgz

Merhabalar bende Tekirdag/ Çerkezköy Ankaraya ulaştığını nereden öğrenebiliyorsunuz ben nerede olduğunu bilmiyorum

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

askaros75
08.15 te girdi arkadaşım.

yusi
Arkadaşım benim için çok önemli bir yer değişikliği işim var personel işleri o raporu bekliyor acelem bu

Arkadaşlar benimde eylül 24 haber alan olursa lütfen paylaşsın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Üst Alt