Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Raporum ankara maliyeye gönderildi

@Alkadraz08 Şöyle dene bir sadece Dosya no yu gir ben o şekilde ulaştım başına 2019- yazma

Son düzenleme:
Rapor no su değil 78 veya 79 (80 de olabilir) ile başlayan evrağını teslim ederken dosya nosu var onu bul sadece onu gir

Son düzenleme:
1 yil sureli emeklilgim dondurulmustu..suresiz evreklarimi 9 ekimde yollanmis ankara ya...e devletten sagliktan esimin sigortasindan faydalanmaya basladim ..evraklardan ses seda yok ama e devlette bakinca sgk vakinca Emekli ibaresi yer verilmis tedavi sorgusunda emekli kendisinden faydalaniyor yaziyor..4 veya 5 gune siatem de emekli odemesi gorursen bu is bitti demek...galiba olumlu sonuclandigini dusunuyorum

Alkadraz08 ben şansımı denedim oldu ama bir problem olduğu kesin bu saatten sonra Yüce Mevla herkese beklentisini bir an önce ulaştırması temennisi ile hoşçakalın

Arkadaşlar benimki gaziantep burada evis yok başka nerden bakabilirim.ornegin istanbul evisse girsem orada gözükürmu bilen arkadaşlar yazabilirmi

@Cost Controller

81 le başlayan 15 haneli olan dosya numarasimi oluyor birde bunu nereye yazacağım bilgi verir misiniz

Sizinki hangi il ve hangi evisten ulaşınız bilgi verirmisiniz

92 94 numarayı arıyorum cevap vermiyorlar benim evrak 8 agustos arkadaşın 29 agustos evragı gelmiş şaştım kaldım ankarada oturan vatandaş yokmu bir sorsalar

aydilekdisli

Akıl ermiyor malasef benimki 15 ağustos sez seda yok ben arıyorum bana bi kadar sık arama diyorlar bende tartıştım

Cello27

çok enteresan birde tersliyorlar.Benim ek evraktan 24 temmuz da gitti her hafta arıyorum Allah tan bana öyle birşey demiyorlar.Çünkü benim ilk gidiş 15.03.2019 1 sene olacak 2 ay kaldı.Bana deseler bende aynısını yaparım.Şaka gibiler nasıl oluyor anlamış değilim.

Arkadaşlar 16 ağustosta eksik evraktan Ankara'ya %64 ile giden raporumun,%48 ile 24 aralıkta onaylandığını bugün öğrendim.1 sene kadar önce başlayan bu süreç sonlandı.Iyi haber bekleyen tüm arkadaşlara allah yardımcı olsun.

Eksik evraktan vergi dairesine kaç günde gelir bilgisi olan arkadaşlar 2 gün önce ankara yazıyı göndermiş ne zaman gelir

Dincer1971 sizi eksik evraktan kaç günde geldi yazısı

kamuda çalışıyorum ; 4.12.2019 varışlı raporumu bekliyorum
engelli oranım %64 işitmeden
bekleyenlere sabır diliyorum :)

Ankara eksik evrak diyor vergi dairesi eksik evrak yazı daha gelmedi bu yazı ne zaman gelir

Maliyenin düşürdüğü oran hakkında izlenecek yol

Karar veremedim.
itiraz başvurusunu vergi dairesine mi yapayım yoksa il sağlık müdürlüğüne mi?
merkeze itirazda lehte sonuçlanma ihtimali düşük forumdan okduğum kadarıyla.
Dilekçede, "kararda diretilirse hakeme sevk edin" diye belirtsem en uygunu olmaz mı?

şahsen ilçe hastanesinden(hakem değil) aldığım 52lik ilk raporumla başvurumda oranı 36ya düşürmüşler.
süresiz rapor.alt 20, üst ekstremiteye 40 vermişlerdi; bunlar 20, 20 yapmışlar anladığım.

Şu an hangi ay veriliyor bilgisi olan var mı acaba birde ankarada olan yokmu gidip sorsa 92 94 tlf arıyom tlf çalıyor açmıyorlar

Bende ariyorum acmiyolar gecen hafta ici ardim dusurdum benim eylul 17 surekli aramayin subat ortasi belli olur demisti ama eylule gecmislerdir

Dosya numarası 5 haneli ben istanbuldan gönderdim ama yazdım bunu sistemsel olarak herkesin gözükmüyor en iyisi vergi dairesine gitmen oradan öğrenirsin

23/08/2019 ankara varışlı raporum gittiği gibi %50 onaylanmış rapor süreli vergi indirim süresiz aLLAH TÜM BEKLEYENLERİ MURADINA ERDİRSİN

Arkadaşlar 20 Ağustos Ankara varışlı raporum 31 Aralık ta onaylanmış
Hayret bir şey geçen hafta aradığımda daha bakilmamis denmişti.simdi ulaştım Ankara'ya

Merhaba arkadaşlar,
Az önce Ankara'ya, sonu 3292 nolu telefondan ulaştım. Bir kadın çalışan, 15.08 tarihinde gönderilen raporumun bugün onaylandığını söyledi. Raporu görüntüleyemediğini, sonucun İstanbul Vergi Dairesine sevk edildiğini söyledi. Umarım çok uzun sürmez. İnşallah herkesin beklentileri karşılanır.

sen hakem hastane raporunu mu verdiydin maliyeye?

merkez sağlık kuruluna yapılan itiraz da reddedilirse il sağlığa ititraz için başvurulabiliyor mu?

gib ankara merkez sağlık kurulu oranları neden düşürüyor. kafam almıyor bilgi sahibi olanlar açıklıyabilirmi ?

Benim de 08.15 daha onaylanmamış ben aramayı bıraktım artık saçma sapan iş yapıyorlar

Üst Alt